Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdeki sorun saymakla bitmiyor ..doktor da öyle dedi ilk 5 dk önemli dedi ..ama Ankara büyük yer eve gidene kadar yarım saaat en az arabada dolaniyorsun dahabuzun dinlenmek gerek bmce..sonuçta gerek yoksa diğer bir çok merkez 1 saat dinlendiriyorlar...Sizdeki sorun neydi peki. Ben ilk tedavimi başkentte oldum canim orda da transferden bi 10dk sonra çıkardılar. Öyle yatmanın bir önemi yok diye biliyorum ben
Merhaba bende 3. Tedavimi genartta gördüm ..sonuç olumsuz oldu..ama.doktorlar ile ilgili kötü bir düşüncem yok iyi idi Aysun hanım doktroum detaylı bilgi verip ne gerekiyorsa yapılıyordu..tek sorun ben görüşüm tranfer sonra yatırma gereki görmediler 10 dk dinlendikten sonra gidebilir d
Canim benim çok üzüldüm ben bazen en kötü benim diye düşünüyorum. Bizim sorunda erkek kaynaklı. Globospermi. Sperm yuvarlak başlı yumurtayı dollemiyor. Bende sorun yok şükür yaşıma göre amh biraz düşük o kadar ama şükür yumurtalar iyi. Peki simdi ne yapiyosunuz tekrar basladiniz miBizdeki sorun saymakla bitmiyor ..doktor da öyle dedi ilk 5 dk önemli dedi ..ama Ankara büyük yer eve gidene kadar yarım saaat en az arabada dolaniyorsun dahabuzun dinlenmek gerek bmce..sonuçta gerek yoksa diğer bir çok merkez 1 saat dinlendiriyorlar...
Soruna gelince eşimde sprem sayı ve kalite bozuk ..DNA hasar sorunu var..ve kromozm traslokasyon var...benim yumurtalarım da genel olarak doktorlar sorun görmedi ama son yaptığım tüp bebek te dollenme olmayınca doktorlar yuumrtalar kötü ..döllenen kabiliyeti yok dedi
Canım o ne demek bilmiyorum. Yumurta ile mi alakalı. Bizim erkek kaynaklı sorunumuz. 3 tedavimden sadece 1 kez transfer oldum. Embriyolar 3.günden sonra ilerlemiyor. Son tedavimi bahceci de oldum. Ilk ikisini baskentte. Son tedavide eşim tese oldu ona rağmen hic gelişmedi embriyo. O yüzden korkularım siddetlendi acikcasiBen genart da 3 tüpbebek yaptım 2 si Aysun hoca diğeri Sertaç hoca da hep aynı protokol uyguladılar bana sürekli dozları yükseltip düşürdüler çok memnun kalmadım açıkçası benim sorunum trasnlokasyon olduğu için sadece bir defa sağlıklı embriyo bulundu onda da negatif diğerleri trasnfer bile olamadım ama Aysun hoca çok merhametli bi insan hastasının duygularını anlayabilecek empati kuracak biri
Sizin sorun neydi?
Hyr canım Nisan da son negatifi aldık..ara vereceğiz ..kayınvalidem vefat etti tüp bebek masrafı taziye masrafı derken iyice borç altı ndayizv..iki yıl ara vereceğiz ..rabbim hepimizn yardımcımsi olsun .Canim benim çok üzüldüm ben bazen en kötü benim diye düşünüyorum. Bizim sorunda erkek kaynaklı. Globospermi. Sperm yuvarlak başlı yumurtayı dollemiyor. Bende sorun yok şükür yaşıma göre amh biraz düşük o kadar ama şükür yumurtalar iyi. Peki simdi ne yapiyosunuz tekrar basladiniz mi
Geçmiş olsun..translokayon sizde mi esinizde mi..Ben genart da 3 tüpbebek yaptım 2 si Aysun hoca diğeri Sertaç hoca da hep aynı protokol uyguladılar bana sürekli dozları yükseltip düşürdüler çok memnun kalmadım açıkçası benim sorunum trasnlokasyon olduğu için sadece bir defa sağlıklı embriyo bulundu onda da negatif diğerleri trasnfer bile olamadım ama Aysun hoca çok merhametli bi insan hastasının duygularını anlayabilecek empati kuracak biri
Sizin sorun neydi?
Teşekkürler bende translokasyon 12 13 de..Geçmiş olsun..translokayon sizde mi esinizde mi..
Bizde eşimde sprem sayı ve kalite düşük ..kromozmda translokayon var..DNA hasar sorunu.
Benim de yumurtalar kalitesiz döllenme kabiliyeti pek yok dedi doktor
Yok etmiyorum.. Ankara da memorial var birde onla görüş derim genartla fiyatı hemen hemen aynıdırAnladım canım peki devam ediyor musun? Iki defa baskentte oldum üçüncüyü bahceci de oldum. Artık Ankara'da hangi merkez daha iyi kafam durdu. Bahcecide tesede olduk hatta
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Allah'ım bolca sabir versin canımHyr canım Nisan da son negatifi aldık..ara vereceğiz ..kayınvalidem vefat etti tüp bebek masrafı taziye masrafı derken iyice borç altı ndayizv..iki yıl ara vereceğiz ..rabbim hepimizn yardımcımsi olsun .
Aslında bizim özel sağlık güvencemiz var memorailden faydalanabiliyoruz canim. Ama genartta piezzo elektirik yöntemi varmış. Bizimle ayni sorunda bir kişinim orda oğlu olmuş. Bilemiyorum. Sizce genarttin lab. iyi degil mi ?Yok etmiyorum.. Ankara da memorial var birde onla görüş derim genartla fiyatı hemen hemen aynıdır
Ozaman genart da denemek daha mantıklı.. benim son tedavim de de döllenme sorunu oluyor diye elektro piazzo ve miktoçip uygulaması yapıldı hemen hemen hepsi döllendi yumurtaların tabi bizim sorunumuz farklı sizden..Aslında bizim özel sağlık güvencemiz var memorailden faydalanabiliyoruz canim. Ama genartta piezzo elektirik yöntemi varmış. Bizimle ayni sorunda bir kişinim orda oğlu olmuş. Bilemiyorum. Sizce genarttin lab. iyi degil mi ?
Anladım canım genartla bi konuş istersen inşallah bulunur bi çözümü şansın bol olsunCanım benim baskentte iki tedavimde de 10 yumurtadan 3 yada 4 embriyo oluştu. Ilk tedavimde 1 tanesi 5.gune geldi 3aa idi kalitesi negatif oldu ikinci ve üçüncü tedavimde transfer dahi olamadım. Bahceci en iyilerden dedik tese olmamiza rağmen en kötü sonucu ordan aldim. Kalsiyum iyonosfer kullanıldı üçünde de. Bilmiyorum şimdi ordaki piezzo elektirik ile dölleme nasıl olacak çok merak ediyorum. Eşimin durumu bayaa ciddi. Çok nadir görülen birseymis zaten.
Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun cevap yazdığınız için. Rabbim hayrlisyla sizede nasip etsin insaallahAnladım canım genartla bi konuş istersen inşallah bulunur bi çözümü şansın bol olsun