Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmem kuzum inan hep dualarimdasinizamin hasbemm inşallah rabbbim tez zamanda sağlıkla hayırla bizlere de nasip etsin,dualarını eksik etme
biliyorum o güzel yüreğini kuşum allah razı olsunEtmem kuzum inan hep dualarimdasiniz
Hepimizden canım benimbiliyorum o güzel yüreğini kuşum allah razı olsun![]()
aminn canım benimm sizede oğlusunla upuzun ömürler versin Allahımmbizde iyiyiz kızlar çok şükür oğluşla günler su gibi geçip gidiyor. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
tutcak tutcakk pozitif enerjilerimizi gönderiyoıruz biz burdaan baak azranın nasıl tuttuSağol cnm inşallah... inanıyorum tutulacaklarına :)
Teşekkürler cnm benim.. gazım var yatutcak tutcakk pozitif enerjilerimizi gönderiyoıruz biz burdaan baak azranın nasıl tuttuYer gök duayla olmuş..Dualarımız seninle kuzum merak etme
![]()
Geldi kırmızılar canım
Canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almak nasip etsin10. gün 131,1 çıktı canım
Gecen sene bugün hamile olduğumu öğrenmistim ilk sizinle paylaştım hemen test çubuğunu atmıştımtamam kuzum benim![]()
Çok büyümüyor yumurtam o yüzden yapayım diyorum. Sen neler yapıyorsun?soğan suyu basit kistler için iyi geliyor canım .ama incir kürü aynı zamanda yumurta geliştiriyor ,yumurtlamanda sıkıntı yoksa yapma derim incir kürünü. yumurtaları fazla geliştirip tekrar kiste sebebiyet verebilir ama soğan kürü kistler için iyi geliyor..
Çok şükür çok sevindim :))evet canım tedavi oluyordum zaten tuttu çok şükür![]()
gene de iki kürü bi anda yapma derim ben canım sen bilirsin tabii gene .Çok büyümüyor yumurtam o yüzden yapayım diyorum. Sen neler yapıyorsun?
gene verceksin güzel haberler canım benim.daha güzel haberler inşallahhGecen sene bugün hamile olduğumu öğrenmistim ilk sizinle paylaştım hemen test çubuğunu atmıştım![]()
pis geldi miGeldi kırmızılar canımbat 23 ocak 2017
![]()
hayırlısı inşallah canım bol bol dua et iste Rabbimden sağlıklı hayırlı evlat tez zamanda nasip olsunYeni bat ocak 25 kizlar bugun oldum
Canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almak nasip etsin![]()