- 7 Haziran 2015
- 15
- 4
- Konu Sahibi Chinchilla
merhaba uzun zamndır yalnızım yalnızlıktan kasteddiğim sadece ilişkim olmaması fazla arkadasım olmaması falan değil yalnız yaşıyorum ailemle görüşmüyorum bir ilişkim yok tek bir arkadaşım dahi yok bunlardanda geçelim ustelik son 2.5 aydır arada gelen pizzacı ve sigaramı getiren arkadaş dısında gördüğüm tek insan bile yok çünkü 2.5 aydır çalısmıorum evden dısarıda cıkmıorum bulunduğum sehir buyuk bır sehırde degil zaten evet belki basta yaptıgım yanlıs seçimlerımın cok etkısı var ama her ne yapıo olursam olayım yada yapmak zorunda olursam olayım benimde duygularım hayttan beklentilerim var ve artık bi karar vermek bu yalnızlıktan kurtulmak istiorum suan bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilmiorum konusacak akıl vercek yardımcı olacak kimsem olmadıgından burya kayıt olup samımı yorumlarınızı gormek bılmek ıstedım tabı sızden samımı yorumlar beklıosam benımde samımı olmam gerekıo sanırım ben allkollu mekanlarda garson dıye adlandırılan ama asıl ısı içmeye eğlnmeye gelen adamların masasına meze olmak zorunda kalan bırıyım bu ortamda bu işe kons yada daha genel konsomatris denio evet herkesin ön yargıyla yaklasacagı ona gore yorum yapacagı bi iş bu ortamda arkadaslık yok dostluk yok hersey sahte onlardan olmanız gerekıo onlar gibi sahte arkadaslıklar falan ve bu bana gore degıl bırının bana cıkarı icin yanastığını hissettiğimde ıstesemde yuzune gulemıorum dogal olarak yalandan bıle olsa arkadas edınemıorum bastada soyledıgım gıbı ailmle gorusemuorum ve gorusme ıhtımalımızde yok ılıskım yok onu ıstemıorumda aslında cunku erkeklerın bu ortamdakı kadınlara ne amacla yanastıklarını tahmın edebılırsınız ya parasını yemek yada cınsellık sadece napacagımı bu ozellıkle son 2.5 aydır surdurdugum yasantıdan nasıl kurtulacagımı bılmıorum benım gıbı gercekten yalnızlığı yaşamış bunu atlatmış kişilerin yorumlarını deneyimlerinızı yazarsanız sevinirim tesekkür ederim şimdiden hepinize ((((