Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Doktor bırsey demedı valla rabbıme emanet geldm ayetel kursı okuya okuya geldm mecburum esımı nasıl yalnız bırakaym bı de tek basıma donmemde zor olurdu geır gelmez yattm 6 saat uyumusum hıc kıpırdamadan
Allah kolaylık versin bacım halıyla falan uğraşma ver yıkamaya yat dinleen

Allah kolaylık versin bacım halıyla falan uğraşma ver yıkamaya yat dinleen
Mecbur verıcem bı de onla ugrasırsam cenaze olurum.ılk defa verıcem kıyamıyodum yıkamaya 1100 e aldı annem halıyı bı de. ıns ıyı yıkarlar

babyloading87 babyloading87 ayperri ayperri ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon testı de kullan dım 3 gun ust uste ılıskı oldu ve meryem suresı okudum esımede kecı boynuzu kaynatıp suyunu ıcırdm onun ıcınede okudum meryem suresını

3 yıl kadar doktor doktor gezdim, söyledikleri tüm tedavileri uyguladım. Yeri geldi içtiğim ilaçlardan, ğnelerden kendi evimde wc yi bulamadım ama bir fayda da görmedim. ameliyat da önerilmiyor. kaplıcadır, fizik tedavidir onlarıda denedim, üstüne sıfır araba parasıda döktüm ama olmucaksa olmuyor. üstüne düşmeyip bıraktım. doktordu, haptı, tedaviydi hepsini bıraktım.
artık şuan için bebişle birlikte bu ağrılar nasıl bir yön alır onu bilemiyorum, düşünmekde istemiyorum açıkcası.
bebiş iyi gelecek gibi his var içimde birbirinize iyi geleceksiniz kuzum annesini hiç üzmücek senin minnoşun sadece biraz nazlı geç geldiği zamanı da uslu durarak telafi edecek :dua: :anne:

bebiş iyi gelecek gibi his var içimde birbirinize iyi geleceksiniz kuzum annesini hiç üzmücek senin minnoşun sadece biraz nazlı geç geldiği zamanı da uslu durarak telafi edecek :dua: :anne:
kız gülmemek için zor tuttum kendimi, hiç sülalemde uslu bir çocuğa rastlamadım ben... eğer olurda o günleri görürsem birde uslu olursaa, doğru pedogoka giderim artıkk neden kalkıp vitrin tepelerinde gezmiyor, neden sakin diye :)
inşallah dedğin gibi olsun da ben bizim evdeki vitrinin tepesine çıkıp oturmayı 8 yaşında bıraktım :) elimde bir avuç taşş.. indirmeye çalışanlara atardım bırak beni burada oturcam diyee :olamaz: daha neler nelerrr..

kız gülmemek için zor tuttum kendimi, hiç sülalemde uslu bir çocuğa rastlamadım ben... eğer olurda o günleri görürsem birde uslu olursaa, doğru pedogoka giderim artıkk neden kalkıp vitrin tepelerinde gezmiyor, neden sakin diye :)
inşallah dedğin gibi olsun da ben bizim evdeki vitrinin tepesine çıkıp oturmayı 8 yaşında bıraktım :) elimde bir avuç taşş.. indirmeye çalışanlara atardım bırak beni burada oturcam diyee :olamaz: daha neler nelerrr..
doğunca yaramaz olcak canım :D karnındayken sni rahat ettirecek amaaa :dua:

babyloading87 babyloading87 ayperri ayperri ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon testı de kullan dım 3 gun ust uste ılıskı oldu ve meryem suresı okudum esımede kecı boynuzu kaynatıp suyunu ıcırdm onun ıcınede okudum meryem suresını
kuzum işyerinde sürekli testle uğraşmak zor olur. Geçen ay bende meryem suresi okudum ama 1 defa bu ay Allah nasip ederse 41 güne başlıycam.

doğunca yaramaz olcak canım :KK70: karnındayken sni rahat ettirecek amaaa :dua:
aminn inşallahhhh. hep öyle dua ediyorum rahat, kolay bir gebelik geçireyim diye.
geçen hafta bi tanıdığın doğumuna tanık oldum. doğumhaneye almalarıyla odaya çıkması arasında 15 dk süre vardı... maaşallah subhanallah. dillerimiz tutuldu. normal dikişsiz doğum

kuzum işyerinde sürekli testle uğraşmak zor olur. Geçen ay bende meryem suresi okudum ama 1 defa bu ay Allah nasip ederse 41 güne başlıycam.
Saat 5 gıbı yaptm ben aksam testı.7 de de yapabılırsn.ıns rabbım nıyetını kabul etsn canm hayırla gelsn bebısın ıns

doğru tutuyor kuzum boşuna uğraşmayım o zaman.
yani kuzu ya ben artık yumyuma da cok takılmıyorum.
eğer olacağı varsa şak diye oluyor onca aydır onca ilişkiye hiç mi denk gelmez?
yumurtlama günlerinde tamam ihtimal fazla ama diğer günlerde olasılık yok diye bir şeye inanamıyorum ben artık nasip kısmet

aminn inşallahhhh. hep öyle dua ediyorum rahat, kolay bir gebelik geçireyim diye.
geçen hafta bi tanıdığın doğumuna tanık oldum. doğumhaneye almalarıyla odaya çıkması arasında 15 dk süre vardı... maaşallah subhanallah. dillerimiz tutuldu. normal dikişsiz doğum
hey maşallahhhh ne güzel darısı bize de olsun inşallahh hamilelik doğum hep beklediğimizden koaly olsun inşallahhh

hey maşallahhhh ne güzel darısı bize de olsun inşallahh hamilelik doğum hep beklediğimizden koaly olsun inşallahhh
amin canım...
kız beni de dürttüler orada hadi artık sende diye diye.. bende hiç istemezmiş havalarında böyle doğum yapacağımı bilsem 10 tane doğururdum şimdiye, ama bu belle nerdeee diyişim vardı... tövbeler tövbesi annem bile yüzüme bakakaldı, konuyu bildiği haldee...

Back
X