cnim evet volkan bey ankara da ist semra kahraman var.oda genetik üzerine yoğun çalışıyor.oraya gitsen keşke..cunci ve azram saolun cvplar ıcın
cunci... peki ist da msın
nereye gideceğimi düşünüyorum?
bi dostum genetiks i önerdi
bahceci de julide hanım medipol i önerdi
azram... volkan baltacı ist değil diye biliyorum. dualarını duysun rabbim
cnim evet volkan bey ankara da ist semra kahraman var.oda genetik üzerine yoğun çalışıyor.oraya gitsen keşke..
cnim bizim de embiriyo olusmuyir oluşan larda kaliteli olmuyor.bizimde belki kromozomlarimiza bakarlar.
cunci ve azram saolun cvplar ıcın
cunci... peki ist da msın
nereye gideceğimi düşünüyorum?
bi dostum genetiks i önerdi
bahceci de julide hanım medipol i önerdi
azram... volkan baltacı ist değil diye biliyorum. dualarını duysun rabbim
Bebeğiniz dünyaya geldi mi peki yoksa hamile misiniz halamelez4453 merhaba.
Öncelikle başınız sağolsun Allah sabır versin, geçmiş olsun diliyorum
Çok üzücü zorluklar atlatmışsınız.
Biz de tüp bebek denemesi yaptık defalarca. Sorun bulunamadı. Eşime ve bana genetik test yaptırdık sorun yine yok. Ama ilk negatif denememiz sonrasi embriyolara genetik test yaptıralım dedik. Baktık ki embriyolarda kromozom sorunu var. Kromozom anomalisi olan embriyolar transfer edilmiyor. Evet epey pahalı bi testler. Süreç de yıpratıcı. Ama biz pes etmedik. Maddi manevi çok yıprandık belki ama şükürler olsun 1 sağlıklı embriyo elde ettik.
Size tavsiyem maddi gücünüz varsa ve bebek çok istiyorsanız tüp bebekle deneyebilirsiniz. Manevi gücünüz olacaktır. Sadece bu süreçte çok iyi bir doktorla ilerlemeniz gerekiyor. Birkaç iyi uzmanla görüşüp fikir alin derim. Insallah siz de saglikla yavrunuza kavuşursunuz.
Yaşadıklarınıza cok üzüldümmelez4453 merhaba.
Biz de tüp bebek denemesi yaptık defalarca. Sorun bulunamadı. Eşime ve bana genetik test yaptırdık sorun yine yok. Ama ilk negatif denememiz sonrasi embriyolara genetik test yaptıralım dedik. Baktık ki embriyolarda kromozom sorunu var. Kromozom anomalisi olan embriyolar transfer edilmiyor. Evet epey pahalı bi testler. Süreç de yıpratıcı. Ama biz pes etmedik. Maddi manevi çok yıprandık belki ama şükürler olsun 1 sağlıklı embriyo elde ettik.
Size tavsiyem maddi gücünüz varsa ve bebek çok istiyorsanız tüp bebekle deneyebilirsiniz. Manevi gücünüz olacaktır. Sadece bu süreçte çok iyi bir doktorla ilerlemeniz gerekiyor. Birkaç iyi uzmanla görüşüp fikir alin derim. Insallah siz de saglikla yavrunuza kavuşursunuz.
MerhabaBebeğiniz dünyaya geldi mi peki yoksa hamile misiniz hala
Çok sevindimMerhaba
Sağlıcakla kavuştuk kızımla:)
Bugün 26 günlük cok şükür. Darısı isteyen herkesin başına..
EVET SEMRA HANIM DA İKİ DENEME YAPTIK VE SAĞLIKLI ÇIKMADI HİÇcnim evet volkan bey ankara da ist semra kahraman var.oda genetik üzerine yoğun çalışıyor.oraya gitsen keşke..
cnim bizim de embiriyo olusmuyir oluşan larda kaliteli olmuyor.bizimde belki kromozomlarimiza bakarlar.
MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN SİZE SAĞLIKLA İNŞALLAHMerhaba
Sağlıcakla kavuştuk kızımla:)
Bugün 26 günlük cok şükür. Darısı isteyen herkesin başına..
Bu hayatta en zor acı en zor imtihan evlattan yana olan Ama her şey Allahın takdiri Allah yar ve yardımcınız olsunadım emine 8 yıllık evliyim ve
ilk gebelik düşük
ikinci gebelik normal doğum ve 7 aylıkken konan hastalık teşhisi ( 5 yıl boyunca otoımmun hepatit otımmun hemolitik anemi denildi fakat ölümünden bi hafta önce caerrahpaşa da tiraje hanım cd4 cd8 b12 tahlilleri neticesinde ALPS tanısı koydu. ve ben oğlumu enfeksiyondan bi hafta sonra 15.04.2017 de kaybettim)
üçüncü mgebeliğim doğal yolla ikiz kızlar. perinatolojı takipliydim ve hersey normalken 32. haftada monokoryonik diamniyotik olan kızlarımı karnımda kaybettim . 08.12.2016
genetik tahlil ise oğlum ölmeden 1 haFTA ÖNCE EŞİMLE BEN KENDİME YAPTIRDIK. HİÇ AKLIMIZA GELMEDİ OĞLUMA DA YAPTIRALIM. SAOLSUN DR LARI ZATEN HİÇ İLGİLENMEDİLER O HUSUSTA.
eşimde 7 ve 9 kromozomda kopukluk var tahlil sonucuna göre
bu durum oğlumun hastalıgına sebebiyet verir mi?
devlet te başka genetik test yapılmıyormuş. bakırköy devlet ve çapa ya gitti. zaten adam akıllı anlatmadılar bile bişey
resmen yapılacak bişey yok dediler
özellerde normal şekilde tüp bebek yine uygun sayılır ama genetik girince işin içine hem pahalı hem yıpratıcı
vazgeçelim diorm eşime olmasın çocugumuz
oğlumun rıfatımın anıları ile geçirelim günlerimizi
akıl verin bana bişey deyin :S
allah razı olsunBu hayatta en zor acı en zor imtihan evlattan yana olan Ama her şey Allahın takdiri Allah yar ve yardımcınız olsun
iminsallah sağlıkla sıhhatle yavrunuz sizinle yaşar.cok zor bir surec.iki kere memorıal de denedik sağlıklı bulunamadı
iki ay evvel denedik en son ve ben istemeden hamile kaldım tekrar
acaba hasta mı diye aklım çıkıyor
devam etsem medicalpark ali ihsan gönenç e karar vermiştim genetiks le çalıştıgından ama kısmet olmadı
allah razı olsun tşk ederim inşallahiminsallah sağlıkla sıhhatle yavrunuz sizinle yaşar.cok zor bir surec.
Merhaba . Benim de sürekli embriyolar pgtden hasta geliyor . Sizin kaçıncı denemenizde sağlıklı embriyo bulundu ?melez4453 merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?