- 24 Temmuz 2020
- 20
- 6
- 25
- Konu Sahibi ipek_ipek1
Merhabaa bir kez kürtaj oldum doktorum genetik testler de istedi trambofili 6lı panel çıkmış anlayan varsa bakabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimkinde de öylebundan anlaşılmıyor 6 genin tablosu olması lazım normal, homozigot veya heterezigot yazıyor.
Bu şekilde sonucunuz olması gerekiyorMerhabaa bir kez kürtaj oldum doktorum genetik testler de istedi trambofili 6lı panel çıkmış anlayan varsa bakabilir misinizEki Görüntüle 3486414
Merhaba bende haftaya yaptıracağım da bir şeyi merak ediyorum sonuçlar normal çıkmadığında tedavi edilebilen bir durum mu acabaBu şekilde sonucunuz olması gerekiyor
Evet tabi ki içiniz rahat olsun kan sulandırıcı iğne kullanıyorsunuz. Doktor gebelikte hemen başladı bana testi vermeden önce bişey çıkmazsa iğneyi bırakırız demişti maalesef çıktı iyi kide başlamışım çoğu kişide var zaten hep iğne vurunuluyor zatenMerhaba bende haftaya yaptıracağım da bir şeyi merak ediyorum sonuçlar normal çıkmadığında tedavi edilebilen bir durum mu acaba
Benim ikinci kez kimyasal oldu bugün 5haftalık bebeğimi kanama ile kaybedeceğimi öğrendim herşey iyisi değerlerim de çok iyidi ama aklıma dediğiniz gibi pıhtılaşma sorunu geliyorEvet tabi ki içiniz rahat olsun kan sulandırıcı iğne kullanıyorsunuz. Doktor gebelikte hemen başladı bana testi vermeden önce bişey çıkmazsa iğneyi bırakırız demişti maalesef çıktı iyi kide başlamışım çoğu kişide var zaten hep iğne vurunuluyor zaten
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah benimde 6 haftlık 2 tane gebelik kaybım var. Çok iyi anlıyorum sizi. Öncelikle kan pıhtılaşma testi verin sorun çıkmazsa eğer doktorunza görünüp histeroskobi olmanızı öneririm. Daha sonra sağlıklı bi gebelik için çalışmalara başlarsınız. Aynı şeyleri yaşamak çok zor çünkü.Benim ikinci kez kimyasal oldu bugün 5haftalık bebeğimi kanama ile kaybedeceğimi öğrendim herşey iyisi değerlerim de çok iyidi ama aklıma dediğiniz gibi pıhtılaşma sorunu geliyor
Gerçekten öyle anlamsız bir boşluğa düşmüş gibi hissediyorum tarif edemiyorum ve tekrar gebe kalmaya korkar oldum histeroskobi ne oluyor ilk defa duydum onu ? Birde sizin şuan bebeğiniz var mı sağlıklı gebelik elde edebildiniz mi ? Son olarak 260dan 66ya düştü değerim 3 gün içinde ama hala kanamam olmadı normal mi sizceÇok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah benimde 6 haftlık 2 tane gebelik kaybım var. Çok iyi anlıyorum sizi. Öncelikle kan pıhtılaşma testi verin sorun çıkmazsa eğer doktorunza görünüp histeroskobi olmanızı öneririm. Daha sonra sağlıklı bi gebelik için çalışmalara başlarsınız. Aynı şeyleri yaşamak çok zor çünkü.
