Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

nereye arkadaşım, dün eşim bi süpürge tuttu. koca hafta sonu sadece yemek yaptım. bulaşıkları bile makinaya eşim yerleştirdi. hiç birşey yapamaz duruma geldim. iyi hissettiğim zamanda ağrıcak korkusuyla yapamıyorum. Allah c.c. sonumu hayretsin.
tutmam mı hiç. yelek giyip yatıyorum 3 gündür falan.kalçalarıma kadar kapatıyor. yakı var evde yapıştırsam mı? bata az kaldı sanırım :KK47: sonun verdiği sıcaklık beli yumuşatır mı bide? gerçi gebelik için bile kullananlar vardır ama akşam benimkisi verdi bi tane minoset içtim, içmeseydim ne olurdum ağrıdan bilmiyorum.
ah kuzum ya :( valla rabbim şifa versin inşallah benim arada ağrıyor belim kendimi şaşırıyorum :(
iyi yapmşsın içmişsin de biraz rahatlatmıştır bari.. :(

Allah c.c. kabul etsin. Bu ay demekki kalpler aynı. Bende adetimin bittiği gün başladım.8marttan beri yatmadan önce okuyup yatıyorum. Sebep olsun inşallah... cansu1109 cansu1109 41 adet denince kesintisiz okunacakmış gibi hissettirse de adetliyken okumamak daha doğru. adet olursam bende ara verip tekrar 41 e tamamlıcam inşallah. hatta ben ezberlemeye bile başladım okuya okuya
ben de başlayayım o zaman bu akşam kısmet olursa :dua:

ah kuzum ya :KK43: valla rabbim şifa versin inşallah benim arada ağrıyor belim kendimi şaşırıyorum :KK43:
iyi yapmşsın içmişsin de biraz rahatlatmıştır bari.. :KK43:
evet yatarken bile sağımdan soluma zor dönüyorum . Allah c.c. büyük. hep böyle gitmez elbet. Sabır diyelim...
evet içince gözlerim açıldı, ağlamadığım halde yaşlar akıyordu gözümden.

evet yatarken bile sağımdan soluma zor dönüyorum . Allah c.c. büyük. hep böyle gitmez elbet. Sabır diyelim...
evet içince gözlerim açıldı, ağlamadığım halde yaşlar akıyordu gözümden.
ah kuşum yaaa :( yok mu bunun çaresi bebiş belki iyi gelecek bünyene :dua:

Allah c.c. kabul etsin. Bu ay demekki kalpler aynı. Bende adetimin bittiği gün başladım.8marttan beri yatmadan önce okuyup yatıyorum. Sebep olsun inşallah... cansu1109 cansu1109 41 adet denince kesintisiz okunacakmış gibi hissettirse de adetliyken okumamak daha doğru. adet olursam bende ara verip tekrar 41 e tamamlıcam inşallah. hatta ben ezberlemeye bile başladım okuya okuya
Aminn kuzumm Allah kabul etsin dualarımızı inşallah canlar:dua:

ah kuşum yaaa :KK43: yok mu bunun çaresi bebiş belki iyi gelecek bünyene :dua:
3 yıl kadar doktor doktor gezdim, söyledikleri tüm tedavileri uyguladım. Yeri geldi içtiğim ilaçlardan, ğnelerden kendi evimde wc yi bulamadım ama bir fayda da görmedim. ameliyat da önerilmiyor. kaplıcadır, fizik tedavidir onlarıda denedim, üstüne sıfır araba parasıda döktüm ama olmucaksa olmuyor. üstüne düşmeyip bıraktım. doktordu, haptı, tedaviydi hepsini bıraktım.
artık şuan için bebişle birlikte bu ağrılar nasıl bir yön alır onu bilemiyorum, düşünmekde istemiyorum açıkcası.

N
3 yıl kadar doktor doktor gezdim, söyledikleri tüm tedavileri uyguladım. Yeri geldi içtiğim ilaçlardan, ğnelerden kendi evimde wc yi bulamadım ama bir fayda da görmedim. ameliyat da önerilmiyor. kaplıcadır, fizik tedavidir onlarıda denedim, üstüne sıfır araba parasıda döktüm ama olmucaksa olmuyor. üstüne düşmeyip bıraktım. doktordu, haptı, tedaviydi hepsini bıraktım.
artık şuan için bebişle birlikte bu ağrılar nasıl bir yön alır onu bilemiyorum, düşünmekde istemiyorum açıkcası.
Neyin var canım fıtık falan mı? Geçmiş olsun

kuşum ben 1kez yaptım ovulasyon testi.
yumurtlama ağrısı yaşadığım günle aynı güne denk geldi ondan snr ağrıya güvendim yapmadım bi daha .hoş yakalasam da bişey değişmedi ya neyse:KK70:
akıntı ağrı fln oluyor mu senin? istersen dene bu ay
Ağrı ve alıntı oluyor canım bende normalde ordan anlıyorum.

Ay oda pek uğraştırıcı be:mad:
Ben kaçırırım saatlerini diye hic bulaşmadım sabah idrarından 4 saat sonraki idrarla yapılıyomus filan:silah:Deneyip sonuç alanlar var ama cnm istersn dene.Dra niye gitmek istemiyorsun:işsiz:
Bende ugrasamam o zaman ya işyerinde mi yapacam. Ya ne bileyim doktorda yumurta takibi yapıyor ya farklı değil gibi geldi bide sürekli git gel ama gitsem daha iyi galiba.

Kızlar buarada cumartesi aksamı Meryem suresine başladım.41 gün okuncakmıs.Dün aksamda okudum Allah kabul ederse:dua:
Şimdiden Allah kabul etsin canım. Bend3 basliyacaktim ara vermeden okunması gerekiyor falan yaziyodu adetliyken kim okuyacak diyip baslamamistim 41 e niyetlenmeden bir kez okumuştum. Allah nasip ederse bende bu ay basliycam inşaallah.

eyvah canımm dikkat et kendinee ne demek unuttummm sen x2 iyi bakcaksın kendine bol c vitamini al .limon fln iyi gelir toparlarsın boğazın için de bal zencefil ihmal etme
3 haftalıgına tatıle gıttık memlekete ıkı haftası hastalıkla gectı hıcbırsey anlamadm orada bır suru ınsanla bulusunca tabı hasta olmamak anormal olurdu evıme dondum sonunda ama gel gor kı buradada petek su akıtmıs bembeyaz halı olmus sapsarı.bana rahat yok galıba.yapmadıgım sey kalmadı gecmıyo bu hastalık ılletı coktum resmen

14 saat yolculuğa drun ne dedi peki?ilk 3 ay cok önemli biliyorsun dimi canım:KK51:
Doktor bırsey demedı valla rabbıme emanet geldm ayetel kursı okuya okuya geldm mecburum esımı nasıl yalnız bırakaym bı de tek basıma donmemde zor olurdu geır gelmez yattm 6 saat uyumusum hıc kıpırdamadan

Bende ugrasamam o zaman ya işyerinde mi yapacam. Ya ne bileyim doktorda yumurta takibi yapıyor ya farklı değil gibi geldi bide sürekli git gel ama gitsem daha iyi galiba.
yumyumları tutturabiliyorsan boşa uğraşma derim.İsyerinde zor hakkaten:işsiz:

Back
X