• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelsin bebişler mutlu hamişler-2

Kizlar hepinize guzel hafta sonlari diliyorum

Nedracim gecmis olsun cnm cok kucuk oldugu icin bitkisel caylar zararli olabilir cnm sadece burun tikanikligi icin burnunum kenarlarina azcik viks surebilirsin cnm tekrar gecmis olsun :2:

canım ıhlamur ve papatya veriyorum...pekmezle tatlandırıp...doktorum verebilirsin demişti...teşekkür ederim canım...sen nasılsın neler yaparsın....nisanın ilk haftası başlayacaksın değil mi tedaviye...

Kizlar hepinize iyi aksamlarrr
canım ıhlamur ve papatya veriyorum...pekmezle tatlandırıp...doktorum verebilirsin demişti...teşekkür ederim canım...sen nasılsın neler yaparsın....nisanın ilk haftası başlayacaksın değil mi tedaviye...
Cnm dr onerdiyse sorun olmaz o zaman tekrar gecmis olsun cnm
Cnm bende iyiyim cok sukur inss nisanda baslicaz cnm allah izin verirse:16:

iyi akşamlar kızlar...nisan ayında bende mesaiye başlayacağım..bebeişi bakıcıya teslim edeceğiz...canım donmuş tedavisi kaça mal oluyor?

iyi akşamlar kızlar...nisan ayında bende mesaiye başlayacağım..bebeişi bakıcıya teslim edeceğiz...canım donmuş tedavisi kaça mal oluyor?

Cnm allah kolaylik versin ilk zamanlar zor olur senin icin bebisten ayrilmak inss bakici bildigin tanidigin biridir cnm
Cnm gecen sene 1500 transfere vermistik ilaclar haric ama simdi ne kadar olacak bilmiyorum

Evet canim yan apartmanda bakici...inşallah daha II olur mecburuz yani...inşallah bu defaikizler ggelecek canim

İnss oyle olur cnm sizin icin mecburen katlanacan artik eminellerdeyse biraz daha icin rahat eder en azindan cnm
İnss hakkimizda hayirlisi olsun cnm

Herkese iyi aksamlar hayir cnm oglum oldugu icin rapor olmuyor bize kizlar yok bu ara suer int isini halledemedi heralde inss hersey yolundadir yeterde ortalarda yok bu aralar

iyi akş. kızlar...nerelerdesiniz yahu?????? kızzzzzzzzzzzzzz özlem hallet şu internet işini bacım....

yeteerden zaten ses seda yok..nerelere kayboldu....

neşe77 sen nasılsın canım....neler yapıyrsun...

iyi akş. kızlar...nerelerdesiniz yahu?????? kızzzzzzzzzzzzzz özlem hallet şu internet işini bacım....

yeteerden zaten ses seda yok..nerelere kayboldu....

neşe77 sen nasılsın canım....neler yapıyrsun...
Sanada iyi akşamlar cnm yaa evet özlem bu aralar yok int işini halledemedi daha yeter de aynı başka topiktede rastlamadım hic yakında inşş bi sorun yoktur
Bende iyiyim cnm cok az kaldı yavastan heycan basladı yine bende inşş hayırlısı olur atık inşş sorunsuz atlatırım tedaviyi senin fıstık nasıl iyileştimi cnm

Kizlar hepinize iyi aksamlar inss yarin randevu alabilirsem tedavime start veriyorum hakkimizda hayirlisi olur inss
Sizlerde inss iyisinizdir

neşe77 canım hayırlıu uğurlu olsun...kızdan çok vaktim olmuyor malesef....yeteerin pc bozulmuş haberini aldım....özlemden hala ses seda yok...

neşe77 canım hayırlıu uğurlu olsun...kızdan çok vaktim olmuyor malesef....yeteerin pc bozulmuş haberini aldım....özlemden hala ses seda yok...

Cnm siz iyi olunda haklisin cnm artik bide en hareketli zamanlara giriyorsunuz masallah allah esirgesin cnm op fistigi benim icinbende yarin dr gidecem artik hayirlisi diyorum bayagidir yeter yok demek ondan suer özledik ama seni lutfen ugra ama artik

Kizlar dr geldim bugun tedavime baslamis bulunmaktayim inss bu sefer hersey guzel olsun haftaya kontrolum var
canım hadi hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum....
Sagol berencim inss hayirlisi olur cnm sen nasilsin oglus nasil masallah artik durmuyordur emeklemeler baslamistir

Selam arkadaşlar
Nese cnm tedavin hayirli olsun cnm çok sevindim inşallah bu sefer bebislerin seni hiç bırakmaz. Öpüyorum cnm güzel haberlerini bekliyorum
Nedra cnm sen nasılsın gulce hnm hastalanmis inşallah duzelmistir boncuk. Öpüyorum cnm ikinizide
Beren sen nasilsin cnm bebisin nasil. Sizide kocaman kocaman öpüyorum.

Selam arkadaşlar
Nese cnm tedavin hayirli olsun cnm çok sevindim inşallah bu sefer bebislerin seni hiç bırakmaz. Öpüyorum cnm güzel haberlerini bekliyorum
Nedra cnm sen nasılsın gulce hnm hastalanmis inşallah duzelmistir boncuk. Öpüyorum cnm ikinizide
Beren sen nasilsin cnm bebisin nasil. Sizide kocaman kocaman öpüyorum.
Sagol cnm benim inss
Sen nasilsin ozlettin kendini neler yapiyorsun ne durumdasin cnm hic kendinden bahsetmemissin hem boyle arayi acma lutfen merak ettirme kendini seni kocaman optum cnm iyi bak kendine

Back
X