- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
Günaydınn canım..günaydın canlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn canım..günaydın canlarr
nasılsın kuzummGünaydınn canım..
günaydın kuzum. Hadi hayırlısı bakalım İnşaallah güzel haberlerle dönersingünaydın canlar
cansu1109 cnm benim
geldi.07.07 yeni bat.
Dr randevumu da yarına çektim.Bakalım hayırlısı![]()
Ins son batın olurda bebıs gelır canm.günaydın canlar
cansu1109 cnm benim
geldi.07.07 yeni bat.
Saolasın yavrumgünaydın kuzum. Hadi hayırlısı bakalım İnşaallah güzel haberlerle dönersinnasılsın nasıl gidiyor?
İnsallah yavrummm bi adım bile atmam benim için cok büyük olay oldu artıkIns son batın olurda bebıs gelır canm.
İnşaallah canım ya. Bende iyiym ya bi batta umutsuzluk sendromu yaşadım geçti. Bu ara sıkıntım istediğim doktorlara randevu bulamamakSaolasın yavrum
İyiyim cnm moralim de cok iyi.İnsallah artık tedaviye baslıcazSen nasılsın kusum
hayırlı cumalar canım.. Aman bu ayda böyle olsun ne yapacan. sahurdan sonra uyuyamıyosun sabah kalkamıyon hep bir uyku hali ahh ahhhayırlı cumalar arkadaşlar.
dularımızın kabul olduğu bir gün olsun inşallah.
ben bu ay çalışmadım.
bat beklemiyorum o yüzden.
stres yok, tutundu mu derdi yok.
bi derdim uyku, sahura kalkınca gün içinde uyuklamamak kaçılmaz oluyor![]()
aynen öyle diğer türlü iyice zorlancaktım .hayırlı cumalar canım.. Aman bu ayda böyle olsun ne yapacan. sahurdan sonra uyuyamıyosun sabah kalkamıyon hep bir uyku hali ahh ahh![]()
Aynen öyle canım da. Valla isyan etmek olmasin ama maçlara baka baka bi hal olduk yaaaynen öyle diğer türlü iyice zorlancaktım .
hayırlısıyel önümüzdeki maçlara bakıcaz artık![]()
Aa niye bulamadın bacım.Sorma mübarek günde bende 40 tane mazaret uydurdum yarın gelmiyim diye.Allah affetsinİnşaallah canım ya. Bende iyiym ya bi batta umutsuzluk sendromu yaşadım geçti. Bu ara sıkıntım istediğim doktorlara randevu bulamamak![]()
Benim tek çalışmam vardı bende biran evvel gelsin de dr a gideyim diye bekledim buay bacımhayırlı cumalar arkadaşlar.
dularımızın kabul olduğu bir gün olsun inşallah.
ben bu ay çalışmadım.
bat beklemiyorum o yüzden.
stres yok, tutundu mu derdi yok.
bi derdim uyku, sahura kalkınca gün içinde uyuklamamak kaçılmaz oluyor![]()
amin inssss kuzummIns son batın olurda bebıs gelır canm.
Son bat olsun inşaallah.günaydın canlar
cansu1109 cnm benim
geldi.07.07 yeni bat.
amin canım hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin Rabbimhayırlı ramazanlar cnm.İnsallah uğurlu gelir bu ay sana![]()
Amin canımmSon bat olsun inşaallah.![]()
olsun az olmuş öz olmuş olsun inş.Benim tek çalışmam vardı bende biran evvel gelsin de dr a gideyim diye bekledim buay bacım![]()
canlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelenolsun az olmuş öz olmuş olsun inş.
yazarsın doktorda olan biteni.
hayırlısıyla git gel