- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Aylinko Noldu canım ben kaçırdımaynen valla. birde annem daha boşanmadı dediğinde olsun biz bekleriz demişler koptum resmen ben neymişim be![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylinko Noldu canım ben kaçırdımaynen valla. birde annem daha boşanmadı dediğinde olsun biz bekleriz demişler koptum resmen ben neymişim be![]()
ben boşanıyorum canım. bunu duyan konu komşu akraba tanıdık beni evermeye çalışıyoAylinko Noldu canım ben kaçırdım
Hey Allah ım ya aceleleri neymişben boşanıyorum canım. bunu duyan konu komşu akraba tanıdık beni evermeye çalışıyoanneme dünür gelmişte 2 tane ondan bahsediyom
![]()
eee buldular benim gibi güzel eli paralı hatunu kaçırmak istemiyorlar. adamı züürt alıp zengin boşuyomya ondan herhaldeHey Allah ım ya aceleleri neymiş![]()
Oh ağzına sağlık inşallah bu sefer rahatım yada şimdilik kendimi kandırıyorum bakalım evetAmiiiinnn canım benim inşallah. Hep duamdssiniz Rabbim buykütür hazinesi geniştir bin evvel hayırlı sağlıcaklı evlatlar nasipnetsin inşallah. Tedaviye mi baslicaksin kuzum
Canım sanki silik bi çizgi var gibi ama sabah ilk idrarla yaparsan daha net olur hayırlısı olsun inşallahKızlar bana yardım edermisiniz bata 6 gün var 1 saat önce test yaptım sizde bişey görüyormusunuz markası innovita testin ben çok sabırsızımm da Eki Görüntüle 1968827
Amin canım teşekkür ederim yapıcam sonucu ve hamileysem bütün belirtilerimi yazıcamCanım sanki silik bi çizgi var gibi ama sabah ilk idrarla yaparsan daha net olur hayırlısı olsun inşallah
Canım benim de ilk böyle çıkmıştı 2 gün sonra tekrarla artışı göreceksin inşallahKızlar bana yardım edermisiniz bata 6 gün var 1 saat önce test yaptım sizde bişey görüyormusunuz markası innovita testin ben çok sabırsızımm da Eki Görüntüle 1968827
Canım bana özelden ismini yaz sana namazlarımızı ardından dua edeyim Rabbim çifter çifter nasip etsin insaAllahOh ağzına sağlık inşallah bu sefer rahatım yada şimdilik kendimi kandırıyorum bakalım evetcansu1109 mart nisan uğurlu gelir inşallah herkezlere haberleşiriz yine allahım çok büyük vardır hikmeti öpüyorum sizi
![]()
hhahahaha maşallahları var yaaaynen valla. birde annem daha boşanmadı dediğinde olsun biz bekleriz demişler koptum resmen ben neymişim be![]()
aminnn canım benim aminnn güzel yürekli arkadaşımmm hayırlı uğurlu sağlıklı bebişler getirsin inşallah bu aylar bize tüm isteyenlere özletme kendini yaz sürekliOh ağzına sağlık inşallah bu sefer rahatım yada şimdilik kendimi kandırıyorum bakalım evetcansu1109 mart nisan uğurlu gelir inşallah herkezlere haberleşiriz yine allahım çok büyük vardır hikmeti öpüyorum sizi
![]()
en son listemizdeydin bize bat vericektin çektin gittin yazmadan etmeden..Eki Görüntüle 1968884 Teyzeleri çocuum el sallıyor mu sizcede
günaydın kusummmgünaydın canlaar hayırlı cumalar olsun inşalahhh
kııızz kaç gündür konuşamıyoruz doğru düzgün nasılsın bebişimm yolunda mı her şeybabyloading87
ben de öyle valla bu hafta yorucu geçti ...günaydın kusummm
Napim ya ev is git gel aynı.Arada bat bekliyorm sükür yok bi yaramazlıkSende ne var ne yok
![]()
günaydın cnmmm nasılsınnnGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar.