Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ağrım devamlı var zaten ama bazen azalıyor bazen çoğalıyor. Çoğaldımı hareketlerim kısıtlanıyor bu defa kendimi işe yaramaz hissediyorum. Normalde çok hareketliyim, miskin değilimdir hiç. Oldum olalı 50kilo üstüne çıkmamışımdır yapım gereği. ama bu yıl 53 te yapıştım kaldım. Memnun olMadığımdan değil kilomdan ama işim oturarak. servisle gidip geliyorum işe evle yol arası 100metre. eşimde sağlıkçı olduğundan devamlı evde olamıyor. tek başıma bir yere gidicek olsam kendime güvenip yürüyerek çıkamıyorum resmen. sinirlerim yıprandı artık. İlaç kan sulandırıcı kullandım. benim gen testlerinde kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı, diğer 6 test değerlerim çok şükür normaL. bide bu ay folik asit kullandım. bir kere olduysa bir daha elbet olur diyorum. senin 6 ay sonra olMuştu sanırım. bende eylülden sonra hamile kalamadım. elbet vakti var ama bunun yanında diğer etkenlerde olunca az çok ruh halimi tahmin edebiliyorsundur. bende o haberi vermeyi çok istiyorum diğer herkes gibi. Bir yandanda yaş geçiyor. hoş bana daha 2 hafta öncesinde abimin ilaçlarını vermediler 18ini doldurmadıysan veremeyiz diye, yanımda kimlikde yoktu eczane dibimiz diye ... böyle işteee bende durumlar
Bi arkadaşım da da bel fıtığı var o da kendini senin gibi kötü hissediyordu yapma dikkat et diyorduk duramıyorum yaşlı insanlar gibi diyordu. Zor belki evet ama daha kotu hale gelmektense tedbirli hareket etmeden fayda var canım. İnşaallah en kısa zamanda gelir bebek haberin testi de yaptırmışsin eksik olan bir şey daha meydana çıkmış bir adım daha yaklaşmış oldun diyebiliriz. :KK66:

sen hala test yapmadın dimi 1hafta geçmiş üstünden neden yapmıyorsun nasıl duruyorsun kıııız o_O
Adet belirtilerim var canım o yüzden yapmıyorum ama yarına kadar olmazsam test yapacağım. Maydanoz kürü ile adetini söktürücü yapmak istiyorum sonuca göre...
Bu ay stresi bir aydi ondan bu kadar geciktim sanırım...

sen hala test yapmadın dimi 1hafta geçmiş üstünden neden yapmıyorsun nasıl duruyorsun kıııız o_O
Adet belirtilerim var canım o yüzden yapmıyorum ama yarına kadar olmazsam test yapacağım. Maydanoz kürü ile adetini söktürücü yapmak istiyorum sonuca göre...

Canım erken gebelık belırtılerı adet belırtılerıyle aynı oldu bende . Aynı kasık agrısı karın ve goguslerde sıslık tum belırtıler aynıydı sonra bı test yaptım kı pozıtıf cıktı. Rabbım hakkında hayırlısını gonlune gore versın

Canım erken gebelık belırtılerı adet belırtılerıyle aynı oldu bende . Aynı kasık agrısı karın ve goguslerde sıslık tum belırtıler aynıydı sonra bı test yaptım kı pozıtıf cıktı. Rabbım hakkında hayırlısını gonlune gore versın
Amin canim evet belirtiler adet değil gebeliktenmis...Sağol canım ALLAH(c.c)'im razı olsun

Amin canim evet belirtiler adet değil gebeliktenmis...Sağol canım ALLAH(c.c)'im razı olsun
Ayy canım col sevındım bende senın gibi öğrenmiştim daha birkac hafta oldu ilk fırsatta kan testı yaptır canım kan testı değerinin 5de buyuk cıkması laZım benkmkı adet gecıkmesının 4. Gunundeykenn 80cıkmıstı. Aynı kanda yapılan gebelık testını 2gun sonra aynı saatte yenıden yaptır canım en az ıkı kat veya fazla artması laZım. Bunları yaptırıp sonuclarla ılk doktor randevunu almanı tavsiye ederım vakıt kazanırsın tekrar tebrık ederim :)

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 2yıldr bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay cok umutluyum bat 14subat ama birkac gun erken oluyorum dua edin bana olursa Insallah esıme sevgililer gününde süpriz yapmak istiyorum icim kıpır kıpır Insallah hepimiz o duyguyu tadarız

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 2yıldr bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay cok umutluyum bat 14subat ama birkac gun erken oluyorum dua edin bana olursa Insallah esıme sevgililer gününde süpriz yapmak istiyorum icim kıpır kıpır Insallah hepimiz o duyguyu tadarız
Canım selam insallah allah sana ve esine en kısa zamanda hayırlı bir bebek nasip etsın saglıklı hamileliğimiz saglıklı dogumlarımız olsun insallah

etrafımda zilyon tane anne olmuıs,hamile kalmış insan var.Gidip başka topikde bilmem kaçıncı haftada su oldu bu oldu size de oldu mu dememe gerek yok:dondurma:Hepsi zaten whatsaptan bak bunu bunu yasıcan diye yazarlar kesin.Ama burası özel.Burda paylaştıklarımı dışarıya anlatamıyorm.O yüzden bende siz kovana kadar burdayım:21::KK4:
hiii bi daha duymayayımm ne demek kovmakkk
bu yola birlikte cıktık birlikte ilerleyeceğiz allah'ın izniyle acısıyla tatlısıyla..... can kuzum

etrafımda zilyon tane anne olmuıs,hamile kalmış insan var.Gidip başka topikde bilmem kaçıncı haftada su oldu bu oldu size de oldu mu dememe gerek yok:dondurma:Hepsi zaten whatsaptan bak bunu bunu yasıcan diye yazarlar kesin.Ama burası özel.Burda paylaştıklarımı dışarıya anlatamıyorm.O yüzden bende siz kovana kadar burdayım:21::KK4:
hiii bi daha duymayayımm ne demek kovmakkk
bu yola birlikte cıktık birlikte ilerleyeceğiz allah'ın izniyle acısıyla tatlısıyla..... can kuzum

günaydın canlaar iyi haftalar hepimize.
dün geç kalktık gece de uyku gelmek bilmedi kafada da tabii türlü düşünceler,tilkiler... :işsiz:
gece 3e geliyordu uyanıktım o.O
haberlerde gördüm dün akşam görümcemde yemekteydik bir de kv fln.
evlenecek çiftlere kısırlık testi yapılacakmış.... bu nasıl bir mantıktır ben anlayamadım :sinirli:

günaydın canlaar iyi haftalar hepimize.
dün geç kalktık gece de uyku gelmek bilmedi kafada da tabii türlü düşünceler,tilkiler... :işsiz:
gece 3e geliyordu uyanıktım o_O
haberlerde gördüm dün akşam görümcemde yemekteydik bir de kv fln.
evlenecek çiftlere kısırlık testi yapılacakmış.... bu nasıl bir mantıktır ben anlayamadım :sinirli:
ohaaa yok artık yaa evlilik sadece üreyip çoğalmak için mi? Resmen bunu demişler ya çoğalamıyorsa evlenmesin tek kalsın evlilik iyi gün kötü gün :KK11:

Back
X