Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın kızlaarrr. Bu mübarek cumanın hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese. Ben aşılama için dün başladım iğneye. Şu mübarek günde rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize. İçimde bir his var bir de bu topikten biri bu ay hamile kalacak sanki çok mutlu umutlu uyandım bugün

Günaydın kızlaarrr. Bu mübarek cumanın hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese. Ben aşılama için dün başladım iğneye. Şu mübarek günde rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize. İçimde bir his var bir de bu topikten biri bu ay hamile kalacak sanki çok mutlu umutlu uyandım bugün
amiinnn
Hissiyatın sana ve içindede bizlere nasip olmuş olsun.
Hayırlı kılsın rabbim, engelleri önümüzden kaldırsın inş.

bilmiyorum ki arkadaşım çarpmadaım ayağımı, burukulmadı hiç bişi olmadı. ama eğilemediğimden çömeldiğim yerden iş yaptım ayap bileği gergin uzun süre kalıncada oluyormuş, bide oturduğumuz sandalyeler varya ayaklarına ayağını yere dik bi şekilde koyunca falan onlarda sebep oluyormuş amann işte mana olmuş olacağı varmış diyelim. akşam fena ağrı yaptı geçiyor derken. rabbim beterinden saklasın. Olana kadar bende bilmiyordum. Bu tür olaylar bide ameliyatsız düzelen bişi değil falan diye söyledi, tembihledi doktorlar daha dikkatli ol diye..
Bende tendon kopmasi yasayan bi iki biliyorum ameliyat sonrasi 1 ay raporluydular hep zor birşey sanirim baya. Umarim ilerlemeden gecer gider.

kızzz naptın kendine yine o_OGecmis olsun coook bacımmm:KK14:
kıızzz daha önce napıyodumm kii kendime :)
bende bilmiyorum arkadaşım sol ayak bileğimdeki tendomlar ödem yapmış 3 haftayı geçti belki hala ağrıyor. 2doktora gittim. ağrım ilk zamanki gibi değil ama beklemedeyim. geçen ay günde 2 kez ilaç içtim, iyiki hamilelikti, bebekti muhabbetine içmemezlik yapmamışım. belki bu kadarda azalmıcaktı ağrısı.
senin doktor için gelişmeleri beklemedeyim

aminn cnaım benim aminnn rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eder en hayırlı en tez zamnda... senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh güzel haberler ve rbize :dua:

Hadi hayırlısı cnm..
Bende pazrtsi gitcem görüşmeye asılama için,muhtelemen reglnin 3.günü çağırır diye düşünüyorum :KK14:
İnsallah hepimiz mübarek ayda alırız artık mutlu haberleri cnm:dua:

Canısı benim bi yoğun bi yoğun:ruh:Sen naptın,Ay daha eve gitcem sahurluk hazırlıcam:silah:Adam sahura etli dolma istedi iyimi:mad:
off benim de öyle yaa :silah:
anammmm yavrum allah kolaylık versin yaaa ,biz sahurda yemek yemiyoruz kahvaltı hep .. biber dolması fln yapcaksan kolay ama sarma deme banaaa

b
kıızzz daha önce napıyodumm kii kendime :)
bende bilmiyorum arkadaşım sol ayak bileğimdeki tendomlar ödem yapmış 3 haftayı geçti belki hala ağrıyor. 2doktora gittim. ağrım ilk zamanki gibi değil ama beklemedeyim. geçen ay günde 2 kez ilaç içtim, iyiki hamilelikti, bebekti muhabbetine içmemezlik yapmamışım. belki bu kadarda azalmıcaktı ağrısı.
senin doktor için gelişmeleri beklemedeyim
beli sakatlıyon yao_Oİç iç kendin çekiyosun acıyı sonra.
Benim dr için pazartesi 14,30 da randevum.Tahminim reglnin 3.günü çağırır bir daha .Ben bi ihtimal yumurtlama dönemim diye aldım randevuyu.Belki beğenir hemen baslar tedaviye diye:KK70:

Hadi hayırlısı cnm..
Bende pazrtsi gitcem görüşmeye asılama için,muhtelemen reglnin 3.günü çağırır diye düşünüyorum :KK14:
İnsallah hepimiz mübarek ayda alırız artık mutlu haberleri cnm:dua:
aynen kuşum 2günü çağırabilir ilaçlar için inşallah rabbim yolunuzu açık etsin olacak inşallah :dua:
güzel düşünüyoruz dimi ?

off benim de öyle yaa :silah:
anammmm yavrum allah kolaylık versin yaaa ,biz sahurda yemek yemiyoruz kahvaltı hep .. biber dolması fln yapcaksan kolay ama sarma deme banaaa
Kız bizde yemiyorz gecen senelerde en fazla erişte istedi.Bu sene daha başlamadan menü verdi adam elime :mad:İlkgün karnıyarık,pilav cacık istiyoms:ruh:Bir sey itiraf edeyim 4.sene ye gircez bu sen ve ben 1 kez falan yaprak sardım:bicak:Annem kv kendine sararken bana da sararlar ben atarım difrize :KK70:Pisirmesini yaparım bitek:KK70:

Back
X