genç annelik

ruya112233

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
80
32
30
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama son iki aydır aynı kabusu görüyorum. bebeğim karnımda ölüyor. yaşım daha 20 ve bebek için erken diyor herkes. acaba bu yüzden mi stres yaptım yada annelikten mi korkuyorum

Stresten ve kafaya takmaktan dolayı rüyanda görüyorsun, düşünme, o herkesin lafına bakma, hamileliğin tadını çıkar, 20 yaş gayet normal, ben 22 yaşımda anne oldum ve kızımla büyüyüp olgunlaştım. Sen de bebeğini kucağına alınca bu sevinci yaşarsın emin ol :)

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama son iki aydır aynı kabusu görüyorum. bebeğim karnımda ölüyor. yaşım daha 20 ve bebek için erken diyor herkes. acaba bu yüzden mi stres yaptım yada annelikten mi korkuyorum

22 yaşında anne olan biri olarak diyorum ki 20 yaş erken büyük sorumluluk

ve tabi evliliğin durumu ve süresi de önemli

okuduğun duyduğun olaylardan etkilenmişsindir

Stresten ve kafaya takmaktan dolayı rüyanda görüyorsun, düşünme, o herkesin lafına bakma, hamileliğin tadını çıkar, 20 yaş gayet normal, ben 22 yaşımda anne oldum ve kızımla büyüyüp olgunlaştım. Sen de bebeğini kucağına alınca bu sevinci yaşarsın emin ol :)
evet haklısın. üstelik tüp bebekle anne oldum. zor bi süreç oldu benim için

Herkese gore degisirki bu...
Gorumcem 17 yasinda anne olmus.iki tane cocugu var kocaman oldular.simdi gorumcem 30 yasinda.
Bazen der gencligim cocuk telasina gitti.yiprandim evet ama onlarin bana anne demesi unutturuyor herseyi Der...
Bana gorede cok erken mesela..20 yasimdayken icim kipir kipir birak cocugu evlilik kelimesine bile uzak kalan universteli biriydim o yaslarda.
Simdi 27 me girecegim.olsun artik diyorum:)
Ozetle herkese gore degisir.
Artik hamilesin tadini cikarmaya bak.
Baskalarinin fikri umrunda olmasin.

Herkese gore degisirki bu...
Gorumcem 17 yasinda anne olmus.iki tane cocugu var kocaman oldular.simdi gorumcem 30 yasinda.
Bazen der gencligim cocuk telasina gitti.yiprandim evet ama onlarin bana anne demesi unutturuyor herseyi Der...
Bana gorede cok erken mesela..20 yasimdayken icim kipir kipir birak cocugu evlilik kelimesine bile uzak kalan universteli biriydim o yaslarda.
Simdi 27 me girecegim.olsun artik diyorum:)
Ozetle herkese gore degisir.
Artik hamilesin tadini cikarmaya bak.
Baskalarinin fikri umrunda olmasin.
çok büyük bi aşk ile evlendik eşimle. çok şükür evliliğimiz de iyi gidiyor. e bi de çocuk olsun dedik. ama olmadı. tedavi ile çocuk sahibi oluyoruz allah kısmet ederse. insanlar da heves kaçırıyor bazen. eşime hala ilk günki kadar aşığım

20 yasinda tup bebek icin cok acele etmissiniz.
Zorla sahip oldugunuz icin de kaybetmekten korkmaniz normal.

çok büyük bi aşk ile evlendik eşimle. çok şükür evliliğimiz de iyi gidiyor. e bi de çocuk olsun dedik. ama olmadı. tedavi ile çocuk sahibi oluyoruz allah kısmet ederse. insanlar da heves kaçırıyor bazen. eşime hala ilk günki kadar aşığım
Canim baskalarinin soylediklerine pek takilmamaya calis...
o soylentiker hicbir zaman bitmez...
Simdi ilkine karisirlar ileride nasil buyutecegine karisirlar... ikinci cocugu ne zaman yapman gerektigine kadar karar verirler ....
Bu boyle surer gider....

Anne olmanin bence yasla hicbir alakasi yok...
Yasin kac olursa olsun sen kendini anne olmaya hazir hissediyorsan tamamdir iste...
Disaridaki insanlar etkilemesin seni...
Bebegin dogdugunda onu sen buyuteceksin ...
Anin tadini cikarmalisin bence...
Saglicakla kucagina alman dilegi ile ♥

Benim annem 19 yaşında abimi 20 yaşında beni doğurmuş. Yaş farkımız az olduğu için beni o kadar iyi anlıyor ki en yakın arkadaşım o :)
ayrıca dışarıya kulaklarını tıka ve çok vesveseli olma. Hamileliğin tadını çıkar :)

annemi çok erken yaşta kaybettiğim için anne olmayı çok istiyordum. bu yüzden acele ettim

moral bozan çok. sonuçta yanımda annem de yok. ona tek başıma bakacam desteksiz. herşeyiyle ben ilgilenecem. hata yapmaktan çekiniyorr insan

X