- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Bi arkadaşım da da bel fıtığı var o da kendini senin gibi kötü hissediyordu yapma dikkat et diyorduk duramıyorum yaşlı insanlar gibi diyordu. Zor belki evet ama daha kotu hale gelmektense tedbirli hareket etmeden fayda var canım. İnşaallah en kısa zamanda gelir bebek haberin testi de yaptırmışsin eksik olan bir şey daha meydana çıkmış bir adım daha yaklaşmış oldun diyebiliriz.Ağrım devamlı var zaten ama bazen azalıyor bazen çoğalıyor. Çoğaldımı hareketlerim kısıtlanıyor bu defa kendimi işe yaramaz hissediyorum. Normalde çok hareketliyim, miskin değilimdir hiç. Oldum olalı 50kilo üstüne çıkmamışımdır yapım gereği. ama bu yıl 53 te yapıştım kaldım. Memnun olMadığımdan değil kilomdan ama işim oturarak. servisle gidip geliyorum işe evle yol arası 100metre. eşimde sağlıkçı olduğundan devamlı evde olamıyor. tek başıma bir yere gidicek olsam kendime güvenip yürüyerek çıkamıyorum resmen. sinirlerim yıprandı artık. İlaç kan sulandırıcı kullandım. benim gen testlerinde kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı, diğer 6 test değerlerim çok şükür normaL. bide bu ay folik asit kullandım. bir kere olduysa bir daha elbet olur diyorum. senin 6 ay sonra olMuştu sanırım. bende eylülden sonra hamile kalamadım. elbet vakti var ama bunun yanında diğer etkenlerde olunca az çok ruh halimi tahmin edebiliyorsundur. bende o haberi vermeyi çok istiyorum diğer herkes gibi. Bir yandanda yaş geçiyor. hoş bana daha 2 hafta öncesinde abimin ilaçlarını vermediler 18ini doldurmadıysan veremeyiz diye, yanımda kimlikde yoktu eczane dibimiz diye ... böyle işteee bende durumlar