- 25 Mayıs 2015
- 180
- 23
- 39
- Konu Sahibi Umutlabekleyis
Gençlik aşısı saf hyaluronik uygulatan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım. 3, 4 gün güzel bi dolgunluk oluyor, sonrası aynı. Tatmin edici bi uygulama değil. Üstelik bir kerede değil, 4 seansta yapılıyor. Tekrar yaptıracağım bi işlem değil.
Valla bilemiyorum. Nem veriyor ama o kadar para 3 günlük neme değer mi? Verdiği dolgunluk da kalıcı değil maalesef. Yine de kendin bilirsin.
Merhaba Hangi markanın aşısını yaptırdınız acaba??Ben yaptırdım. 3, 4 gün güzel bi dolgunluk oluyor, sonrası aynı. Tatmin edici bi uygulama değil. Üstelik bir kerede değil, 4 seansta yapılıyor. Tekrar yaptıracağım bi işlem değil.
Merhaba jalupro mu arkadaşınızın yaptırdığı marka acaba
? yok muuuuuuuuuuuuuu yaptıran ?
Ben yaptırdım. 3, 4 gün güzel bi dolgunluk oluyor, sonrası aynı. Tatmin edici bi uygulama değil. Üstelik bir kerede değil, 4 seansta yapılıyor. Tekrar yaptıracağım bi işlem değil.
kızlar ben dudaktaki gibi tecrübelerimi buraya yazdım ..15. ve 21. gün uygulanan seanslar cilde nem vermek içinmiş.3 tüp aynı anda uygulanırsa ,dolgunluk saglanıyormuş ben oyle duydum cnm
Çok sevindim adınıza. Bu işlemin ücreti nedir. Ayrıca kalıcılığı da ne kadardır. Araştırmalara yeni başladım. O kadar karışık ki.merhabalar çok çok iyi geldi cildim gerildi toparlanma oldu çok şükür aknelerim ciddi anlamda azaldı gözeneklerim de..
h 100 yaptırdım 2 kere. Ama etkisi bir miktar gitmiştir. 3 ayı geçti sanıyorum.. Bu durum cildin yapısına temiz tutmaya çok bağlı sanırım. ben gitmedim cilt bakımı vs. Ama bi scarleti bir de bunu çok çok tavsiye ederim inşallah yıllar sonra çıkacak olumsuz etkisi yoktur : D :O
Merhaba, sonuçlarınızı merak ediyorum.. :)herkese merhaba yillar sonra ilk kez bu konu icin kadinlar kulubune girdim. Dun bende h100 yaptrdim. Yuzum ari sokmus gibi kabarcik kabarcik oldu her tarafi ama Allahtan buyuk olcude gecti yoksa ise nasil gidecrktim. Alay konusu olacaktim. Ilk gunum o yuzden suan cok yorum yapamycam. Insallah etkisini goruruz
Merhaba, siz baya araştırmışsınız tebrik ediyorum gerçekten. nereye gidiyorsunuz acaba işlemleriniz için. 31 yaşındayım şu an roacutane kullanıyorum. ilerleyen dönemde neler yapabiliriz bilemiyorumÇok teşekkürler.. Ben prp dermapen prp kitleri regen lab t lab magellanla dermapen q switxh lazer kısaca ne duyduysam araştırdım, 2 3 yıldır yazıyordum yok.. Sayısız yerle görüştüm yorumları okudum buradan ve realselften.. Şu an H 100 benim için ciddi bir memnuniyet sağladı; cilt bakımlarındaki o tahribatı düşününce; eskiden kaşları sir ile aldırmayın sarkardı denilirdi şimdi botoks çıktı yani bir hal çresi bulunur diyorum ki bu ufacık bir ihtimal. İlk çıktığında bunlar hayli pahalıydı ben 900 e yaptırdım gittiğim yerde. Şu an 700 e kadar düşebiliyor sebebi hekimlerin daha çok volum ürün çektiğinde maliyetleri düşürüyor olmaları (dudakta da bunu baaya bir açıklamıştım) böyle izah ediyorum çünkü ilk aradğmda her yer 1750 tl demişti. Bu 900 tl miktar olarak azsa bile benim tüm yüzüme tam tamına yetti. onun için sonuç olarak çok memnunm iki cilt bakımı ücreti gibi çünkü cilt bakımlarında bile min 300 tlyi gözden çıkarıyoruz. Bu arada babyface lazerle kombine etmişti yaparken daha iyi emilim sağlaması içinmiş. 2.gittiğimde direkt yaptı istemedim. 2 seans oldu 3. ye gitmedim henüz. Tabi bir miktar etkisini yitirmiştir (3 ay kadar oldu) ama yine cildim iyi bence akneler biraz arttı o eski bebeksiliğe göre ama hep hedeflediğim altın iğneyle yaptırıp geçti dediğim yanaklarımdaki kalkıklık ve gerginlik duruyor,
ir ödemherkese merhaba yillar sonra ilk kez bu konu icin kadinlar kulubune girdim. Dun bende h100 yaptrdim. Yuzum ari sokmus gibi kabarcik kabarcik oldu her tarafi ama Allahtan buyuk olcude gecti yoksa ise nasil gidecrktim. Alay konusu olacaktim. Ilk gunum o yuzden suan cok yorum yapamycam. Insallah etkisini goruruz
merhaba roaccunate sonrası h100 yaptırdınız mı? ben de skar için lazer ve kollajen aşısı için doktor arıyorum da tavsiyeniz var mı:)Merhaba, sonuçlarınızı merak ediyorum.. :)
Merhaba, siz baya araştırmışsınız tebrik ediyorum gerçekten. nereye gidiyorsunuz acaba işlemleriniz için. 31 yaşındayım şu an roacutane kullanıyorum. ilerleyen dönemde neler yapabiliriz bilemiyorum