- 21 Ağustos 2015
- 32.041
- 97.259
- 598
- 38
öksürük devam ediyor cnmnasılsın kuşum nsıl oldun iyileşebildin mi biraz.
yapıştımı zor gidiyor inatçıöksürük devam ediyor cnm2 gündür bırakmstım bugün niyetliyim inşallah gıcık gelmez.Bir tek ondan korkuyorm
Onun dışında sükür daha iyiyim cnmSen napıosn
Aynen aksamı bi etseydik kazasız belasız.ah o öksürük zaten
yapıştımı zor gidiyor inatçıinşallah hemencik gider cnm. boğazını çok tahriş etmemeye bak bi kere yaparsan gerisi geliyor aklına getirme.
ben de iyiyim cnm napim valla işte işlere koşturmaca gizli gizli toparlıyorum işleribilmiyor kimse ya
inşallah kuşum olur olur oraya odaklanmaAynen aksamı bi etseydik kazasız belasız.
Kız hakkaten izin alırken ne diyorsun.Ben kontrolüm var dedim gecen,onu atlattık.E aşılamada en az 3 defa gitcem ne kontrolü bu böyle her hafta dicekler.Ay valla onu daha cok düsünüyorm.Bi dedim yıllık izinden kullanayım 3-5 gün ama asılama nezamn olur onu da bilmiyorz,yum büyümesi filan kac günde olurBosa oturup evde büyümesini beklemekte gereksiz
Kız benim kadını biliyorsn meraklı Melahat daha gecenkinde bile hayırdır diye sordu rutin kontrol dedim.Hastane cıkısı bana whatsaptan yazmış kadın iyisindir inşallah diyeinşallah kuşum olur olur oraya odaklanma
yok bebeğim ya evde olmaya hiç gerek yok yumurta büyürken .3kez gitmiştim ben de bir de toplamaya gitmiştim.
son randevuları almaya çalış olabildiğince. ben sadece dr a gidiyorum demiştim ik müdürüm erkek o yüzden sormadı kadın hstalıkları fln olabilir diye düşündü sanırım. yumurta toplamada da izin kullanmıştım.
yrn da rapor verecek dr . dinlencem evde .uzun bi süre uzak kalcam sizden
o yüzden bişey demedim buraya.teşhiste kist yazıyormuş dr.
ayy doğru bizimki de kadın olsa her şeyi didiklerdi .patronlar girmiyor izin muhabbetine allahtan ik ile muhatap oluyorsun.Kız benim kadını biliyorsn meraklı Melahat daha gecenkinde bile hayırdır diye sordu rutin kontrol dedim.Hastane cıkısı bana whatsaptan yazmış kadın iyisindir inşallah diyeİlla öğreneceek
Hayırlı haberlerle gel inşallah yavrumDualarımız seninlee
aminn cnm benim aminn inşallahhh rabbim hiçbirimizin çabalarını boş çıkarmasın inşallah yüzümüzü güldürsünGünayın kızlar hayırlı cumalar...cansu1109 hadi hayırlı haberlerle canım ya Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün çabalarını boşa çıkarmasın inşaallah ne kadar dinleneceksin?
aminn cnm benim aminn inşallahhh rabbim hiçbirimizin çabalarını boş çıkarmasın inşallah yüzümüzü güldürsünGünayın kızlar hayırlı cumalar...cansu1109 hadi hayırlı haberlerle canım ya Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün çabalarını boşa çıkarmasın inşaallah ne kadar dinleneceksin?
Yaaaaa gıtme burdan ıkı hafta sensız olmaz kıııııı.telden gır bari yaaaaminn cnm benim aminn inşallahhh rabbim hiçbirimizin çabalarını boş çıkarmasın inşallah yüzümüzü güldürsün
cnm 10gün alıcam nasipse rapor ,kalanını da yıllık izin uzatırım 2 hafta evde olmak istiyorum nasipse dinleneyim biraz okumak istediğim kitaplarım var hem beynimi hem bedenimi dinlendircem nasip olursa
Heyecan yok da bu kez içimde bir umut var olacak gibicumartesi cnm nasipse ..hadi inşallah hayırlarla sonuçlansın hepimizin cnmmmnasılsın heyecan var mı
Benim adetin 10.gününde aşılama oldu canım. 4 kez gittim doktora. Herkesde farklı oluyor ama. 75ml gonal f kullandımAynen aksamı bi etseydik kazasız belasız.
Kız hakkaten izin alırken ne diyorsun.Ben kontrolüm var dedim gecen,onu atlattık.E aşılamada en az 3 defa gitcem ne kontrolü bu böyle her hafta dicekler.Ay valla onu daha cok düsünüyorm.Bi dedim yıllık izinden kullanayım 3-5 gün ama asılama nezamn olur onu da bilmiyorz,yum büyümesi filan kac günde olurBosa oturup evde büyümesini beklemekte gereksiz
İllaki iğne veriyor mu?Ve onu karından nasıl yapıyonuz yaBenim adetin 10.gününde aşılama oldu canım. 4 kez gittim doktora. Herkesde farklı oluyor ama. 75ml gonal f kullandım
Canım kolayca gecer insaallah transferin olumlu sonuc ile geleceksin geri insaaallaaahinşallah kuşum olur olur oraya odaklanma
yok bebeğim ya evde olmaya hiç gerek yok yumurta büyürken .3kez gitmiştim ben de bir de toplamaya gitmiştim.
son randevuları almaya çalış olabildiğince. ben sadece dr a gidiyorum demiştim ik müdürüm erkek o yüzden sormadı kadın hstalıkları fln olabilir diye düşündü sanırım. yumurta toplamada da izin kullanmıştım.
yrn da rapor verecek dr . dinlencem evde .uzun bi süre uzak kalcam sizden
o yüzden bişey demedim buraya.teşhiste kist yazıyormuş dr.
inşallah canım benim inşallah .yarın transfer öncesi dr la görüşülecek o zaman belli olacak inşallah hayırlısı olur hakkımda cnm benim dualarını eksik etmeCanım kolayca gecer insaallah transferin olumlu sonuc ile geleceksin geri insaaallaaahkac tane koyulacak
dualarımız seninle canım benimm benim inşallah hayırlı sonuçlarla gel olumlu düşünmekten sakın vazgeçme olur muSağol canım benim inşallah. 1.30 da olacak işlem hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?