- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
inşalllaaahhhhhhGünaydın kuzum insaalllah gelmez doktor 21 inde beklicez dedi bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşalllaaahhhhhhGünaydın kuzum insaalllah gelmez doktor 21 inde beklicez dedi bakalım
Günaydın cnm nasılsınnsana da günaydın
Kusummm napıosun var mı bi yaramazlık?günaydın bebiiiiişşşş
uykusuzluk harici yok kuşum hamdolsun klasik git gel hp aynı sende ne var ne yok ayrı düştük bu araaKusummm napıosun var mı bi yaramazlık?
Ay sorma acayip yoğunduk bu hafta gelen gidenuykusuzluk harici yok kuşum hamdolsun klasik git gel hp aynı sende ne var ne yok ayrı düştük bu araa
cumartesi tam temizlik havasıydı kuzummm yaptın mı ellerine sağlık valla ben de nisanda alıcam kadın kısmetse komple ev elden geçsin bahar temizliği o.oAy sorma acayip yoğunduk bu hafta gelen gidenUyku ölesiye var ama h.sonu camları silcem
Sade camları silmeye kadın tutayım dedim bulamadım kız kimseyi herkes dolu
Mutfak balkonuna güvercinleri alıştırdım kısın,ama camları mafediyorlar
İnsallah silcem bugun.
![]()
günaydın bebişimm uykuyla boğuşmaca napim valla hep aynı yaramazlık yok çok şükür sen napıyosun nasıl geçti h.sonuKusummm napıosun var mı bi yaramazlık?
koci grip oldu salya sümük evden dışarı cıkmadıkkkgünaydın bebişimm uykuyla boğuşmaca napim valla hep aynı yaramazlık yok çok şükür sen napıyosun nasıl geçti h.sonu
kız yok nerdee koci grip olmuş evi karantinaya aldık bi ara balkondan bisey alcam kapıyı açtım diye üşüdüm ama ben dedi adam düsünncumartesi tam temizlik havasıydı kuzummm yaptın mı ellerine sağlık valla ben de nisanda alıcam kadın kısmetse komple ev elden geçsin bahar temizliği o.o
ayyyy kuzuu eyvah eyvahh allah yardımcın olsun dikkat et de sana da geçmesinnkoci grip oldu salya sümük evden dışarı cıkmadıkkkAy valla biara cağırayım anasını baksn dedim o derece nazlandu
Sen naptın cnm
![]()
eyvahlar olsun kuzum ya ona akşam yap bi tavuk suyuna çorba kendine gelsin ama nazlanır da nazlanır şimdi offkız yok nerdee koci grip olmuş evi karantinaya aldık bi ara balkondan bisey alcam kapıyı açtım diye üşüdüm ama ben dedi adam düsünnValla sabah ise gitti de açtım heryeri oksijen aldım biraz
![]()
ohh iyi yapmışsınız kuzu.Evde pazar cok sıkıcıymus ben onu anladım.Bunalıyor insanayyyy kuzuu eyvah eyvahh allah yardımcın olsun dikkat et de sana da geçmesinn
benim de yoğun geçti kuzu h.sonu cmt akşam görümcemlerle yemekteydik.dün de çanakkale niyetlenmiştik uyanamadık sabahkalktık susurluğa gittik outletlere derken pzt oldu gene
Buara huy çıkardı tavuk yemiyor,gdoluymus.Organik tavuk alıyoruz yalovadan ondan yiyor sadece.Bizimki iştahlı olduğundan maşallah yeme içmesi hic kesilmedieyvahlar olsun kuzum ya ona akşam yap bi tavuk suyuna çorba kendine gelsin ama nazlanır da nazlanır şimdi off
benim koci avm sevmiyor işi varsa hemen halleder çıkar 1saat en fazla başı tutuyorohh iyi yapmışsınız kuzu.Evde pazar cok sıkıcıymus ben onu anladım.Bunalıyor insan![]()
ah kuzuuu kıyamam sana yaaBuara huy çıkardı tavuk yemiyor,gdoluymus.Organik tavuk alıyoruz yalovadan ondan yiyor sadece.Bizimki iştahlı olduğundan maşallah yeme içmesi hic kesilmediHasta ama pastırmalı kurufasulye cekmis canı
O fasulye de pişmek bilmedi.Dün bütün gün Özhan markete kaynadım
![]()
eyvah canımm dikkat et kendinee ne demek unuttummm sen x2 iyi bakcaksın kendine bol c vitamini al .limon fln iyi gelir toparlarsın boğazın için de bal zencefil ihmal etmeAman kızlarr kendınıze kocanıza ıyı bakın hasta olmayın ben 2 haftadr nezle bas agrısı bogaz agrısı oksuruk öluyorm resmen.bı de bu hastalıgın ustune 14 saat yolculuk yaptım mahvoldum hamılemıyım onu da unuttum valla cok zormus cok