- 21 Ağustos 2015
- 32.035
- 97.247
- 598
- 38
Bu ay soldan yumyumladım.Hep sol sancıdı ama başka bi belirtim yok kuzumben de öyle valla bu hafta yorucu geçti ...
kız baktım şimdi az kalmış bu ay ekstra bi belirti var mı zihnimizin yarattığı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay soldan yumyumladım.Hep sol sancıdı ama başka bi belirtim yok kuzumben de öyle valla bu hafta yorucu geçti ...
kız baktım şimdi az kalmış bu ay ekstra bi belirti var mı zihnimizin yarattığı![]()
ayy hadi çok şükür sol olmuş ya inşallah gol de olmuştur kuzum hiç belli olmaz rabbim büyükBu ay soldan yumyumladım.Hep sol sancıdı ama başka bi belirtim yok kuzum4kere calısma oldu toplamda.Yumyumda da calıstık..Kısmet artık
![]()
Ben daha adet olmadım dün progestron diye bi hapa başladım. Öncedende gecikince doktor bu hapı vermişti.bakalım gelcekmiicanımm bat gelmiiişşş![]()
hadi inşallah @darkgirl1906
sizde ne var ne yok kızlar ?
leydii18
@ValentinusNF
kuzuuu senin de gelmedi mi daha test yaptın mıııı ayy çatlıcammhiranur3419
test yapmıştın dimi cnm gebelik olmadığından kesin eminsin ?Ben daha adet olmadım dün progestron diye bi hapa başladım. Öncedende gecikince doktor bu hapı vermişti.bakalım gelcekmii![]()
2 gün gecekince kan yaptm çıkmadı bakalım bekliyorum tez zamanda gelsinde çalışmalara başlayalımtest yapmıştın dimi cnm gebelik olmadığından kesin eminsin ?
hadi bakalım inşallah biran evvel söker de kendine gelirsin
iyiyim kuzum sen naıslsın ?günaydın cnmmm nasılsınnn
hayırlısı olsun arkadaşım, Bu defa sağ sağlim kucağına almak nasip olsun... Çok üzülüyordun sonunda kavuşacaksın inş.Canım benim de ilk böyle çıkmıştı 2 gün sonra tekrarla artışı göreceksin inşallah![]()
İnsallahh kuzummmayy hadi çok şükür sol olmuş ya inşallah gol de olmuştur kuzum hiç belli olmaz rabbim büyük![]()
ben de iyiyim kuşum hamdolsun iş güç hep aynııı .sen naptın belirtiler devam mıiyiyim kuzum sen naıslsın ?
ben de iyiyim kuşum hamdolsun iş güç hep aynııı .sen naptın belirtiler devam mıiyiyim kuzum sen naıslsın ?
sen nasılsın canım lavesimhayırlısı olsun arkadaşım, Bu defa sağ sağlim kucağına almak nasip olsun... Çok üzülüyordun sonunda kavuşacaksın inş.![]()
hamdolsun kuzum be bildiğin gibi peek bi değişiklik yok git gel hep aynı...cuma'mız hayırlara vesile olsun kızlar.
ismetbeyinbiricikhanimi tebrik ederim takrardan, çok sevindim
babyloading87 zaten pek belirti hissetmediğin ay buluyor seni. ama yine yazdığımı görmemezden gel, son 3 gün felan kalınca telaşlanıyorsun :) testinde bittiyse evde gecikene kadar yapma inş.
cansu1109 sende ne var,ne yok
hasbeee bende üniverstedeyken ev arkadaşlarım eğer uyuyorsam ses yapmaya çekinirdi acayip tav olurum uykumdan uyandırılmaya, ama şimdilerde uyandıran yeterki
olsun diyorum.ama sana da hak veriyorum,illaki kolay değildir.
leydii18 seninde daha fazla bekletmeden gelir inş.
şükür Allah 'a iyiyim. ofis arkadaşım 1 ay kadarkalıp gitti, o derin yanlızlığıma devammsen nasılsın canım lavesim
şükür Allah 'a iyiyim. ofis arkadaşım 1 ay kadarkalıp gitti, o derin yanlızlığıma devamm
bu arada değişiklikliğe gitmişsin, ilk aklıma gebeyken boyatamaz tabi saçları dedim. Uğraşmak zor %100 doğal boya bulmak için...![]()
Adet oldum canım 15 inde ama yeni bat soylemicem bir süre buralara gelemeyebilirim kendinize çok iyi bakin hep aklimdasiniz arada girer yazarım :)canımm bat gelmiiişşş![]()
hadi inşallah @darkgirl1906
sizde ne var ne yok kızlar ?
leydii18
@ValentinusNF
kuzuuu senin de gelmedi mi daha test yaptın mıııı ayy çatlıcammhiranur3419
olsun çalışırken yalnızlık bazen iyi oluyor boş vaktin olduğunda rahat rahat takılabiliyosun en azından..şükür Allah 'a iyiyim. ofis arkadaşım 1 ay kadarkalıp gitti, o derin yanlızlığıma devamm
bu arada değişiklikliğe gitmişsin, ilk aklıma gebeyken boyatamaz tabi saçları dedim. Uğraşmak zor %100 doğal boya bulmak...![]()
öyle yavrum 2012den beri yanlızdım oda da, eğlenceli müzik açtığımda falan, karşımdaki sandalyelere hadi oturmaya mı geldiniz kalkın bakiim diyordumm. sen düşün artık yanlızlık boyutunu :)olsun çalışırken yalnızlık bazen iyi oluyor boş vaktin olduğunda rahat rahat takılabiliyosun en azından..
aynen canım ya ne zamandır aklımdaydı hadi tedavi öncesi doping olsun dedim.
aynen canım bu bana baya gider kendi rengim de açık ya artık nasip kısmet :)
hahahaöyle yavrum 2012den beri yanlızdım oda da, eğlenceli müzik açtığımda falan, karşımdaki sandalyelere hadi oturmaya mı geldiniz kalkın bakiim diyordumm. sen düşün artık yanlızlık boyutunu :)
iyi yapmışsın,güle güle kullan.
Amin canım benim insaAllah Rabbim hepimize nasip etsin hayırla sağlıcaklahayırlısı olsun arkadaşım, Bu defa sağ sağlim kucağına almak nasip olsun... Çok üzülüyordun sonunda kavuşacaksın inş.![]()