Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hayırlı cumalar arkadaşlar.
dularımızın kabul olduğu bir gün olsun inşallah.:dua:
ben bu ay çalışmadım.:bicak:
bat beklemiyorum o yüzden. :halay:
stres yok, tutundu mu derdi yok. :63:
bi derdim uyku, sahura kalkınca gün içinde uyuklamamak kaçılmaz oluyor :olamaz::uykucu::uykucu::uykucu:

bi derdim uyku, sahura kalkınca gün içinde uyuklamamak kaçılmaz oluyor :olamaz::uykucu::uykucu::uykucu:
hayırlı cumalar canım.. Aman bu ayda böyle olsun ne yapacan. sahurdan sonra uyuyamıyosun sabah kalkamıyon hep bir uyku hali ahh ahh :uykucu:

hayırlı cumalar canım.. Aman bu ayda böyle olsun ne yapacan. sahurdan sonra uyuyamıyosun sabah kalkamıyon hep bir uyku hali ahh ahh :uykucu:
aynen öyle diğer türlü iyice zorlancaktım .:uykucu::uykucu:
hayırlısıyel önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :dua::KK23:

İnşaallah canım ya. Bende iyiym ya bi batta umutsuzluk sendromu yaşadım geçti. Bu ara sıkıntım istediğim doktorlara randevu bulamamak :KK43:
Aa niye bulamadın bacım.Sorma mübarek günde bende 40 tane mazaret uydurdum yarın gelmiyim diye.Allah affetsin:bicak:

Benim tek çalışmam vardı bende biran evvel gelsin de dr a gideyim diye bekledim buay bacım:KK49:

olsun az olmuş öz olmuş olsun inş.
yazarsın doktorda olan biteni.
hayırlısıyla git gel
canlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelen o.Onu da bugun aldılar.Pazartesi cıkcak sonuç.Dr asılama için rahim müsait ama bu polipleri adet bitiminde bakcaz alma ihtimalimiz yüksek dedi.Yoksa asılama da da sansın düşer dedi.Adet bittiği ilk gün tekrar gitcem.Şimdilik folikasit verdi.Birde eşli kullanılan antibiyotiği kullan dedi.Durum böyle ama dr cok ilgili.Bakalım hayırlısı artık.

Back
X