Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

öyle yavrum 2012den beri yanlızdım oda da, eğlenceli müzik açtığımda falan, karşımdaki sandalyelere hadi oturmaya mı geldiniz kalkın bakiim diyordumm. sen düşün artık yanlızlık boyutunu :)
iyi yapmışsın,güle güle kullan.
:KK70::KK70: oda iyiymiş ya.. Bende tek çalışıyordum bazen iyi oluyordu ama çoğunlukla sıkıntıdan patlıyordum arada 2 çift laf etcek birini arıyor insan.
 
canımm bat gelmiiişşş :cool: :dua: hadi inşallah 1cift1tekannesi 1cift1tekannesi
sizde ne var ne yok kızlar ?
@leydii18
ValentinusNF ValentinusNF
kuzuuu senin de gelmedi mi daha test yaptın mıııı ayy çatlıcamm @hiranur3419
Ayyy canımcım unuttum ben bu topiği takip etmeyi unutmuşum demek ki çok özür dilerim yaa... Öncelikle gayet gümbür gümbür regl oluyorum. Bu geçtiğimiz ay zaten denememiştik bende ovulasyon testi de kullanmadım. Bu ay inşallah elimdekileri bitireceğim bir daha test alır mıyım bilmiyorum sonuçta iki günde bir ilişkiye girerek teste gerek kalmıyor değil mi?
 
Adet oldum canım 15 inde ama yeni bat soylemicem bir süre buralara gelemeyebilirim kendinize çok iyi bakin hep aklimdasiniz arada girer yazarım :)
kuzum noldun yaa :( mod düşmüş senin :( tmm canım benim toparlan dön inşallah kalbimiz dualarımız bir seni seviyoruz :KK200:
 
cuma'mız hayırlara vesile olsun kızlar.
@ismetbeyinbiricikhanimi tebrik ederim takrardan, çok sevindim
babyloading87 babyloading87 zaten pek belirti hissetmediğin ay buluyor seni. ama yine yazdığımı görmemezden gel, son 3 gün felan kalınca telaşlanıyorsun :) testinde bittiyse evde gecikene kadar yapma inş. :KK66:
cansu1109 cansu1109 sende ne var,ne yok
hasbeee hasbeee bende üniverstedeyken ev arkadaşlarım eğer uyuyorsam ses yapmaya çekinirdi acayip tav olurum uykumdan uyandırılmaya, ama şimdilerde uyandıran yeterki :KK46: olsun diyorum.ama sana da hak veriyorum,illaki kolay değildir.
@leydii18 seninde daha fazla bekletmeden gelir inş.
testler tükendi cnm.aynen hic umursamıyorm sancıyı falan :)
 
aminn :dua:
sabah burda hava günlük güneşlikti, şuan resmen birden gece oldu ve yağmur başladı.
Hem cuma, hem yağmur. Maaşallahh duaların kabulu için iyi bir fırsat...
burası da fena o.O aminnn inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah lavesimmm :dua: sen iyisin dimi belin fln her şey yolunda mı
 
Ya kızlar benim internette mi sorun var sitede mi hata veriyor sürekli giremiyorum.zorla girdim.
genel bir sorun zannedersem bende de devamlı hata veriyor, hatta şuan sayfa bir tuhaf bütün yazılar alt alta sayfanın soluna toplanmış haldee :) halaya durdular zaar :)
 
Back
X