Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah kuzum ya valla rabbim şifa versin inşallah benim arada ağrıyor belim kendimi şaşırıyorum
iyi yapmşsın içmişsin de biraz rahatlatmıştır bari..

ben de başlayayım o zaman bu akşam kısmet olursa

ah kuzum ya valla rabbim şifa versin inşallah benim arada ağrıyor belim kendimi şaşırıyorum
iyi yapmşsın içmişsin de biraz rahatlatmıştır bari..
evet yatarken bile sağımdan soluma zor dönüyorum . Allah c.c. büyük. hep böyle gitmez elbet. Sabır diyelim...
evet içince gözlerim açıldı, ağlamadığım halde yaşlar akıyordu gözümden.

evet yatarken bile sağımdan soluma zor dönüyorum . Allah c.c. büyük. hep böyle gitmez elbet. Sabır diyelim...
evet içince gözlerim açıldı, ağlamadığım halde yaşlar akıyordu gözümden.
ah kuşum yaaa yok mu bunun çaresi bebiş belki iyi gelecek bünyene

Aminn kuzumm Allah kabul etsin dualarımızı inşallah canlar

ah kuşum yaaa yok mu bunun çaresi bebiş belki iyi gelecek bünyene
3 yıl kadar doktor doktor gezdim, söyledikleri tüm tedavileri uyguladım. Yeri geldi içtiğim ilaçlardan, ğnelerden kendi evimde wc yi bulamadım ama bir fayda da görmedim. ameliyat da önerilmiyor. kaplıcadır, fizik tedavidir onlarıda denedim, üstüne sıfır araba parasıda döktüm ama olmucaksa olmuyor. üstüne düşmeyip bıraktım. doktordu, haptı, tedaviydi hepsini bıraktım.
artık şuan için bebişle birlikte bu ağrılar nasıl bir yön alır onu bilemiyorum, düşünmekde istemiyorum açıkcası.

N
Neyin var canım fıtık falan mı? Geçmiş olsun

Ağrı ve alıntı oluyor canım bende normalde ordan anlıyorum.

Ay oda pek uğraştırıcı be
Ben kaçırırım saatlerini diye hic bulaşmadım sabah idrarından 4 saat sonraki idrarla yapılıyomus filanDeneyip sonuç alanlar var ama cnm istersn dene.Dra niye gitmek istemiyorsun
Bende ugrasamam o zaman ya işyerinde mi yapacam. Ya ne bileyim doktorda yumurta takibi yapıyor ya farklı değil gibi geldi bide sürekli git gel ama gitsem daha iyi galiba.

Kızlar buarada cumartesi aksamı Meryem suresine başladım.41 gün okuncakmıs.Dün aksamda okudum Allah kabul ederse
Şimdiden Allah kabul etsin canım. Bend3 basliyacaktim ara vermeden okunması gerekiyor falan yaziyodu adetliyken kim okuyacak diyip baslamamistim 41 e niyetlenmeden bir kez okumuştum. Allah nasip ederse bende bu ay basliycam inşaallah.

eyvah canımm dikkat et kendinee ne demek unuttummm sen x2 iyi bakcaksın kendine bol c vitamini al .limon fln iyi gelir toparlarsın boğazın için de bal zencefil ihmal etme
3 haftalıgına tatıle gıttık memlekete ıkı haftası hastalıkla gectı hıcbırsey anlamadm orada bır suru ınsanla bulusunca tabı hasta olmamak anormal olurdu evıme dondum sonunda ama gel gor kı buradada petek su akıtmıs bembeyaz halı olmus sapsarı.bana rahat yok galıba.yapmadıgım sey kalmadı gecmıyo bu hastalık ılletı coktum resmen

14 saat yolculuğa drun ne dedi peki?ilk 3 ay cok önemli biliyorsun dimi canım
Doktor bırsey demedı valla rabbıme emanet geldm ayetel kursı okuya okuya geldm mecburum esımı nasıl yalnız bırakaym bı de tek basıma donmemde zor olurdu geır gelmez yattm 6 saat uyumusum hıc kıpırdamadan

Bende ugrasamam o zaman ya işyerinde mi yapacam. Ya ne bileyim doktorda yumurta takibi yapıyor ya farklı değil gibi geldi bide sürekli git gel ama gitsem daha iyi galiba.
yumyumları tutturabiliyorsan boşa uğraşma derim.İsyerinde zor hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…