- 30 Temmuz 2015
- 50
- 5
- 29
- Konu Sahibi Edademir239
Merhaba arkadaşlar , daha öncede eşimle ilgili bir sıkıntımı paylaşmıştım. Evlendiğim ilk günlerde balayına gittiğimizde facebook adresimde bir mesaj. Annem hakkında anneme ulaşamadığına dair annemin ondan kaçtığına dair annene haber ver bana ulaşsın vs. diye bir metin. adamı daha önceden tanıyorum. Yani şu şekilde adamın anneme musallat olduğunu biliyoruz.Oda annemin anlattığı kadarıyla ama iş polise yargıya kadar çıkmıştı. Adamdan bir türlü kurtulamadık.Sonrasında şehir değişikliği , çevre değişikliği yaptık ve kurtulduğumuzu düşünüyordum. Fakat adam sosyal medyadan bir şekilde anneme ve bana ulaştı. Bende balayındaydım ve eşim mesajı gördü. Mesajı görünce bende annemin ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum ama adam anneme musallat olduğunu biliyorum dedim. Eşiminde aklında şühpeler çoğaldıda çoğaldı. Kurban Bayramında ailemin yanına tatile geldiğimizde eşim laptopta oyun falan oynurdu. Daha sonra eve döndüğümüzde bana söyledi. Sana o mesaj atan adamın hep laptopta arama geçmişinde ismini gördüm. Hep profili gezilmiş vs. dediğinde ben ihtimal vermemiştim. Şimdi eşimde bazı ( ve genelde bu sebepte içinde olmak üzere ) tartıştık ve 1 aya yakındır ailemin evindeyim. Eşime inanmıyor ve ihtimal vermiyordum fakat Annemin çok yakın görüştüğü bir bayan arkadaşıyla telefon konuşmasını dinledim. Ve hala internettten ona baktığını ve hatta arayacağım onu ama güvenmiyorum eşime söyleceğinden korkuyorum vs. gibi konuşmalar geçti. Pek dinleyemedim yakalanma korkusuyla ve kısa konuştu zaten şimdi kızım burda o gittikten sonra daha detaylı konuşalım bunları vs dedi. artık dinlediğimden mi şüphelendi bilmiyorum. Eşim annemle kesinlikle görüşmek istemiyor. Benim görüşmeme asla karışmıyor ama kendi gelip gitmek istemiyor. Baban kardeşlerin çok iyi insanlar ve onlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve gelmek istemiyorum olurda gelirsem babana yapılan haksızlığı kaldıramam rol yapamam söylerim diyor. Napıcağımı bilmiyorum arkadaşlar anneme sorsam inkar ediyor ama kendi kulaklarımlada duydum. Eşim'le annemin bu meseleleri yüzünden aslında bozuğuz. .Çünkü en ufak bir tartışmamızda illaki konusu geçiyordu ve eşimle şimdi mesajlaşıyor ve hala ilişkimizi değerlendiriyoruz. Beni sevdiğini, benim hatrıma annemle görüşüp babama suskun kaldığını ama artık bunu daha fazla devam ettiremeyeceğini söylüyor. Annenle görüşmem için beni zorlama yada ailenle diyor. Sen görüşebilirsin buna karışmaya hakkım yok zaten diyor beni çok sevdiğini söylüyor ve benden ayrı kalmak istemediğinide söylüyor. Off napıcağımı bilmiyorum ve inanılmaz çaresiz hissediyorum kendimi. Lütfen saçma sapan yorumlar istemiyorum gerçek düşüncelerinize ihtiyacım var. Bu ciddi bir konu çnkü.