• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek Hamilelik Belirtileri

Kızlar merhaba adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım bugün ve çok çok silik 2. Çizgi görüyorum sizce var mı ?

Eklentiler

• IMG_3386.webp
    IMG_3386.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba,Birkaç gündür kasık batması yaşıyorum, bugün laboquik marka kaset test yaptım sabah saatlerinde,gün içerisinde bakamadım,3 saat önce baktım bu şekildeydi su tuttum ancak dağınık olan çizgi kayboldu diğeri gitmedi,var midir sizce?
Ben 4 haftalık hamileyim ilk belirtilerimi söyleyeyim size kişifen kişiye değişiyor bu ama benim ilk iştah yüksekliği başladı doymuyorum sanki diyordum hep yemek yiyordum karnımda şişkinlik oldu 5,6 aylık gebe gibi kabızlık vardı başım hafif hafif dönüyor bulantım yüksek hala kusma olmadı henüz halsizlik sürekli uyuma isteğim var kaşığıma sol tarafa eğilince bir sancı giriyor 2 dı sürüyor geçiyor

Ben 4 haftalık hamileyim ilk belirtilerimi söyleyeyim size kişifen kişiye değişiyor bu ama benim ilk iştah yüksekliği başladı doymuyorum sanki diyordum hep yemek yiyordum karnımda şişkinlik oldu 5,6 aylık gebe gibi kabızlık vardı başım hafif hafif dönüyor bulantım yüksek hala kusma olmadı henüz halsizlik sürekli uyuma isteğim var kaşığıma sol tarafa eğilince bir sancı giriyor 2 dı sürüyor geçiyor
Eğilince baskı hissediyo musunuz kasikta

adetim 8 Ekim'de basladı 13 ekimde bitti, 22 Ekim'de ovulasyon testi pik idi, 5 kasımda adet olmam gerekiyordu henüz olmadım şu an 6 gün gecikti beta hCG bu sekılde hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 1000007679.webp
    1000007679.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 75
adetim 8 Ekim'de basladı 13 ekimde bitti, 22 Ekim'de ovulasyon testi pik idi, 5 kasımda adet olmam gerekiyordu henüz olmadım şu an 6 gün gecikti beta hCG bu sekılde hamile olabilir miyim
6 gün gecikmede daha yüksek bir değer olurdu diye düşünüyorum ama belki geç döllenme olabilir. Ben 6 gün geçtiğinde kan vermiştim 1677 çıkmıştı. Ama herkez farklı tabiki de

Benim negatifken <0,1 yazıyordu onu bile anlarım da direkt 0 yazanı da ilk defa görüyorum. Garip geldi. Referans değeri bile 0,5 ile başlıyor. Garip bir laboratuvar….

Benim negatifken <0,1 yazıyordu onu bile anlarım da direkt 0 yazanı da ilk defa görüyorum. Garip geldi. Referans değeri bile 0,5 ile başlıyor. Garip bir laboratuvar….
Sağlık ocagında verdim kanı, şöyle bir şey olabilir mi acaba doktor sistemden bakmayınca e nabıza düşmeye bilir mi

Umarım müjdeli haberi alırsın ❤️
Amin inşallah. Sizin kasik ağrılarınız yerlesme doneminde mi basladi benim gelgitli durumda şuan ve anlayamıyorum. Adet olacak da gibiyim hamile de olabilirim gibi

Back
X