Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aman kızlarr kendınıze kocanıza ıyı bakın hasta olmayın ben 2 haftadr nezle bas agrısı bogaz agrısı oksuruk öluyorm resmen.bı de bu hastalıgın ustune 14 saat yolculuk yaptım mahvoldum hamılemıyım onu da unuttum valla cok zormus cok
14 saat yolculuğa drun ne dedi peki?ilk 3 ay cok önemli biliyorsun dimi canım:KK51:

ah kuzuuu kıyamam sana yaa :KK70:
düdüklüde yapsaydın keşke .
ben şeker fasulye atıyorum buzluğa yazın 5-6kg onları yapıyorum diğerleri zor oluyorç
Benim dondurucuda stok tükendi:silah:Bu sene daha cok yapcam gecen sene gezmekten son dk da ne attıysam o kaldı:mad:Düdüklüm yok benim ya kullanmadım hic diye almadım azcık tırsıyorum ondan:KK70:

Benim dondurucuda stok tükendi:silah:Bu sene daha cok yapcam gecen sene gezmekten son dk da ne attıysam o kaldı:mad:Düdüklüm yok benim ya kullanmadım hic diye almadım azcık tırsıyorum ondan:KK70:
bende geçen hafta sonuncuyu yaptım barbunyaya dayanıyorum şimdi .bu sene ben de daha fazla yapcam aynen..
ay sorma ben de çok korkuyodum ilk kullanırken hatta kociyle birlikte açmıştık patlarsa tek ben olmayayım diye:D
ama acil durumlar için et için fln iyi oluyor mesela patatesi 7dk da kaynatıyor.
fasulye 20dk fln

bende geçen hafta sonuncuyu yaptım barbunyaya dayanıyorum şimdi .bu sene ben de daha fazla yapcam aynen..
ay sorma ben de çok korkuyodum ilk kullanırken hatta kociyle birlikte açmıştık patlarsa tek ben olmayayım diye:KK70:
ama acil durumlar için et için fln iyi oluyor mesela patatesi 7dk da kaynatıyor.
fasulye 20dk fln
Ay alemsiniz kız:KK70:Valla burdan dürtelim birbirimizi haziranda başlayalım stoga bacım:KK66:

Kızlar ovulasyon testi ise yarıyıor mu almalimiyim sizce ? Doktora gitmek istemiyorum ama doktora gitmek daha mi iyi sizce

ay sorma ben de çok korkuyodum ilk kullanırken hatta kociyle birlikte açmıştık patlarsa tek ben olmayayım diye:KK70:
fasulye 20dk fln
Bende sürekli düdüklü kullanıyorum ya tam kurtarıcı :)

kızlar günaydın
bel ağrısından maf oldum, oluyorumda.
bugün izmirde hava 21 derece çok şükür.
şimdi bizim bahar yorgunluğu denen olayda baş gösterir dimi yavaştan.

kızlar günaydın
bende sabah beri 2.kahveyi iciyorm gözümü acamıyorm halbuki erken uyudum.Aynen cnm bahar yorgunlu sanırım:silah:
Gecmis olsun buarada:KK61:

Kızlar ovulasyon testi ise yarıyıor mu almalimiyim sizce ? Doktora gitmek istemiyorum ama doktora gitmek daha mi iyi sizce
kuşum ben 1kez yaptım ovulasyon testi.
yumurtlama ağrısı yaşadığım günle aynı güne denk geldi ondan snr ağrıya güvendim yapmadım bi daha .hoş yakalasam da bişey değişmedi ya neyse:D
akıntı ağrı fln oluyor mu senin? istersen dene bu ay

Ay oda pek uğraştırıcı be:mad:
Ben kaçırırım saatlerini diye hic bulaşmadım sabah idrarından 4 saat sonraki idrarla yapılıyomus filan:silah:Deneyip sonuç alanlar var ama cnm istersn dene.Dra niye gitmek istemiyorsun:işsiz:

kızlar günaydın
günaydın lavesimm geçmiş olsun cnm ya temizlik fln mu yaptın da kudurdu belin :(
belini sıcak tut tutuyosundur sen gerçi pff acil şifa inşallah bebişim :dua:
burası tam ısınmadı ama bu hafta iyice ısınıyor diyor hava durumu aynen başlar eksik olmaz o.O

Kızlar buarada cumartesi aksamı Meryem suresine başladım.41 gün okuncakmıs.Dün aksamda okudum Allah kabul ederse:dua:

Kızlar buarada cumartesi aksamı Meryem suresine başladım.41 gün okuncakmıs.Dün aksamda okudum Allah kabul ederse:dua:
ben de niyetlenmiştim bi ara kaldı öyle regliyken okunuyor mu acaba .allah kabul etsin bebişimmm :dua: eder etmez mi hiç :dua: zamanını bekliyor

günaydın lavesimm geçmiş olsun cnm ya temizlik fln mu yaptın da kudurdu belin :KK43:
belini sıcak tut tutuyosundur sen gerçi pff acil şifa inşallah bebişim :dua:
burası tam ısınmadı ama bu hafta iyice ısınıyor diyor hava durumu aynen başlar eksik olmaz o_O
nereye arkadaşım, dün eşim bi süpürge tuttu. koca hafta sonu sadece yemek yaptım. bulaşıkları bile makinaya eşim yerleştirdi. hiç birşey yapamaz duruma geldim. iyi hissettiğim zamanda ağrıcak korkusuyla yapamıyorum. Allah c.c. sonumu hayretsin.
tutmam mı hiç. yelek giyip yatıyorum 3 gündür falan.kalçalarıma kadar kapatıyor. yakı var evde yapıştırsam mı? bata az kaldı sanırım :KK47: sonun verdiği sıcaklık beli yumuşatır mı bide? gerçi gebelik için bile kullananlar vardır ama akşam benimkisi verdi bi tane minoset içtim, içmeseydim ne olurdum ağrıdan bilmiyorum.

Allah c.c. kabul etsin. Bu ay demekki kalpler aynı. Bende adetimin bittiği gün başladım.8marttan beri yatmadan önce okuyup yatıyorum. Sebep olsun inşallah... cansu1109 cansu1109 41 adet denince kesintisiz okunacakmış gibi hissettirse de adetliyken okumamak daha doğru. adet olursam bende ara verip tekrar 41 e tamamlıcam inşallah. hatta ben ezberlemeye bile başladım okuya okuya

Back
X