genel müdür kocasından dayak yiyen müdür yardımcısı komşum

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma :KK43:
eşim karışmamı istemedi ama nasıl susabilirim?
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
ne olacak şimdi kadına, bebeğine? çok canım sıkıldı çok.

ikisi de üniversite mezunu, makam sahibi ama bir taraf şiddet uyguluyor, diğeri sineye çekiyor. bir de 8-9 aylık bebekleri var. içim parçalandı komşuma :KK43:
eşim karışmamı istemedi ama nasıl susabilirim?
polise bildirdim isimsiz ihbar olarak. 15 dk içinde geldiler, içeride ne konuştularsa 10-15 dk durup gitti polisler.
ne olacak şimdi kadına, bebeğine? çok canım sıkıldı çok.
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız komşunuz şikayetçi olmamış demek ki şu aşamada yapabileceğiniz birşey yok,komşunuzun şikayetçi olması gerek kocasından.

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız komşunuz şikayetçi olmamış demek ki şu aşamada yapabileceğiniz birşey yok,komşunuzun şikayetçi olması gerek kocasından.
inkar mı etti acaba? yazık.

okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye boşuna söylememişler :KK12::KK12::KK12:birde en çok ünüversite mezunları şiddet uyguluyormuş :KK57: kadın niye sineye çekiyorki bebğe yazık öyle ailede büyüyecek :KK43:
onu ben de merak ediyorum. kadrolu devlet memuru. niye bu eziyeti çekiyor anlamıyorum :/

mesleki başarıyla karakter alakasız şeyler...

adamın içinde bastırılmış bir eziklik var demekki kendi acizliğini mi kapatıyor aklınca

ben bu kadar şeyi sineye çeken bi kadının kendine olan saygısından da şüphe ederim
aslında kadın annesinin yanında şiddete uğruyor. hadi annesi okumamış, ya kadın niye çeker bunu?

kadın şikayetçi olmamıştır olsa ifadeye götürürlerdi yavrusu için susuyordur yazık

eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır :KK43: kadın kendi kocasının müdür yardımcısımı, bu kadar durumu varken niye duruyo o kişiliksizin yanında

ayy nasıl uzuldumm yazık ama ..böyle kadınlarada sınır oluyorum yanı...sınenn kadınlara..allahım konuştuğumla terbıye etmesın ama bıraz kadın dedıgınde dık durmalı yanı..

Siz nasıl anladınız dövdüğünü kadının sesini falanmı duydunuz yani bağıracak derecedemi şiddet görüyor

okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye boşuna söylememişler :KK12::KK12::KK12:birde en çok ünüversite mezunları şiddet uyguluyormuş :KK57: kadın niye sineye çekiyorki bebğe yazık öyle ailede büyüyecek :KK43:
İstatistiki olarak dediğin doğru. Ama gerçek rakamlar değil.
En çok üniversiteliler şiddete uğramıyor, onlar en sonunda dayanamayıp şikayet ettiği için istatistiklere girmiş oluyor...
Diyecek çok laf var da dilim varmıyor.

Edit: Lütfen. kadını yargılamayın. Kadınlar ne kadar bilinç sahibi olursa o kadar büyük travma ve yıkım yaşıyorlar, böylesi bir durumda hemen adım atması daha zor...

birde en çok ünüversite mezunları şiddet uyguluyormuş
Bu dogru degil Kartanem, kulaktan dolma laflarla yanlis bilgi vermen zararli. Burada ispatini okuyabilirsin. Üniversite kadinlarin sayisi 23 % siddet gören. Yani her 4. kadin üniversite mezunu Türkiye`de siddet görüyor. Demekki en cok okumamis, meslegi olmayan kesim yani 77% kadinlarin Türkiye`de siddet gördügü istatikce ele alinmis.
http://arsiv.ntv.com.tr/news/131027.asp
Lütfen kulaktan dolma yalan yanlis cümleler kurmayalim !!!
Tabiki her kesimde siddet var, ama bu daha cok bilgisiz, kültürsüz ve cahil kesimde mevcut.

İstatistiki olarak dediğin doğru. Ama gerçek rakamlar değil.
En çok üniversiteliler şiddete uğramıyor, onlar en sonunda dayanamayıp şikayet ettiği için istatistiklere girmiş oluyor...
Diyecek çok laf var da dilim varmıyor.

Edit: Lütfen. kadını yargılamayın. Kadınlar ne kadar bilinç sahibi olursa o kadar büyük travma ve yıkım yaşıyorlar, böylesi bir durumda hemen adım atması daha zor...
daha 1-2 yıllık evliler.
travma yaşayabilir ama çocuğum için devam ediyorum diyor kadınların geneli. eğitimli eğitimsiz çok farketmiyor. yaygın bakıç açısına göre aile içi şiddet daha iyi, babasız çocuk büyütmektense.

Öyle kocaların Allah cezasını versin.tüm genç kızlarımızı öylelerinden korusun Allah'ım.bıktım bu erkeklerin kaba kuvvet yaklaşımlarından.benım annemde zamanında az dayak yemedi.toplum içinde defalarca rezil olduğumuzu bilirim .insanların bize acırcasına bakışlarını bilirim .evliliğimix böyle insanlarla Olmasın dikkat edelim ,aşk gözümüzü kör etmesin.

O kadın eninde sonunda o adamı boşar şimdi sineye çeksede , benim komşumda dayal yiyordu akıl verdim paraya yardımı yaptım sonra cesaretini toplayıp erkek kardeşi geldi toparladı evi göçürdü köyüne ama orada anneside onu istemeyince ilçeye göçtü neyse en son bahçelerde ve
başka işlerde çalışmaya başladıda sonra adamıda boşadı bunun kocası köyden yaşı geçkin kızı kandırıp hamile bırakınca kızın erkek kardeşleri ölümle tehdit etmiş kadını boşayıp kız kardeşimle evleneceksin diye bende onlara gittiğimde kızıyla ağlaşıyorlarda adam gelip bunları dövüyormuş neyse kurtuldu

X