Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

iyiym bebişim sen nasılsın...Çalışmalar bu ay aksadı biraz ama ovl. da bir kere çalışabildik bayramdan dolayı...Bakalım neler olcak :KK70: aman zaten bendeki umutlar ameliyata kaldı yahu 3 ayı doldurayım da gideyim bir kestaneyi çizdireyim :KK70: :KK70:

ah canım beniimmm sende bu enerji olduktan sonra sen herşeyin üstesinden gelirsin..hem gün doğmadan neler doğar çok çalıştıkta oldu sanki belki az çalışınca olur :KK48::KK70: bende durumlar karışık kuzum ya ovulasyon bir koyu çıkıyo silikleşiyo sonra tekrardan koyuldu ne düşüneyim bilemedim koyverdim :KK47:

benim bat yarın ama belirtilerim yok benim
biraz kasıklarım ağrıyo
biraz bacaklarım ağrıyor
biraz yanıyorum sonra üşüyorum
bide uykulu şapşik gibiyim :21:

hayırlısı olsun canım benim...Kısmet bakalım.İlla belirti olacak diye birşey yok zaten. yarın ola hayır ola inşallah :D

anladım canım allah beterini yaşatmasın derdimizinde devasını versin ...
amin
anladım canım allah beterini yaşatmasın derdimizinde devasını versin ...
amin
aminn bel fıtığımda var bebek istiyorum diye tedavi olmaya çalıştım 3 yıldır geçiren hafifleten iyi gelen ne bi doktor ne bi hastane ne bi ilaç bulabildim bakalım hamile kalırsam nasıl olacak

aminn bel fıtığımda var bebek istiyorum diye tedavi olmaya çalıştım 3 yıldır geçiren hafifleten iyi gelen ne bi doktor ne bi hastane ne bi ilaç bulabildim bakalım hamile kalırsam nasıl olacak
oy kıyamam yaa ;(

ya ben ne yapayımm :// daha çookk var ama bişe sorcam size kızlar bikaç yere daha yazdım da yanıt alamadım :KK43: ben normalde 28 günde bi adet oluyorum. geçen ay 31 ağustos da adet oldum eylülde de 28inde adet olmam gerekiyodu ama 19unda adet oldum. yani 9 gün erken olmuşum. şimdi yine 28 gün olarak mı hesaplıcam sonraki adet tarihimi ? 28 gün olarak hesaplarsam 16 ekimde adet olmam gerek. ama yine erken olursam ne zaman olurum bilmiyorum kafam karıştı yani. 9 gün erken olmam da ayrıca takılıyo kafama..

canım bu ay benimde aynısı oldu 9-10 gün önceden geldi ben ovulasyonda çift çizgiyi gördükten sonra 14 gün ekliyorum adet günü çıkıyo ben böyle hesapladım istersen sende bir dene.

ah canım beniimmm sende bu enerji olduktan sonra sen herşeyin üstesinden gelirsin..hem gün doğmadan neler doğar çok çalıştıkta oldu sanki belki az çalışınca olur :KK48::KK70: bende durumlar karışık kuzum ya ovulasyon bir koyu çıkıyo silikleşiyo sonra tekrardan koyuldu ne düşüneyim bilemedim koyverdim :KK47:

evet az önce gördüm de tagleyemedim :D kaçıncı günde başladın sen teste canım? ilk günler yumurtan gelişmiş sonra çatlamışşş sonra tekrar gelişmiş gibi görünüyo :D çok anlıyomusum gibi birde prof prof yorumlar yapıyorum banu86 banu86 kız yetişşşşşşşşş :)

evet az önce gördüm de tagleyemedim :KK70: kaçıncı günde başladın sen teste canım? ilk günler yumurtan gelişmiş sonra çatlamışşş sonra tekrar gelişmiş gibi görünüyo :KK70: çok anlıyomusum gibi birde prof prof yorumlar yapıyorum banu86 banu86 kız yetişşşşşşşşş :)

benim 10 gün önceden gelince adet biter bitmez basladım canım sonra 13.gün çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti dün 16.cı gündü sanırım tekrar koyulaştı çözemedm bende :KK70::KK47:

oy kıyamam yaa ;(
çok sancım var sağ kasığımda dr aradım sabahtan yumurtaların büyüyordur dedi şimdi soldada başladı . yumurta değilse kist oldun verdiği ilaçlarıda o kistleride ordn çıkartıp gözüne sokcam 6sında yumurtalık kontrolüm var dayanırım dedim çalışıncada zor oluyor

ayy onu bende göremedim canım ama eklerler görürüz bi yerden :KK70: sende bendensin bu arada bende 2 kez denedim hadi inşallah olsun çok bekletmeden :)

Merak etmeyin kızlar banu86 banu86 gelince ekler sizi en baştaki sayfada olan tabloda görürsünüz ekleyine :)

çok sancım var sağ kasığımda dr aradım sabahtan yumurtaların büyüyordur dedi şimdi soldada başladı . yumurta değilse kist oldun verdiği ilaçlarıda o kistleride ordn çıkartıp gözüne sokcam 6sında yumurtalık kontrolüm var dayanırım dedim çalışıncada zor oluyor
bende şuan ağladım ağlıcak durumdayım bıçak batırıolar sanki akşam ağlıya ağlıya uyudum eşim zor sakinleştirdi

canım bu ay benimde aynısı oldu 9-10 gün önceden geldi ben ovulasyonda çift çizgiyi gördükten sonra 14 gün ekliyorum adet günü çıkıyo ben böyle hesapladım istersen sende bir dene.
ben ovilasyon testi de yapmıyorum o yüzden tam kestiremiyorum yani bu ay ne zaman olacağımı tahminim geçen ay bi düzensizlik yaşadıysam eğer yine 28 günde bi olmaya devam ederim diye düşünüyorum :/

ben ovilasyon testi de yapmıyorum o yüzden tam kestiremiyorum yani bu ay ne zaman olacağımı tahminim geçen ay bi düzensizlik yaşadıysam eğer yine 28 günde bi olmaya devam ederim diye düşünüyorum :/

bir hormon problemin yoksa bence eski düzenine dönersin bu ay stres yapma yeter ki :stop:

senin neden oldu ağrın
sebebini bilmiorum geçen salı günü sabah hafif 2-3 saniye kadr bıçak batar gibi battı sonralaro bu artmaya başladı şimdide hafif bi şişlik var eşimde elledi senin göbeğinde sertleşmiş dedi ama bna hiç öle gelmedi

ya ben ne yapayımm :// daha çookk var ama bişe sorcam size kızlar bikaç yere daha yazdım da yanıt alamadım :KK43: ben normalde 28 günde bi adet oluyorum. geçen ay 31 ağustos da adet oldum eylülde de 28inde adet olmam gerekiyodu ama 19unda adet oldum. yani 9 gün erken olmuşum. şimdi yine 28 gün olarak mı hesaplıcam sonraki adet tarihimi ? 28 gün olarak hesaplarsam 16 ekimde adet olmam gerek. ama yine erken olursam ne zaman olurum bilmiyorum kafam karıştı yani. 9 gün erken olmam da ayrıca takılıyo kafama..

valla canım benımde bi öyle biböyle ovülasyon siparişi verdim az önce yumurtlama gümü değilmi ben bu stresle yaşayamam :D

Can'lar sevimsiz geldi benim az önce 1gün önceden çaldı kapıyı .bi sonraki bat 30ekim bekle dur

Back
X