Genital bolgede su toplamasi

gizemlisirin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
148
37
31
Arkadaslar merhaba
benim makat bolgesine yakin yerde su toplayan 1 2tane kabarcik var. Adetim yeni bitti bu kabarciklarda o ara olustu. Sanki ayakkabi ayagini vurmusta su toplamis gbi internetten arastrdm genital ucuk yaziyo ama oyle degl bendeki sadece ici su dolu bi kabarcik. Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun. Bi tane de bacagimin genital bolgeye yakin kisminda vardi patladi su an iyilesmek uzere bi sorun mu var acaba

cinsel olarak aktifseniz genital uçuk, siğil olabilir birden fazla şekli var. ama bunun dışında birsürü ihtimalde vardır tabi. doktora gitseniz sadece bakarak bile teşhis koyabilir. şimdi burda yazılanlarla bir yere varamayacaksınız zaten.

cinsel olarak aktifseniz genital uçuk, siğil olabilir birden fazla şekli var. ama bunun dışında birsürü ihtimalde vardır tabi. doktora gitseniz sadece bakarak bile teşhis koyabilir. şimdi burda yazılanlarla bir yere varamayacaksınız zaten.
Haklisiniz ama en azndan icim rahat etsn oyle bi durum yok ayrica o dedgnz seyleri arastrdim ve onlar gbi de degil zaten nasl oldu neden oldu bilmiyorum adet doneminde ortaya ckti

Pediniz tahris etmis olabilir. Allerji yapmis olabilir.

Ama en saglikli yaniti eoktordan alirsiniz,ihmal etmeyin...
Bu nedenlerle byle bir durum yasayan varsa dye actm knuyu her donemde tagris oluyor ama ilk defa byle bsey dkkatimi cekti adet doneminde tahris oldu zaten farkindaydm ama bu bi anda ortaya ckti

benim bir arkadaşıma da öyle olmuştu ama çok fazla afedersiniz arkadan yani anal ilişkiye girmekten olmuş. geçmiş olsun.

Bir benzerinden bende de var, hala acısını çekiyorum ve bu nedenle ilaç kullanıyorum. Doktora gittiğimde kıl kökü iltihabı teşhisi koydu. Eğer patladığında sarıya yakın ve kanlı bir sıvı geldiyse yüksek ihtimalle seninde böyle olmuştur. Tabii ki en doğru teşhisi doktor koyabilir. Geçmiş olsun.

Kil koku sismesi dedi bana doktor.ozellikle adet donemlerinde pedin tahris etmesiyle sisiyor.sanirim sizdeki de oyle bisey

Bir benzerinden bende de var, hala acısını çekiyorum ve bu nedenle ilaç kullanıyorum. Doktora gittiğimde kıl kökü iltihabı teşhisi koydu. Eğer patladığında sarıya yakın ve kanlı bir sıvı geldiyse yüksek ihtimalle seninde böyle olmuştur. Tabii ki en doğru teşhisi doktor koyabilir. Geçmiş olsun.
içinden gelen sıvıda beyaz kanlı degil ama patladıktan sonra üzeri kabuk bağııyor kanamış gibikıl kökü iltihabında böyle su topluyormu? agda dan dolayı daha öncede böyle sivilce tarzında şeyler çıkmıştı bunu ilk defa gördüm onlar daha çok içinde kıl bulunan sivilcelerdi

X