- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
aaa kuuzm belirtilerin ve adetin olmadığı zman mı varben de iyiyim kuşum hamdolsun iş güç hep aynııı .sen naptın belirtiler devam mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa kuuzm belirtilerin ve adetin olmadığı zman mı varben de iyiyim kuşum hamdolsun iş güç hep aynııı .sen naptın belirtiler devam mı
öyle yavrum 2012den beri yanlızdım oda da, eğlenceli müzik açtığımda falan, karşımdaki sandalyelere hadi oturmaya mı geldiniz kalkın bakiim diyordumm. sen düşün artık yanlızlık boyutunu :)
iyi yapmışsın,güle güle kullan.
:) bizler demirbaş olduk, yarabbimm cuma gününün yüzü suyu hurmetine bizdehahaha
alemsin yaa bize takıl biz burdayız
sağol kuşumm
evet genel anlamda iyi de olsa, bazen de tak ediyor insanın canına :)oda iyiymiş ya.. Bende tek çalışıyordum bazen iyi oluyordu ama çoğunlukla sıkıntıdan patlıyordum arada 2 çift laf etcek birini arıyor insan.
ben gördüm az önce yavrumm maaşallah allah bağışlasın
Bu ay da nasip değil canim ateşim düştü eli kulaginda gelir kirmizilar da bat 12 nisancanımm bat gelmiiişşş![]()
hadi inşallah
1cift1tekannesi
sizde ne var ne yok kızlar ?
@leydii18
ValentinusNF
kuzuuu senin de gelmedi mi daha test yaptın mıııı ayy çatlıcamm @hiranur3419
Ayyy canımcım unuttum ben bu topiği takip etmeyi unutmuşum demek ki çok özür dilerim yaa... Öncelikle gayet gümbür gümbür regl oluyorum. Bu geçtiğimiz ay zaten denememiştik bende ovulasyon testi de kullanmadım. Bu ay inşallah elimdekileri bitireceğim bir daha test alır mıyım bilmiyorum sonuçta iki günde bir ilişkiye girerek teste gerek kalmıyor değil mi?canımm bat gelmiiişşş![]()
hadi inşallah
1cift1tekannesi
sizde ne var ne yok kızlar ?
@leydii18
ValentinusNF
kuzuuu senin de gelmedi mi daha test yaptın mıııı ayy çatlıcamm @hiranur3419
kuzum noldun yaaAdet oldum canım 15 inde ama yeni bat soylemicem bir süre buralara gelemeyebilirim kendinize çok iyi bakin hep aklimdasiniz arada girer yazarım :)
aaa kuuzm belirtilerin ve adetin olmadığı zman mı vartatlı krizindeyim,sivilcelerim çıktı
![]()
öf yaa demeeBu ay da nasip değil canim ateşim düştü eli kulaginda gelir kirmizilar da bat 12 nisan
aminnnnnnnnnnn lavesim aminnn sağlıkla hayırla inşalalhhh:) bizler demirbaş olduk, yarabbimm cuma gününün yüzü suyu hurmetine bizdeolalım
oyyy yerim ben onun o dilinniiii tospiğimm maşallahhh minnoşuma benimmm sağlıkla büyü inşallah hiç keşke deme
aminnaminnnnnnnnnnn lavesim aminnn sağlıkla hayırla inşalalhhh
testler tükendi cnm.aynen hic umursamıyorm sancıyı falan :)cuma'mız hayırlara vesile olsun kızlar.
@ismetbeyinbiricikhanimi tebrik ederim takrardan, çok sevindim
babyloading87 zaten pek belirti hissetmediğin ay buluyor seni. ama yine yazdığımı görmemezden gel, son 3 gün felan kalınca telaşlanıyorsun :) testinde bittiyse evde gecikene kadar yapma inş.
cansu1109 sende ne var,ne yok
hasbeee bende üniverstedeyken ev arkadaşlarım eğer uyuyorsam ses yapmaya çekinirdi acayip tav olurum uykumdan uyandırılmaya, ama şimdilerde uyandıran yeterki
olsun diyorum.ama sana da hak veriyorum,illaki kolay değildir.
@leydii18 seninde daha fazla bekletmeden gelir inş.
burası da fenaaminn
sabah burda hava günlük güneşlikti, şuan resmen birden gece oldu ve yağmur başladı.
Hem cuma, hem yağmur. Maaşallahh duaların kabulu için iyi bir fırsat...
yok canım benim de öyle sürekli yeniliyorum hata veriyor sürekliYa kızlar benim internette mi sorun var sitede mi hata veriyor sürekli giremiyorum.zorla girdim.
yok canım benim de öyle sürekli yeniliyorum hata veriyor sürekliYa kızlar benim internette mi sorun var sitede mi hata veriyor sürekli giremiyorum.zorla girdim.
genel bir sorun zannedersem bende de devamlı hata veriyor, hatta şuan sayfa bir tuhaf bütün yazılar alt alta sayfanın soluna toplanmış haldee :) halaya durdular zaar :)Ya kızlar benim internette mi sorun var sitede mi hata veriyor sürekli giremiyorum.zorla girdim.