Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben de öyle valla bu hafta yorucu geçti ...
kız baktım şimdi az kalmış bu ay ekstra bi belirti var mı zihnimizin yarattığı :silah:
Bu ay soldan yumyumladım.Hep sol sancıdı ama başka bi belirtim yok kuzum:KK51:4kere calısma oldu toplamda.Yumyumda da calıstık..Kısmet artık:KK51:

Ben daha adet olmadım dün progestron diye bi hapa başladım. Öncedende gecikince doktor bu hapı vermişti.bakalım gelcekmii:KK17:
test yapmıştın dimi cnm gebelik olmadığından kesin eminsin ?
hadi bakalım inşallah biran evvel söker de kendine gelirsin

cuma'mız hayırlara vesile olsun kızlar.
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi tebrik ederim takrardan, çok sevindim
babyloading87 babyloading87 zaten pek belirti hissetmediğin ay buluyor seni. ama yine yazdığımı görmemezden gel, son 3 gün felan kalınca telaşlanıyorsun :) testinde bittiyse evde gecikene kadar yapma inş. ;)
cansu1109 cansu1109 sende ne var,ne yok
hasbeee hasbeee bende üniverstedeyken ev arkadaşlarım eğer uyuyorsam ses yapmaya çekinirdi acayip tav olurum uykumdan uyandırılmaya, ama şimdilerde uyandıran yeterki :KK46: olsun diyorum.ama sana da hak veriyorum,illaki kolay değildir.
leydii18 leydii18 seninde daha fazla bekletmeden gelir inş.

cuma'mız hayırlara vesile olsun kızlar.
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi tebrik ederim takrardan, çok sevindim
babyloading87 babyloading87 zaten pek belirti hissetmediğin ay buluyor seni. ama yine yazdığımı görmemezden gel, son 3 gün felan kalınca telaşlanıyorsun :) testinde bittiyse evde gecikene kadar yapma inş. :KK66:
cansu1109 cansu1109 sende ne var,ne yok
hasbeee hasbeee bende üniverstedeyken ev arkadaşlarım eğer uyuyorsam ses yapmaya çekinirdi acayip tav olurum uykumdan uyandırılmaya, ama şimdilerde uyandıran yeterki :KK46: olsun diyorum.ama sana da hak veriyorum,illaki kolay değildir.
leydii18 leydii18 seninde daha fazla bekletmeden gelir inş.
hamdolsun kuzum be bildiğin gibi peek bi değişiklik yok git gel hep aynı...
sen de iyisin dimi yaramazlık yoktur inşallah

sen nasılsın canım lavesim
şükür Allah 'a iyiyim. ofis arkadaşım 1 ay kadarkalıp gitti, o derin yanlızlığıma devamm :olamaz:
bu arada değişiklikliğe gitmişsin, ilk aklıma gebeyken boyatamaz tabi saçları dedim. Uğraşmak zor %100 doğal boya bulmak...:halay:

şükür Allah 'a iyiyim. ofis arkadaşım 1 ay kadarkalıp gitti, o derin yanlızlığıma devamm :olamaz:
bu arada değişiklikliğe gitmişsin, ilk aklıma gebeyken boyatamaz tabi saçları dedim. Uğraşmak zor %100 doğal boya bulmak için...:halay:

bu arada değişiklikliğe gitmişsin, ilk aklıma gebeyken boyatamaz tabi saçları dedim. Uğraşmak zor %100 doğal boya bulmak...:halay:
olsun çalışırken yalnızlık bazen iyi oluyor boş vaktin olduğunda rahat rahat takılabiliyosun en azından..
aynen canım ya ne zamandır aklımdaydı hadi tedavi öncesi doping olsun dedim.
aynen canım bu bana baya gider kendi rengim de açık ya artık nasip kısmet :)

olsun çalışırken yalnızlık bazen iyi oluyor boş vaktin olduğunda rahat rahat takılabiliyosun en azından..
aynen canım ya ne zamandır aklımdaydı hadi tedavi öncesi doping olsun dedim.
aynen canım bu bana baya gider kendi rengim de açık ya artık nasip kısmet :)
öyle yavrum 2012den beri yanlızdım oda da, eğlenceli müzik açtığımda falan, karşımdaki sandalyelere hadi oturmaya mı geldiniz kalkın bakiim diyordumm. sen düşün artık yanlızlık boyutunu :)
iyi yapmışsın,güle güle kullan.

öyle yavrum 2012den beri yanlızdım oda da, eğlenceli müzik açtığımda falan, karşımdaki sandalyelere hadi oturmaya mı geldiniz kalkın bakiim diyordumm. sen düşün artık yanlızlık boyutunu :)
iyi yapmışsın,güle güle kullan.
hahaha :D
alemsin yaa bize takıl biz burdayız :D
sağol kuşumm

Back
X