Peki bunu öğrenene kadar dizinde gebelik kayıplarınız oldu muBebim 2 gen heterozigottu. Taşıyıcılık var diye hamile kalana kadar aspirin sonrasında 10. Haftaya kadar da iğne kullandım
Canım şöyle anlatayım sana ben 7 yıllık evliyim 6 yıldır yumurta rezervi azlığı sebebi ile tüp bebek tedvisi görüyorum kendim hiç hamile kalamadım 6 yıl boyunca. 2 kere tüp bebek ile hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Doktor en son histeroskobi olmamı söyledi ve oldum. 3 ay sonra kendiliğinden doğal gebelik oluştu. Şuan 14. Haftadayız. Histeroskobi den önce rahim filmi çekerler rahimde birşey var mı die daha sonra gözle görülür bişey çıkarsa histeroskobi olursunuz bu rahim içindeki engeli temizleme gibi düşünün rahimde enfeksiyon olabilir perde olabilir polp miyom olabilir bunlar gebelik ilerlemesini engelliyor bu amaliyatla temizlenir. Amaliyat yarım saat sürüyor zaten çok büyütülecek bi amaliyat değil. Bunlarıda araştırıp doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederimGerçekten öyle anlamsız bir boşluğa düşmüş gibi hissediyorum tarif edemiyorum ve tekrar gebe kalmaya korkar oldum histeroskobi ne oluyor ilk defa duydum onu ? Birde sizin şuan bebeğiniz var mı sağlıklı gebelik elde edebildiniz mi ? Son olarak 260dan 66ya düştü değerim 3 gün içinde ama hala kanamam olmadı normal mi sizce
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın aminn.. hsg çekildim bir sorun yoktu sadece tüp hafif kapalıydı o da işlem sırasında açıldı başka bir sorun olduğu söylenmedi heralde olsa söylerdi değil miCanım şöyle anlatayım sana ben 7 yıllık evliyim 6 yıldır yumurta rezervi azlığı sebebi ile tüp bebek tedvisi görüyorum kendim hiç hamile kalamadım 6 yıl boyunca. 2 kere tüp bebek ile hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Doktor en son histeroskobi olmamı söyledi ve oldum. 3 ay sonra kendiliğinden doğal gebelik oluştu. Şuan 14. Haftadayız. Histeroskobi den önce rahim filmi çekerler rahimde birşey var mı die daha sonra gözle görülür bişey çıkarsa histeroskobi olursunuz bu rahim içindeki engeli temizleme gibi düşünün rahimde enfeksiyon olabilir perde olabilir polp miyom olabilir bunlar gebelik ilerlemesini engelliyor bu amaliyatla temizlenir. Amaliyat yarım saat sürüyor zaten çok büyütülecek bi amaliyat değil. Bunlarıda araştırıp doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim
Tabi söylerdi canım ama bazı şeyler görünmeye biliyor. Ben sadece birdaha hamile kalmadan önce ne yapılması gerekiyosa yaptır die söylüyorum. Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamak çok zor ve yorucu. Bidaha bunları yaşama isterim. Baktın herşey temiz çılar çok şükür rabbimda sağlıklı bi evlat verir. Belki ufak bir sebep vardır ve bu sebebin tedavisi seni yavruna kavuşturur.( Amin inşallah)İnşallah sağlıkla kucağına alırsın aminn.. hsg çekildim bir sorun yoktu sadece tüp hafif kapalıydı o da işlem sırasında açıldı başka bir sorun olduğu söylenmedi heralde olsa söylerdi değil mi
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimTabi söylerdi canım ama bazı şeyler görünmeye biliyor. Ben sadece birdaha hamile kalmadan önce ne yapılması gerekiyosa yaptır die söylüyorum. Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamak çok zor ve yorucu. Bidaha bunları yaşama isterim. Baktın herşey temiz çılar çok şükür rabbimda sağlıklı bi evlat verir. Belki ufak bir sebep vardır ve bu sebebin tedavisi seni yavruna kavuşturur.( Amin inşallah)
2 kimyasal yaşadımPeki bunu öğrenene kadar dizinde gebelik kayıplarınız oldu mu
Pıhtılaşma testi ayın bazı günlerinde yapılıyormuş 30 ekimde onu yaptıracam beta sıfırlanınca da genetiğe gidecez inşallah benimde sağlıklı bir evladım olur2 kimyasal yaşadım
Olur tabi ki neden olmasın. Ama kanaman başlasın öyle yaptır testini. Ben kanamam bittikten sonra gitmiştimPıhtılaşma testi ayın bazı günlerinde yapılıyormuş 30 ekimde onu yaptıracam beta sıfırlanınca da genetiğe gidecez inşallah benimde sağlıklı bir evladım olur
Ya beta değerim 260 dan 66 ya düştü ama hala kanama başlamadı bekliyorum halen daha kanamam başlarsa adetli bir şekilde gitsem olmaz mıOlur tabi ki neden olmasın. Ama kanaman başlasın öyle yaptır testini. Ben kanamam bittikten sonra gitmiştim
Hayır adet sonrası gitmelisin.Ya beta değerim 260 dan 66 ya düştü ama hala kanama başlamadı bekliyorum halen daha kanamam başlarsa adetli bir şekilde gitsem olmaz mı