gene guzel fikirlerinize ihtiyacm var nolur bi bakiverin :))

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Kızlar ben evleneli bir sene olacak ağustosta bir yildir evdeyim calismiyorum...tanidik sayesinde is buldum.MNG kargo sabah 8 buçuk aksam 7 de cikis..çocuk istiyoruz 3 aydir deniyoruz olmadi inşallah en kisa zamanda olur :))... Çocuk olana kadar calissammi diyorum Esim karari tamamen bana birakti ben cok kararsizim ...hic calismadim daha..Esim birgün iste birgün evde o ewde olduğunda onu birakip ise gitmek hic içimden gelmiyor alistim baya..npsam bana bi fikir verin ya

çalışmak bence guzel bırsey tum zorluguna ragmen, ama kargo ısı zor ıs kosturmacası cok, sız rahatada alısmıssınız ve en onemlısı cocuk ıcın calısmalar baslamıs , maddı durumunuz musaıtse bence erteleyın calısma merekınızı yada daha uygun calısma saatı olan bır ıs bulun..

Kızlar ben evleneli bir sene olacak ağustosta bir yildir evdeyim calismiyorum...tanidik sayesinde is buldum.MNG kargo sabah 8 buçuk aksam 7 de cikis..çocuk istiyoruz 3 aydir deniyoruz olmadi inşallah en kisa zamanda olur :))... Çocuk olana kadar calissammi diyorum Esim karari tamamen bana birakti ben cok kararsizim ...hic calismadim daha..Esim birgün iste birgün evde o ewde olduğunda onu birakip ise gitmek hic içimden gelmiyor alistim baya..npsam bana bi fikir verin ya
Biz ne diyelim ki simdi, kocanız evde korkuyor mu? Paraya ihtiyacınız var mı?

Çocuk olduktan sonra çıkacaksanız, kariyer hedefiniz yoksa.. durumunuz da iyiyse sigortan yatıyorsa.. hiççççççç bulaşma derimm yeni de evlisin eşinle tadını çıkar..
Çocuk olunca baş başa kalmanız çok zor olacak..

ben çalışmandan yanayım ayaklarının üstünde durmayı öğrenmelisin yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz.

çocuk düşünüyorsan çalış bence neden dersen doğumdan sonra 6 ay maaşlı izne çıkıyorsun bir altı ay daha ücretsiz izin yapabiliyorsun sonra çocuk 3 yaşına gelene kadar yarım gün çalışıp tam gün parası alabiliyorsun (yarısını sgk veriyor)
maddi açıdan iyi olur orayı istemıyorsan başka iş bul ama çocukdan önce çalış derim ben çocuk olunca zaten çalışamassın belki bakıcak biri lazım sen çalışırken :S

durumunuz iyiyse ihtiyacın yoksa çalışma.kargocuların çok yoğun çalıtığını hatta saat 19:00 da mesainin bitmeyeceğini biliyorum.çünkü bir arkadaşım çalışıyordu kız bana yalvardı resmen bizim şirkette iş bulmam için ona.saat 20:30dan aşağı çıkamıyorum falan diyordu.çok az zamanında çıkıyorlardı.ben evlendim çalışmadım bebeğimi bekliyorum şimdi.hamileliğim zor geçti çalışsam dayanamazdım herhalde diye düşünüyorum.nasıl bir hamilelik bekliyor seni bilmiyorsun.

çocuk düşünüyorsan çalış bence neden dersen doğumdan sonra 6 ay maaşlı izne çıkıyorsun bir altı ay daha ücretsiz izin yapabiliyorsun sonra çocuk 3 yaşına gelene kadar yarım gün çalışıp tam gün parası alabiliyorsun (yarısını sgk veriyor)
maddi açıdan iyi olur orayı istemıyorsan başka iş bul ama çocukdan önce çalış derim ben çocuk olunca zaten çalışamassın belki bakıcak biri lazım sen çalışırken :S
Doğumdan sonra altı ay değil 13 hafta, cocuk bir yaşına gelene kadar da 1,5 saat.

Hangi sosyal devletin kuralı bunlar :)

Kırmızı olan yer onaylandı mı? Özel sektör de öyle mi? Vay be 2 senede baya şey değişmiş, bu bile iyi değil ama eskiden hiç yoktu böyle bir hak.4 ay da 6 ay olmuş,ben baya geride kalmışım:KK45:

Kırmızı olan yer onaylandı mı? Özel sektör de öyle mi? Vay be 2 senede baya şey değişmiş, bu bile iyi değil ama eskiden hiç yoktu böyle bir hak.4 ay da 6 ay olmuş,ben baya geride kalmışım:KK45:

yanlış bilgi vermek adetim değil yardımcı olmaya çalışıyorum konu sahibini yanıltınc elime bir şey geçmeyecek zaten . :KK12:

yanlış bilgi vermek adetim değil yardımcı olmaya çalışıyorum konu sahibini yanıltınc elime bir şey geçmeyecek zaten . :KK12:
Ben size yanıltıyorsunuz demedim ki, 2013te doğum yaptığımda bunlar yoktu,şaşırdığım için onaylandı mı diye size sordum. Yanlış anlamışsınız :)

Ben size yanıltıyorsunuz demedim ki, 2013te doğum yaptığımda bunlar yoktu,şaşırdığım için onaylandı mı diye size sordum. Yanlış anlamışsınız :)

onaylandı çok şükür ya zaten çok haksız bir durum vardı bu konuda eski sistem tamamen yanlıştı çok güzel oldu :KK50:

Onaylama monaylama yok ya yalan yanlış bilgiler vermeyin taslak onlar, kanunlaşmadı.

X