genetik problemi olanlar akıl verin bana:(

benim de uzun bir hikayem var 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.ilk aylarda doğal yoldan hamile kaldim kalp atisi alinmadi ce kurtaj oldum.mol gebelikmis.kurtajdan sonea kontrole gittim doktor ultrasonda yumurta sayısından şüphelendi amh testi istedi 0.2 cikti.acil tup bebek denildi.trabzonda medikal park da tup bebek yaptırdım tamamen tecrübesiz amh dışında hiç birşey bakılmadan.tek embriyo oluştu 3. gün embriyosu vennehafif sonuçlandı.daha sonra istanbul atasehir memorial cen demire le gittim.8 yumurta toplandı ama sadece tek yumurta 5. gun e geldi ve tek embriyo transfer edildi aa kalite denildi ve tekrar negatif sonuç aldik.tup bebek den negatif sonucu aldıktan hemen sonra o ay kendiliğinden hamile kaldim. cok sevindik ama 10.hafta kalp atisi durdu ve ben tekrar kurtaj oldum.kan pihtilasmasi cikmadi.2 kurtaj dan sonra kromozom bakıldı ve bende 46x kısa kol delasyon diye bir sorun cikti.simdi tekrar tup bebeğe başlayacağım ve bu kez genetiğe gidecek.ama benden zaten çok az yumurta çıkıyor ne zmaan çıkar bilmiyorum.dua etmekten başka bişey elden gelmiyor.

Benim de genetik bozuk olanlar ciktiginda ayni seye takilmistim doktor normalde ne kadar hasta olma ihtimali varsa sizde de o kadar dedi. Zaten hasarli embriyoyu vucut kabul etmiyor. Saglikli olup gelissin insallah ama siz de endise edip daralmayin Allah saglikla nasip etsin.

ngs mi pgtmi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…