beLiM iyide, az Önce ayaklArım üşüdü aşağıdan demir döküm bir ısıtıcı çıkardıLar. sağ ayağımda biraz ittireyim dedim birden sanki bir şey kaydı kasığımda . yarım sattir ağrı sancı yapıyor. tırsttım.burası da fenaaminnn inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah lavesimmm sen iyisin dimi belin fln her şey yolunda mı
hahaha demin benim de öyleydi f5e yüklendim düzeldigenel bir sorun zannedersem bende de devamlı hata veriyor, hatta şuan sayfa bir tuhaf bütün yazılar alt alta sayfanın soluna toplanmış haldee :) halaya durdular zaar :)
ne oldu acaba kız allah korusunbeLiM iyide, az Önce ayaklArım üşüdü aşağıdan demir döküm bir ısıtıcı çıkardıLar. sağ ayağımda biraz ittireyim dedim birden sanki bir şey kaydı kasığımda . yarım sattir ağrı sancı yapıyor. tırsttım.
sitede sorun var canım,bende giremiyorumYa kızlar benim internette mi sorun var sitede mi hata veriyor sürekli giremiyorum.zorla girdim.
ayyy bitmeyen gün yapmısslaaardüzeldi kızlaaar
hiç söyleme yaaa içim şişti vallahiayyy bitmeyen gün yapmısslaaar
hiç söyleme yaaa içim şişti vallahiayyy bitmeyen gün yapmısslaaar
Sorma canim içimizden biri bi açılış yapsa hepimiz arkasından gelicez inşallah Allahın izniyle .öf yaa demeevalla demirbaş gibi olduk yaa bi silkelenemedik şöyle teker teker
inşallah kuzum inşallah yakındır inşallahSorma canim içimizden biri bi açılış yapsa hepimiz arkasından gelicez inşallah Allahın izniyle .
beeenn tabii kiiigünaydınn
kimler burada
sana da günaydın arkadaşım.beeenn tabii kiii
günaydınnnnnn
sana da günaydınGünaaaydınnnnn
of hem de ne biçim yaaaaaasana da günaydın arkadaşım.
hep söylüyorum, yine söylüyorum, yine söylücem b o ş a g e l i y o r u z b u g ü n
günaydın bebiiiiişşşşGünaaaydınnnnn
Günaydın kuzum insaalllah gelmez doktor 21 inde beklicez dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?