Genital bölgeye epilasyon

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Genital bölgeye lazer mi yoksa iğneli epilasyon mı yaptırmalıyım sizce? İğneli kesin çözüm oldugu için daha mantıklı geliyor. Yaptıranlar yazabilir mi? Ayrıca ankarada güvenilir bir yer önerecek olursa sevinirim

iğneli de olsa iğnesiz de olsa o bölgede acı kaçınılmaz oluyor. lazeri denemiş biri olarak 2 seanstan fazla gidemedim.

Lazer epilasyon yaptırdım. Zaten dayanabileceğiniz acıya göre ayarlıyorlar. Sen çabuk bitsin dayanırım dersen ayarını yükseltmelerini söylersin. Tüylerin bayağı azaldığını sonra kalanlar için iğneliye gidersin. Genelde öyle yapılıyor

Önce bir deneme seansına git, bir süre takip et (2 ay kadar)eğer cildinde iğneli epilasyonun yapıldığı gözeneklerde pigmentasyon kaybı yani kalıcı beyaz noktalar oluşmuyorsa iğneli epilasyon daha kesin sonuç verir.

Önce bir deneme seansına git, bir süre takip et (2 ay kadar)eğer cildinde iğneli epilasyonun yapıldığı gözeneklerde pigmentasyon kaybı yani kalıcı beyaz noktalar oluşmuyorsa iğneli epilasyon daha kesin sonuç verir.
Peki dedikleri gibi önce lazerle azaltıp sonra iğneli yaptırmak nasıl sizce

İğneli uzun sürmez mi? Ağdaya giderim ama kısa sürüyor iğneli de en az iki saat açıp beklersin. Zor geldi bana

İğneli uzun sürmez mi? Ağdaya giderim ama kısa sürüyor iğneli de en az iki saat açıp beklersin. Zor geldi bana
Evet tek tek aldıkları için daha uzun sürer. Ama kesin bitsin de başka derdim yok. Bi de malum genital bölge lazerde rahime geçip geçmediğini bilemiyorsun iğneli de o risk yok

Genital bölge derken, Bikini bölümünü kastediyorsaniz ben 19 yasindayken 4 kes gittim üzerinden 10 yil gecti hala tek bir tüyüm yok. Lazer yaptirmistim. Fakat iclerine Kadar yaptirmadim o Zamanki jinekologum tavsiye etmemisti.

Genital bölge derken, Bikini bölümünü kastediyorsaniz ben 19 yasindayken 4 kes gittim üzerinden 10 yil gecti hala tek bir tüyüm yok. Lazer yaptirmistim. Fakat iclerine Kadar yaptirmadim o Zamanki jinekologum tavsiye etmemisti.
Çocuk sahibi olmaya engel mi geçiyor mu ışınlar rahme peki

TE="deusarebeld, post: 41650797, member: 671865"]Evet tek tek aldıkları için daha uzun sürer. Ama kesin bitsin de başka derdim yok. Bi de malum genital bölge lazerde rahime geçip geçmediğini bilemiyorsun iğneli de o risk yok[/QUOTE]
Evet haklısınız da oraya oturunca utanabilirsiniz. Ben açık bir insanımdır hani çok utanmam anlamında. Ama o kadarsüre heralde dayanamazdım. Ama dedediğiniz gibi güzellik için ve zararsız olduğu için değer.

Çocuk sahibi olmaya engel mi geçiyor mu ışınlar rahme peki

Yani bana o zamanki jinekologum yan etkileri henüz daha belli degil riske girmeyyelim demisti, cünkü 10 yil önce lazer daha cok yeniydi. Hos suan hamileyim, mesela asla lazer yaptiramam yada mikrodalganin önünde bile durmam yasak, bu tarz isinlarin yapabileceklerini cok kestiremiyorlar o yüzden ben tavsiye etmiyorum, cok dikkatli olun derim.

Yani bana o zamanki jinekologum yan etkileri henüz daha belli degil riske girmeyyelim demisti, cünkü 10 yil önce lazer daha cok yeniydi. Hos suan hamileyim, mesela asla lazer yaptiramam yada mikrodalganin önünde bile durmam yasak, bu tarz isinlarin yapabileceklerini cok kestiremiyorlar o yüzden ben tavsiye etmiyorum, cok dikkatli olun derim.
Anladım. Bende şuanki araştırmalarımın sonucu iğnelide karar kıldım gibi zaten

8 yil once lazer yaptirdim alt bolge lazerle maalesef bitmiyor. Kalanlari igneli epilasyonla bitirdim.

Ankarada uygun fiyatlı bir yer bulursan bana da onerirsen sevinirim. Teşekkürler

X