Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimize kızlar ne kadar da çok sayfa birikmiş ben yokken pazartesi dönüyorum sahalara hepinizi özledim .. Güzel haber alan varsa ses versinnnn

benim 10 gün önceden gelince adet biter bitmez basladım canım sonra 13.gün çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti dün 16.cı gündü sanırım tekrar koyulaştı çözemedm bende

ya acaba bir yumurtalıgın çatlıyor sonra diğerimi olgunlaşıyor acaba....öyle birşey duymustum...Normalde her ay bir yumurta çatlarmıs sende iki tanemi ki

ya acaba bir yumurtalıgın çatlıyor sonra diğerimi olgunlaşıyor acaba....öyle birşey duymustum...Normalde her ay bir yumurta çatlarmıs sende iki tanemi ki

valla canım ben yumurta takibi yaptırmıştım 5 ay aynı zamanda klomen de kullandım ona rağmen sadece birtane yumurtam oluyordu bakalım testleri yapmaya devam ediyim silikleşirse hemen bir doktora gidip danışıcam 2 tane mi yumurta oluşmuş diye eğer geçmezse birkaç gün gene gidip kistmi var diye baktırırım hayırlısı be gülüm

ya bir kişi daha hamişti neydi nicki yahu ....Elma dersem çık armut dersem de çıkkkkkkkk :)

o telaşlandığından öyle gelmiştir eşine sonuçta sertleşse sende hissedersin. adet tarihine ne kadar var 8imiyi

valla canım benımde bi öyle biböyle ovülasyon siparişi verdim az önce yumurtlama gümü değilmi ben bu stresle yaşayamam
bende verecektim kararsız kaldım ayın 6sında yumurtalık takibine gideceğim orda belli olur nasıl olsa diye. sanki bu ay garantilemiş gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…