Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende ole umuorum . inş kötü bişi yoktur ben hiç böle olmadım yumurtlama belirtimde hiç böle olmadı
bende ilk geçen geçen aylarda o ağrının yumurtlama yada sonrasındaki ağrının yumurta çatlama ağrısının olduğunu . ben üşüttüm herhalde diyip bel korsemi falan takıyordum düşün artık

yeni katılanlar hoşgeldiniz enerjik grubumuza listeye görebildiklerimi ekledim ama gözümden kaçan varsa beni etiketleyin.ilk sayfadaki listeden kontrol edin adınızı kızlar

aaaa eskilerdende çok umutluyum beennn.... mesela sen

ben mi hahahha. Yahu ben bu ay bir kere ovulasyon günü oldu başkada çalışamadıkki geçen aylarda o kadar uğraştım hiççç sanmıyorum. 3 ay sonra kestaneyi çizdirip rahatlıcam herhalde ben :)

banu86 canım benımde sat 29 eylül batıda 27 ekim yap canım bide böyle bekleyelim malum dediğin gibi şakır şakır seller sular geldi kırmızılar

ben mi hahahha. Yahu ben bu ay bir kere ovulasyon günü oldu başkada çalışamadıkki geçen aylarda o kadar uğraştım hiççç sanmıyorum. 3 ay sonra kestaneyi çizdirip rahatlıcam herhalde ben :)
o iş belli olmuyo işte nalanın olayında gördük sen kestaneyi çizdiremeden hamiş kalasın emiiiiii

aaa geldi miii neyse sağlık olsun diyip önümüze bakarız değiştiriyorum

Evet canım düzensizdi zaten ama bukadarda erken gelmemişti kısmet artık önümüzdeki maçlara bakıcam artıkın :) ovülasyon testibile aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…