- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle beklemeye devaamGünaydın kızlar iyi haftalar...babyloading87 pfff yine mi yaaa
bidaha ki aya inşaallah diyip beklemeye devam ediyoruz.
ee malum 3çocuk muhabbeti var olmuyorsa boşa evlenmekle zaman kaybetmesin insanlar önüne baksın diye düşündüler demek kiohaaa yok artık yaa evlilik sadece üreyip çoğalmak için mi? Resmen bunu demişler ya çoğalamıyorsa evlenmesin tek kalsın evlilik iyi gün kötü gün![]()
günaydın cnımm ..günaydın canlaar iyi haftalar hepimize.
dün geç kalktık gece de uyku gelmek bilmedi kafada da tabii türlü düşünceler,tilkiler...
gece 3e geliyordu uyanıktım
haberlerde gördüm dün akşam görümcemde yemekteydik bir de kv fln.
evlenecek çiftlere kısırlık testi yapılacakmış.... bu nasıl bir mantıktır ben anlayamadım![]()
yok cnm kargo dağıtıma cıkmıs bugün gelcek bekliyorm bakalımbabyloading87 kuzum kitabın geldi mi başladın mı?
hiii bi daha duymayayımm ne demek kovmakkk
bu yola birlikte cıktık birlikte ilerleyeceğiz allah'ın izniyle acısıyla tatlısıyla..... can kuzum
yok hic ağrım filan olmadı canısı..Hatta hala ağrım yokyaaaa deme beeee
ağrın çok oldu mu dün burnundan gelmemiştir istanbul inşallah bebişim
geçen ay benim de öyle ağrısız sızısız sessiz sedasız geldi ve geçti... aman olmasın ağrı maşallahyok hic ağrım filan olmadı canısı..Hatta hala ağrım yokSen naptın haftasonu..Ay dedikodu yapayım az size.Kanlıca ya indik sahile.Yan masa da Burcu kara oturuyoır.Bizim masada da coluk combalak.E ses oluyor haliyle.Kadın bi havalar,bi ters ters dönüp bakmalar.Ay sanırsın pasa torunu.Pazar günü heryer coluk combalak .İnmeseydin bacım sırca köşkünden ozaman diyecektim zor tuttum.Artık magazinlerde görürdünüz beni
Ünlü oyuncuyu kanlıca sahilinde yolan
üyesi diye
![]()
cok sinirlendimm çokkkkkgünaydın cnımm ..
Yok artık..Kısırsa evlenemiyor muymus.İki insan birbirini sevmiş cocuık sart mı?Bıraksınlar da çiftler karar versin ona
![]()
geçen ay benim de öyle ağrısız sızısız sessiz sedasız geldi ve geçti... aman olmasın ağrı maşallah
cmt arkadaşlara gittik akşam geç geldik 2yi geçiyordu saat hatta onunla ilgili de bir şey anlatayım unutmadan..
gruptan bi tanesinni eşi 20yaşında çok saf kalpli ama fazlaca da cahil burnunun ucundan haberi olmuyor kızın böyle diyeyim..
onlar da biliyor cocuk durumunu eşler çok eski arkadaş zaten artık denmese de herkes durumu anlıyor zaten.neyse kızın 6aylık bebeği var.gece bana yazmış eve dönünce whatsdan cansu uyumadıysan bir şey söylücem söyle dedim.
yanlış anlama beni sakın benim kız 11.ayda oldu hiç korunmadık kv beni tezverene götürdü 2ay sonra hamile kaldım istersen seninle gidelim dedi.. ay o an atayım kendimi balkondan fln diye düşündüm.bu kız bile farkedip akıl vercek duruma geldiyse insan içine cıkmayayım ben evde oturayım
nasip kısmet canım duadan zarar gelmez uyduralım da gidelim tabii yazdım..ne diyeyim kıza kötü niyetli olmadığından cok fazla eminim. ama işte bi bıcak darbesi daha aldım gecenin kör vakti
pazar da geç kalktık temizlik yaptık akşamına da görümceme gittik kv ler fln böyle geçti gitti h.sonu
hahahaa bebiş yaaa keşke yolaydın bari stres atardın kendi sanki saraylarda doğmuş bursadan gitmiş oraya allahım yaa ayar oluyorum böyle tiplere de![]()
Hey Allahım oturdun onu mu düşündün dmigeçen ay benim de öyle ağrısız sızısız sessiz sedasız geldi ve geçti... aman olmasın ağrı maşallah
cmt arkadaşlara gittik akşam geç geldik 2yi geçiyordu saat hatta onunla ilgili de bir şey anlatayım unutmadan..
