Aynı marka ikinci testle sabah çıkmadı canım , test güvenilir değil sahte pozitif galiba. Yine de hala umut var bakalımÇizgi görünüyorinşallah hamilesindir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı marka ikinci testle sabah çıkmadı canım , test güvenilir değil sahte pozitif galiba. Yine de hala umut var bakalımÇizgi görünüyorinşallah hamilesindir
![]()
Başka bir marka ile deneyin ben prodüktör ile yapmıştımAynı marka ikinci testle sabah çıkmadı canım , test güvenilir değil sahte pozitif galiba
Perşembe direkt kan vermeyi düşünüyorumBaşka bir marka ile deneyin ben prodüktör ile yapmıştım
Olabilir de olmayabilir de. Adet gunu demeyinKızlar merhaba adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım bugün ve çok çok silik 2. Çizgi görüyorum sizce var mı ?
Ben 4 haftalık hamileyim ilk belirtilerimi söyleyeyim size kişifen kişiye değişiyor bu ama benim ilk iştah yüksekliği başladı doymuyorum sanki diyordum hep yemek yiyordum karnımda şişkinlik oldu 5,6 aylık gebe gibi kabızlık vardı başım hafif hafif dönüyor bulantım yüksek hala kusma olmadı henüz halsizlik sürekli uyuma isteğim var kaşığıma sol tarafa eğilince bir sancı giriyor 2 dı sürüyor geçiyorMerhaba,Birkaç gündür kasık batması yaşıyorum, bugün laboquik marka kaset test yaptım sabah saatlerinde,gün içerisinde bakamadım,3 saat önce baktım bu şekildeydi su tuttum ancak dağınık olan çizgi kayboldu diğeri gitmedi,var midir sizce?
Eğilince baskı hissediyo musunuz kasiktaBen 4 haftalık hamileyim ilk belirtilerimi söyleyeyim size kişifen kişiye değişiyor bu ama benim ilk iştah yüksekliği başladı doymuyorum sanki diyordum hep yemek yiyordum karnımda şişkinlik oldu 5,6 aylık gebe gibi kabızlık vardı başım hafif hafif dönüyor bulantım yüksek hala kusma olmadı henüz halsizlik sürekli uyuma isteğim var kaşığıma sol tarafa eğilince bir sancı giriyor 2 dı sürüyor geçiyor
6 gün gecikmede daha yüksek bir değer olurdu diye düşünüyorum ama belki geç döllenme olabilir. Ben 6 gün geçtiğinde kan vermiştim 1677 çıkmıştı. Ama herkez farklı tabiki deadetim 8 Ekim'de basladı 13 ekimde bitti, 22 Ekim'de ovulasyon testi pik idi, 5 kasımda adet olmam gerekiyordu henüz olmadım şu an 6 gün gecikti beta hCG bu sekılde hamile olabilir miyim
Benim negatifken <0,1 yazıyordu onu bile anlarım da direkt 0 yazanı da ilk defa görüyorum. Garip geldi. Referans değeri bile 0,5 ile başlıyor. Garip bir laboratuvar….adetim 8 Ekim'de basladı 13 ekimde bitti, 22 Ekim'de ovulasyon testi pik idi, 5 kasımda adet olmam gerekiyordu henüz olmadım şu an 6 gün gecikti beta hCG bu sekılde hamile olabilir miyim
Sağlık ocagında verdim kanı, şöyle bir şey olabilir mi acaba doktor sistemden bakmayınca e nabıza düşmeye bilir miBenim negatifken <0,1 yazıyordu onu bile anlarım da direkt 0 yazanı da ilk defa görüyorum. Garip geldi. Referans değeri bile 0,5 ile başlıyor. Garip bir laboratuvar….
Açıkçası buna yorum yapacak kadar çok kan vermedim. Sizi yanıltmak istemem. Başka fikri olan yazsa daha iyi olur gibi.Sağlık ocagında verdim kanı, şöyle bir şey olabilir mi acaba doktor sistemden bakmayınca e nabıza düşmeye bilir mi
Belki sistemde bir yoğunluk olmuştur ben cuma kan verdim cumartesi gece yarısı düştü sistemeSağlık ocagında verdim kanı, şöyle bir şey olabilir mi acaba doktor sistemden bakmayınca e nabıza düşmeye bilir mi
Onunla alakası yok direk e nabız a yükleniyorSağlık ocagında verdim kanı, şöyle bir şey olabilir mi acaba doktor sistemden bakmayınca e nabıza düşmeye bilir mi
Peki kızlar ovulasyon testi de yaptım iki çizgi de koyu gebelıkte sanırım böyle bısey oluyordu değil miOnunla alakası yok direk e nabız a yükleniyo
Evet öyle olanlar varmış. Ama hiç koyuluk görmeyen de var. Onu baz almayın, yanıltmasınPeki kızlar ovulasyon testi de yaptım iki çizgi de koyu gebelıkte sanırım böyle bısey oluyordu değil mi
Evet eğildiğim zaman bi baskı var ve hani eğilme diyor sanki bana öyle bişeyEğilince baskı hissediyo musunuz kasikta
Benim de aynı oluyo ama daha bat 17 kasım. O yüzden beklemedeyimEvet eğildiğim zaman bi baskı var ve hani eğilme diyor sanki bana öyle bişey
Umarım müjdeli haberi alırsınBenim de aynı oluyo ama daha bat 17 kasım. O yüzden beklemedeyim
Amin inşallah. Sizin kasik ağrılarınız yerlesme doneminde mi basladi benim gelgitli durumda şuan ve anlayamıyorum. Adet olacak da gibiyim hamile de olabilirim gibiUmarım müjdeli haberi alırsın![]()