- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
rabbim büyük kuzum be kararlamıştır elbetEkim de 3 sene bitiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim büyük kuzum be kararlamıştır elbetEkim de 3 sene bitiyor
hadi darısı kalp atışına olsun inşallah kuşumKızlaarrr ılk defa bugun gıttım doktora daha.kesemızı gorduk 5+5 mıs bebısım ıkı hafta sonraya kalp ıcın cagırdı.bugun 3 senedr bebısı olmayan bı arkadas vardı tup bebekle 14 haftalık hamıleymıs cok sevındm darısı sıze olsn ıns kızlar duamdasınız
Amın canm cok sagolhadi darısı kalp atışına olsun inşallah kuşum
hepimizetüm isteyenlere
günaydın tatlım nasılsın?günaydın kızlaar
Gunaydun cnmmgünaydın kızlaar
günaydın tatlım nasılsın?
öyle bir uyku değil kafamı tutamıyorumm fenalardayım kızlar yaaagunaydınnn hanımlaar![]()
ah ne olacak biizm bu uyku hallerimiz :) Allah tan 2 gündür uyku konusunda iyiim benöyle bir uyku değil kafamı tutamıyorumm fenalardayım kızlar yaaa
.dün saçları da boyattım sarardımkendime geldim
siz napıyosunuz bakimmm
belirtilerin mi var anlayamadım kuzum malum uykudan muzdaribimah ne olacak biizm bu uyku hallerimiz :) Allah tan 2 gündür uyku konusunda iyiim ben![]()
ya doktor bana 21 i adet bekle dedi benim normalde 18 i ve adet olmayla ilgili belirti his ne ararsan var bende![]()
ohh iyi yapmışsın güle güle kullan canısıöyle bir uyku değil kafamı tutamıyorumm fenalardayım kızlar yaaa
.dün saçları da boyattım sarardımkendime geldim
siz napıyosunuz bakimmm
hadi sen uykudan ben niye saçlarımı boyattım yazmışın yabelirtilerin mi var anlayamadım kuzum malum uykudan muzdaribim![]()
Rabbım hayırla kolaylıkla kucagına almayı nasıp etsn canm darısı tum ısteyenlere ınsKızlar merhabalarbugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin.
![]()
Amin canım hepimize insaAllahRabbım hayırla kolaylıkla kucagına almayı nasıp etsn canm darısı tum ısteyenlere ıns
haha teşekkür ederim kuşumm uyku bizi fena vurduhadi sen uykudan ben niye saçlarımı boyattım yazmışın yayeni farkediyom güle güle kullan canım.. belirtilerim var canım. bide öyle bir his var nedense
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm daim olsun inşallah sonuna kdr güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin rabbim çok tebrik ederim kuzummmmmKızlar merhabalarbugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin.
![]()
inşallah bebişimmmmmmmmohh iyi yapmışsın güle güle kullan canısıGeçmi yattın?
![]()
teşekkür ederim kuşumismetbeyinbiricikhanimi slm canm nasılsn sen de mı hamıssın kasım annelerınde gordum senı.cansuya bıldırım yap ıstersen canm