Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm dr onerdiyse sorun olmaz o zaman tekrar gecmis olsun cnmcanım ıhlamur ve papatya veriyorum...pekmezle tatlandırıp...doktorum verebilirsin demişti...teşekkür ederim canım...sen nasılsın neler yaparsın....nisanın ilk haftası başlayacaksın değil mi tedaviye...
iyi akşamlar kızlar...nisan ayında bende mesaiye başlayacağım..bebeişi bakıcıya teslim edeceğiz...canım donmuş tedavisi kaça mal oluyor?
Evet canim yan apartmanda bakici...inşallah daha II olur mecburuz yani...inşallah bu defaikizler ggelecek canim
Sanada iyi akşamlar cnm yaa evet özlem bu aralar yok int işini halledemedi daha yeter de aynı başka topiktede rastlamadım hic yakında inşş bi sorun yokturiyi akş. kızlar...nerelerdesiniz yahu?????? kızzzzzzzzzzzzzz özlem hallet şu internet işini bacım....
yeteerden zaten ses seda yok..nerelere kayboldu....
neşe77 sen nasılsın canım....neler yapıyrsun...
neşe77 canım hayırlıu uğurlu olsun...kızdan çok vaktim olmuyor malesef....yeteerin pc bozulmuş haberini aldım....özlemden hala ses seda yok...
Kizlar hepinize iyi aksamlar inss yarin randevu alabilirsem tedavime start veriyorum hakkimizda hayirlisi olur inss
Sizlerde inss iyisinizdir
Sagol berencim inss hayirlisi olur cnm sen nasilsin oglus nasil masallah artik durmuyordur emeklemeler baslamistircanım hadi hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum....
Sagol cnm benim inssSelam arkadaşlar
Nese cnm tedavin hayirli olsun cnm çok sevindim inşallah bu sefer bebislerin seni hiç bırakmaz. Öpüyorum cnm güzel haberlerini bekliyorum
Nedra cnm sen nasılsın gulce hnm hastalanmis inşallah duzelmistir boncuk. Öpüyorum cnm ikinizide
Beren sen nasilsin cnm bebisin nasil. Sizide kocaman kocaman öpüyorum.