benim 10 gün önceden gelince adet biter bitmez basladım canım sonra 13.gün çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti dün 16.cı gündü sanırım tekrar koyulaştı çözemedm bende
Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimize kızlar ne kadar da çok sayfa birikmiş ben yokken pazartesi dönüyorum sahalara hepinizi özledim .. Güzel haber alan varsa ses versinnnn
Can'lar sevimsiz geldi benim az önce 1gün önceden çaldı kapıyı .bi sonraki bat 30ekim bekle dur
Can'lar sevimsiz geldi benim az önce 1gün önceden çaldı kapıyı .bi sonraki bat 30ekim bekle dur
Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimize kızlar ne kadar da çok sayfa birikmiş ben yokken pazartesi dönüyorum sahalara hepinizi özledim .. Güzel haber alan varsa ses versinnnn
ya acaba bir yumurtalıgın çatlıyor sonra diğerimi olgunlaşıyor acaba....öyle birşey duymustum...Normalde her ay bir yumurta çatlarmıs sende iki tanemi ki
Hoşbuldum Can'ım benimmmhoşgeldin canımcımmm
Ben deeeee çoooookkkk özledimmm kuşummmm pazartesi kaynatcaz kısmetse bekleyin beniiiiAaaaaaaaaa kimler gelmiş, gözbebeğim nurumözledim yahuuuuu
Vayyyy ne güzel haberler hadi bakalım rabbim sonunu güzel etsin darısı başımıza kızlar@nlnmtl hamişşşşşş ondan sonracımaaa Bir kişi daha vardı nickini unuttum ayolll
Şaka maka 4ayı yedik yauazık bize canım ya benımde aynı bekle dur şimdi ay sonunu
Ben deeeee çoooookkkk özledimmm kuşummmm pazartesi kaynatcaz kısmetse bekleyin beniiii
Şaka maka 4ayı yedik ya
Belli olmaz kuşummm kırmızıyı Görene kadar umut var.az kaldı 8 ekimde bende 5. aya imzayı atıcam
Belli olmaz kuşummm kırmızıyı Görene kadar umut var.
ya bir kişi daha hamişti neydi nicki yahu ....Elma dersem çık armut dersem de çıkkkkkkkk :)
o telaşlandığından öyle gelmiştir eşine sonuçta sertleşse sende hissedersin. adet tarihine ne kadar var 8imiyisebebini bilmiorum geçen salı günü sabah hafif 2-3 saniye kadr bıçak batar gibi battı sonralaro bu artmaya başladı şimdide hafif bi şişlik var eşimde elledi senin göbeğinde sertleşmiş dedi ama bna hiç öle gelmedi
Valla bizlerde karı koca tembellik var herhalde anlamadım ben dekız yok bayramda çalışamadık bile neyle olcak o hahahahaha :) ceketinden kaparsam başka tabi ama benim yumurtalar o akdar çalışkan değil sanmam hahahah
bende verecektim kararsız kaldım ayın 6sında yumurtalık takibine gideceğim orda belli olur nasıl olsa diye. sanki bu ay garantilemiş gibi :)valla canım benımde bi öyle biböyle ovülasyon siparişi verdim az önce yumurtlama gümü değilmi ben bu stresle yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?