Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlaarrr ılk defa bugun gıttım doktora daha.kesemızı gorduk 5+5 mıs bebısım ıkı hafta sonraya kalp ıcın cagırdı.bugun 3 senedr bebısı olmayan bı arkadas vardı tup bebekle 14 haftalık hamıleymıs cok sevındm darısı sıze olsn ıns kızlar duamdasınız
hadi darısı kalp atışına olsun inşallah kuşum :dua:
hepimize :dua: tüm isteyenlere

öyle bir uyku değil kafamı tutamıyorumm fenalardayım kızlar yaaa :uykucu:
.dün saçları da boyattım sarardım :KK70: kendime geldim
siz napıyosunuz bakimmm
ah ne olacak biizm bu uyku hallerimiz :) Allah tan 2 gündür uyku konusunda iyiim ben :halay:
ya doktor bana 21 i adet bekle dedi benim normalde 18 i ve adet olmayla ilgili belirti his ne ararsan var bende :silah:

ah ne olacak biizm bu uyku hallerimiz :) Allah tan 2 gündür uyku konusunda iyiim ben :halay:
ya doktor bana 21 i adet bekle dedi benim normalde 18 i ve adet olmayla ilgili belirti his ne ararsan var bende :silah:
belirtilerin mi var anlayamadım kuzum malum uykudan muzdaribim :D

Kızlar merhabalar :KK200::KK200: bugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin. :dua:

Kızlar merhabalar :KK200::KK200: bugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin. :dua:
Rabbım hayırla kolaylıkla kucagına almayı nasıp etsn canm darısı tum ısteyenlere ıns

hadi sen uykudan ben niye saçlarımı boyattım yazmışın ya :KK70::KK70: yeni farkediyom güle güle kullan canım.. belirtilerim var canım. bide öyle bir his var nedense
haha teşekkür ederim kuşumm uyku bizi fena vurdu :D
ay gele gele kuruttu zaten bizi bu yüzsüz :@

ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm daim olsun inşallah sonuna kdr güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin rabbim çok tebrik ederim kuzummmmm :dua:

Back
X