bende ilk geçen geçen aylarda o ağrının yumurtlama yada sonrasındaki ağrının yumurta çatlama ağrısının olduğunu . ben üşüttüm herhalde diyip bel korsemi falan takıyordum düşün artıkbende ole umuorum . inş kötü bişi yoktur ben hiç böle olmadım yumurtlama belirtimde hiç böle olmadı
Aksine tatilde arı gibiydikyetmiyo demek napalım beklenmeye devam
azrass kuzucuk hamile olan var mı?
Bakalım bu ay da onu deneyelim bi de napalımArı vız vız vız ehehhehe :) ama sen tatile gitmeden önceydi sanırım yumurtlaman. O ara kaçmış olabiülerrrrrrrr o yüzden bu ay yumurtalama hesabı yapcezzzz senle
Bakalım bu ay da onu deneyelim bi de napalım
aaaa eskilerdende çok umutluyum beennn.... mesela senHenüz yok canımmmm yeni bir haber....ama aramıza yeni katılan arkadaşlar var onlardan çıkabilir
yeni katılanlar hoşgeldiniz enerjik grubumuza listeye görebildiklerimi ekledim ama gözümden kaçan varsa beni etiketleyin.ilk sayfadaki listeden kontrol edin adınızı kızlar
aaaa eskilerdende çok umutluyum beennn.... mesela sen
o iş belli olmuyo işte nalanın olayında gördük sen kestaneyi çizdiremeden hamiş kalasın emiiiiiiben mi hahahha. Yahu ben bu ay bir kere ovulasyon günü oldu başkada çalışamadıkkigeçen aylarda o kadar uğraştım hiççç sanmıyorum. 3 ay sonra kestaneyi çizdirip rahatlıcam herhalde ben :)
aaa geldi miii neyse sağlık olsun diyip önümüze bakarız değiştiriyorumbanu86 canım benımde sat 29 eylül batıda 27 ekim yap canım bide böyle bekleyelim malum dediğin gibi şakır şakır seller sular geldi kırmızılar
hadi inşallah yaa sabah pozitifi gör canımKizlar bugun de regl belirtisi yok bende. Yarin sabah test yapayim diyorum gece de olmazsam. Hic boyle gecikmezdi
aaa geldi miii neyse sağlık olsun diyip önümüze bakarız değiştiriyorum
mimosa00 en sağdaki test kaçıncı günde yapıldı
o iş belli olmuyo işte nalanın olayında gördük sen kestaneyi çizdiremeden hamiş kalasın emiiiiii
junemayapril kuzucuk yorumla bakalım bu tatlış yumurta çatlamış mı patlamış mı yoksa benle ugrasıyomu
Kizlar bugun de regl belirtisi yok bende. Yarin sabah test yapayim diyorum gece de olmazsam. Hic boyle gecikmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?