Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Slm cansu1109 ben dogum ysptim bir hafta oldu Rabbim tum isteyenlere tattirsin bu duygulari inşallah sizlerde ne vsr ne yok
Hayırlı olsn canm dogumun darısı bıze ıns.cansu ıkı hafta ıstırahatte evde.cumartesı gunu tup bebek ıcın transferı oldu beklemede suan onun ıcınde dua et olur mu

Gunaydın seker nasıl gıdıyo ramazan.bızım mıdyat yanıyo ıcerısı bıle 28 derece dısarı 33 35 rabbım yardm etsn hem oruc olup hem calısana.
Günaydın cnm
Ramazan havalar serin güzel gidiyr cnm sükür.
Ay biz de yazı özledik ya.Bursa bugün bayağı serin.Haftasonu sel götürdü ortalığı.Sen napıosun

Günaydın cnm
Ramazan havalar serin güzel gidiyr cnm sükür.
Ay biz de yazı özledik ya.Bursa bugün bayağı serin.Haftasonu sel götürdü ortalığı.Sen napıosun
Buranın sıcagında dursan yazı ozlemezdın.dort gozle tayın ılanına cıkılsın dıye beklıyorm ıns.ben de ıyıym sukur sabah esıme kahvaltı hazırlamadıgım ıcın 10 gıbı kalkıyorm yuruyus yapıyorm 1 saat sonra da kahvaltı yapıyorm.kilo almamaya calısıyorm.oyle gun gun buyuyoruz.sen adetımı beklıyosun doktor ıcın

Allah kolaylık versin bacım tabi sana daha zor simdi sıcak..Ben 13ne aldım randevu aynen gitcm bakalım regldeCumaya kadar bekliyorm reglyi zaten,inanılmaz göğüs sancım var 1-2 gündr.Gelir bugün yarın

Allah kolaylık versin bacım tabi sana daha zor simdi sıcak..Ben 13ne aldım randevu aynen gitcm bakalım regldeCumaya kadar bekliyorm reglyi zaten,inanılmaz göğüs sancım var 1-2 gündr.Gelir bugün yarın
bu ay benimde çok göğüs sancım oldu benimkide baş göstermeye başladı

Ins hayırla sonuclanır canm.ayy o gogus agrısı cok fecı zaten. benımde agrırdı hamıle oldugum ayda agrıdı ve 2 aylık olana kadar ayrıdı sonra gectı sukur odum kopuyodu doguma kadar devam etcek dıye.ıns son agrılarınız olur da 9 ay boyunca agrımaz ıns canm

Bende gene geldi kırmızılar çatlatma iğnesi vurmuştum yumurta takibi yapıp. Bat 1 temmuz canım cansu1109 bayadır bat söylemiyordum belki uğurlu gelir.bu bat da olmazsa zübeyde hanımda ankda aşılama yaptırcaz inşallah. Bu arada arkadaşlar hayırlı ramazanlar

hayırlı ramazanlar cnm.İnsallah uğurlu gelir bu ay sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…