gruptan bi tanesinni eşi 20yaşında çok saf kalpli ama fazlaca da cahil burnunun ucundan haberi olmuyor kızın böyle diyeyim..
onlar da biliyor cocuk durumunu eşler çok eski arkadaş zaten artık denmese de herkes durumu anlıyor zaten.neyse kızın 6aylık bebeği var.gece bana yazmış eve dönünce whatsdan cansu uyumadıysan bir şey söylücem söyle dedim.
yanlış anlama beni sakın benim kız 11.ayda oldu hiç korunmadık kv beni tezverene götürdü 2ay sonra hamile kaldım istersen seninle gidelim dedi.. ay o an atayım kendimi balkondan fln diye düşündüm.bu kız bile farkedip akıl vercek duruma geldiyse insan içine cıkmayayım ben evde oturayım
nasip kısmet canım duadan zarar gelmez uyduralım da gidelim tabii yazdım..ne diyeyim kıza kötü niyetli olmadığından cok fazla eminim. ama işte bi bıcak darbesi daha aldım gecenin kör vakti
pazar da geç kalktık temizlik yaptık akşamına da görümceme gittik kv ler fln böyle geçti gitti h.sonu
hahahaa bebiş yaaa keşke yolaydın bari stres atardın kendi sanki saraylarda doğmuş bursadan gitmiş oraya allahım yaa ayar oluyorum böyle tiplere de![]()
Evde konuşuluyorsa çocuk duyuyordur.Onun yanında konuşanda hata.Ay valla heryerimiz sinyal sorma Allahtan kociler destek yoksa at kendini köprüden moduna getiriyorlar insanıcok sinirlendimm çokkkkk
bu ara her şey birlik olmuş sanki sinyal gönderiyo bana diye düşünüyorum
yemekten snr kahve içiyoruz erkekler salona geçti biz kv görümc ben bi de görümcün 10yaşında kızı ..
görümcem diyo işte ay eczacı söyledi testler cıkmış hamile kalıncak uygun günleri gösteriyormuş .. artık dokundurma mı yaptı bilmiyorum .10yaşındaki de ne dese beğenirsin cansu ablama alalım ondan niye kız dedim ben de gülerek bebek yapın artık dayımla dedi sevcekmiş..
haberlerde o aptal haberi gördümm bi de üstüne bu eve resmen sopa yemiş gibi döndüm sonra gece uyku mu kalır dön babam dön... sabahı ettim.
sormaa kocası benim kociden 3yaş büyük 33yaşında ..Hey Allahım oturdun onu mu düşündün dmiCahil iste bacım
Arkadasında 20 yasında kızla napıoymus evcilik mi oynuyorlar
Bursalı aynen yavuz bingölle bile gezdi babası yasında adam ama hava bi milyon görsen![]()
saftirik yaa sen üreme dicen onasormaa kocası benim kociden 3yaş büyük 33yaşında ..
kız 2.yi istiyor diyor o akşam midem bulanıyo inşallah hamileyimdir dedim günün mü geçti yoo hastayım diyordüşün..
neyse canım rabbim büyük diyoruz ...
evett biliyorummmm haspam yaaaaaa![]()
heryer sinyal mi yoksa bizmi herşeyden nem kapar olduk bilmiyorumEvde konuşuluyorsa çocuk duyuyordur.Onun yanında konuşanda hata.Ay valla heryerimiz sinyal sorma Allahtan kociler destek yoksa at kendini köprüden moduna getiriyorlar insanı![]()
Aaaaaa süper. Tebrik ederim. Tabbim bizlere de nasip etsin inşallah.Kizlar dün en az bir beklenti ile test yaptım. Hamileyim çift çizgiyi gördüm darısı hepinizin basina...
Hala soktayim
Rahatsız olacaksan niye geliyosun dünya onun etrafında dönecek hıhhyok hic ağrım filan olmadı canısı..Hatta hala ağrım yokSen naptın haftasonu..Ay dedikodu yapayım az size.Kanlıca ya indik sahile.Yan masa da Burcu kara oturuyoır.Bizim masada da coluk combalak.E ses oluyor haliyle.Kadın bi havalar,bi ters ters dönüp bakmalar.Ay sanırsın pasa torunu.Pazar günü heryer coluk combalak .İnmeseydin bacım sırca köşkünden ozaman diyecektim zor tuttum.Artık magazinlerde görürdünüz beni
Ünlü oyuncuyu kanlıca sahilinde yolan
üyesi diye
![]()
ebru destanın hamile kalmakla ilgili bi kitap yazmışta cnmbabyloading87 canım ne kaitabı aldın sen?
Aynneen ya ego tavanRahatsız olacaksan niye geliyosun dünya onun etrafında dönecek hıhh![]()