Bence yatak pek genç odasına uygun gibi durmuyor zaten
sanki başlığı gormesen L koltuğun bir parçası gibi
standart bazali bir takım alıp dolapları değişik seçebilirdiniz ya da kendinden şekilli bir yatak yerine standart yatağa nevresim yatak örtüsü vs ile değişik hava yaratılabilir
Bız odemeyı fılanda yaptık bu parayı ıade edeceklerını hıc sanmıyorum bırde sırf cocuk odasıydı ve tum parcalarını aldık ekstra 1000 tl 'lık bısı alabılecegımız bır esya yok orada.
Valla esım benı tıkır tıkır keser
ciddi misin bende cok begenerek almıstım aslında
Pazar gunu aldıkSiparişiniz henüz yeni sanırım, iptal edilebilir bence. Siz kafanızda netleştirin önce ne istediğinizi, eşiniz ikna olur muhakkak. Firma ile de konuşun, yaptırmaktan değil de, evde olan bazasına bu başlığı uydurmayı düşünüyoruz falan deyin. Siparişle özel üretim değil sonuçta, sıkıntı çıkarmamaları gerekir
1.5 yatak oldugu ıcın bende cok buyuk duracagını sırıtacagını dusunuyorum.İlla yatakta degisim dersen baza evet cok kalabalik kaldiriyor basligi bazaya uydurabilirsin icime sinmiyor dersen sandik yaptirabilirsin bu oda takimi imalatsa onlar da yapar disardada yaptirabilirsin illa baslik rengi gerekmiyor sonucta mobilya rengi neyse o renk yaptirabilirsin 29 metrekare odada muhakkak uyar bir yere abes durmaz hosuna giden buyuk stickerlarla renklendirebilirsin uzerinide simdi oyuncak dizmek ilerde kitaplar icin kullanabilirsin.
Ama ben bazaya sicak bakiyorum acikcasi 1,5 kisilikler biraz hantal ama tek kisilikler gayet guzel ve bayagida kalabalik kaldiriyor saglam da
Simdi olan olmus ama mobilyada akillica olan imalati olan yerlerdir cute aklinda olsun girer sen begenirsin adam buyultur kucultur getirir odana uydurur ne istersen onu yapar hazir mobilyada o imkan olmaz kivranirsin malzeme ortadadir sigarsa sigar sigmazsa sigmazof ciddimisin
Bunu hıc dusunmemıstım bır marka oldugu ıcın burası ıstedıgınız oynamaları yapamayız dedıler
parasını bıle odedık suanda vazgecemezmıyız ? Bırde subat sonuna kadar gecerlı olan ındırımlerden aldık acıkcası
Sızınkıde cok guzelmıs nemı, bende takımın kıtaplıgını almadım aynı sızınkı gıbı aldık baska bır takımdan rengı uydugu ıcınEki Görüntüle 1960422
Benim oğlanınki bu, sifoniyer ve dolabı var, fazladan depolama alanından zarar gelmez bugün 3 yarın belki 4 kişi olacaksınız baza candır
Aslında bız cok gezdık mobılyacıları , bı turlu ıcıme sınen olmadı ya ranzalı alacaktım ya da korsan takımı alacaktım . Kararım o yondeydı en son dogtas vs gezelım dedım cok kolay begenemıyorum sonundada bu oldu. yatagı degıstırebılırsek aslında sorun kalmayacak benım acımdanSimdi olan olmus ama mobilyada akillica olan imalati olan yerlerdir cute aklinda olsun girer sen begenirsin adam buyultur kucultur getirir odana uydurur ne istersen onu yapar hazir mobilyada o imkan olmaz kivranirsin malzeme ortadadir sigarsa sigar sigmazsa sigmaz
Biraz aceleye gelmis sanki sen cayma hakkini kullan gez toz bi derim hazir mobilya baslamadi kesmedi bizcmedi caymak daha kolaydir
Yaparlar cnm yakin zamanda bende cok dolandim herseyi herseye uyduruyorlar1.5 yatak oldugu ıcın bende cok buyuk duracagını sırıtacagını dusunuyorum.
Ben esımle bır telefonlasayım bakalım ne dıyecek bu ıse. Sonucta mobılyayı su kahve tonundan herkes yapabılır dımı , sarıdan ıstemıyorum zaten ama Eki Görüntüle 1960420
Sızınkıde cok guzelmıs nemı, bende takımın kıtaplıgını almadım aynı sızınkı gıbı aldık baska bır takımdan rengı uydugu ıcın
Cogalsak ne ıyı cogalamıyoruzdaEsımde varıkosel cıktı , tedavı olacagını sanmıyorum olmayacagınıda soyluyor zaten , of kısmet gercekten baktım cocuk oldugda yok odayı degıstırelım madem dedım yoksa hayalım bır cocugum daha olduktan sonra degısmektı ama
Sen cabuk gecmıssın nemı odaya bu aradaBasit bi operasyon halbuki ve çocuk istiyosun, neyse bu başka konu
Baza iyidir diyorum tekrar
Tabi ki siz zevkinize bakar iş :) Baza iyidir benceAy bır kısı daha begenmedı tabı zevk meselesı sonuctada baza yap gıtsın cokda ahım sahım bısı degıl dıyorsunuz sanıyorum
Hadı gönlümü aldıntarzı çok güzel ama pek yatak havası yok uzaktan bakınca rahatlik hissi vermedi ama
dolaplar masa çok güzel
Bir konus senede bir degisen bise degil icine sinen olsunAslında bız cok gezdık mobılyacıları , bı turlu ıcıme sınen olmadı ya ranzalı alacaktım ya da korsan takımı alacaktım . Kararım o yondeydı en son dogtas vs gezelım dedım cok kolay begenemıyorum sonundada bu oldu. yatagı degıstırebılırsek aslında sorun kalmayacak benım acımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?