Genç bayanlara,göre bir yabancı dizi önerebilir misiniz?

Yenievliii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
37
7
Evet arkadaşlar dişi bir yabancı dizi arıyorum, sizin izleyipte memnun kaldığınız hangi diziler var?yalnız lisede geçen bir dizi olmazsa sevinirim.Malum yaş oldu 27:))

fringe bilim kurgu.bittiğinde çok üzüldüm
lost harikaydı
prison break efsaneydi
da vinci's demons da çok güzel tabi konularını okuyun hangi tür istediğinizi yazmamışsınız

Prison break güzel tavsiye ederim
O olmadı Desperate Housewives
Friends var komedi olarak
House da güzel yalnız tıpla ilgili bir dizi tıp terimleri çok geçiyor.
True Blood baya yetişkin işidir.Vampirler filan var ama güzel ve akıcı bi dizi.

komedi istersen Big bang Theory
korku-gerilim tarzı seversen Hanninbal, Walking Dead, True Blood (Hannibal hard core ama dikkatt :) )
Polisiye seviyorsan Hawaii Five-o
Bu arada ne tarz olduğuna hala karar veremediğim ve izlerken her bölümde çok etkilendiğim Shameless!
Bu arada son olarak Game of Thrones :)

İzlemediysen Lost'u tavsiye ederim şiddetle. The Vampire Diaries'i de seviyorum ben. True Blood'da güzel diziydi ama sonuna gıcık olmuştum.

Evet canım :) finalide hiç beğenmemiştim. Shameless'i bu aralar çok duyuyorum başlayabilirim her an.
True Blood beni çok sıktı ama merak işte bırakamıyo insan neyse az kalmıştı sabredip bitireyim bare :KK70: Beni sıkmayan tek dizi Shameless şu sıralar hepsi baydı. Ve evet Penny Dreadful

Ben de Suitsi önereyim o halde. Kan görmekten bıktığınızda izleyebileceğiniz, müzikleri harika olan bir hukuk şirketinde geçen olaylar dizisi. Puanı 8,8. E bi de Friends tabii. :KK16:

X