gerçek Yalnızlık ve bununla baş etme yolları ...

Chinchilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
15
4
merhaba uzun zamndır yalnızım yalnızlıktan kasteddiğim sadece ilişkim olmaması fazla arkadasım olmaması falan değil yalnız yaşıyorum ailemle görüşmüyorum bir ilişkim yok tek bir arkadaşım dahi yok bunlardanda geçelim ustelik son 2.5 aydır arada gelen pizzacı ve sigaramı getiren arkadaş dısında gördüğüm tek insan bile yok çünkü 2.5 aydır çalısmıorum evden dısarıda cıkmıorum bulunduğum sehir buyuk bır sehırde degil zaten evet belki basta yaptıgım yanlıs seçimlerımın cok etkısı var ama her ne yapıo olursam olayım yada yapmak zorunda olursam olayım benimde duygularım hayttan beklentilerim var ve artık bi karar vermek bu yalnızlıktan kurtulmak istiorum suan bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilmiorum konusacak akıl vercek yardımcı olacak kimsem olmadıgından burya kayıt olup samımı yorumlarınızı gormek bılmek ıstedım tabı sızden samımı yorumlar beklıosam benımde samımı olmam gerekıo sanırım ben allkollu mekanlarda garson dıye adlandırılan ama asıl ısı içmeye eğlnmeye gelen adamların masasına meze olmak zorunda kalan bırıyım bu ortamda bu işe kons yada daha genel konsomatris denio evet herkesin ön yargıyla yaklasacagı ona gore yorum yapacagı bi iş bu ortamda arkadaslık yok dostluk yok hersey sahte onlardan olmanız gerekıo onlar gibi sahte arkadaslıklar falan ve bu bana gore degıl bırının bana cıkarı icin yanastığını hissettiğimde ıstesemde yuzune gulemıorum dogal olarak yalandan bıle olsa arkadas edınemıorum bastada soyledıgım gıbı ailmle gorusemuorum ve gorusme ıhtımalımızde yok ılıskım yok onu ıstemıorumda aslında cunku erkeklerın bu ortamdakı kadınlara ne amacla yanastıklarını tahmın edebılırsınız ya parasını yemek yada cınsellık sadece napacagımı bu ozellıkle son 2.5 aydır surdurdugum yasantıdan nasıl kurtulacagımı bılmıorum benım gıbı gercekten yalnızlığı yaşamış bunu atlatmış kişilerin yorumlarını deneyimlerinızı yazarsanız sevinirim tesekkür ederim şimdiden hepinize :KK43:((((

Merhaba ve günaydın kardeşim :)
Her ne kadar durumlar pozisyonlar farklı olsada yalnızlığın tarifi tektir ve fazla açıklaması da yoktur.Ancak bir yerde yalnız insan ya etrafındakilerden bunalmış yada geriye dönüp baktığında "dost bildiklerim" dediği zümreden kendinden çok ödün vererek zarar gördüğünü farketmiş ve bu yola kendi isteği ile girmiştir.
Yalnızlığa giriş hiç bir vakit tek taraflı değildir seni buna şartlar insanlar olaylar ve yaşanmış gerçeklikler iter.Şu an içinde bulunduğun durumun hem sorumlusu olup hemde değilsindir ama bunun bir sonu yok unutma.Şu an kaç yaşındasın bilemiyorum fakat Allah ömür verdikçe yaşayacaksın ve bu bir ömür yalnız devam edemez ,bu işin yaşlılığıda var sakın unutma.
İşten çıkmış ailenlede görüşmediğini söylüyorsun ; sana önerim ilk önce aile herşeydir bunu bir kabullenelim.İkincisi iki buçuk aydır çalışmıyorum diyorsun yaptığın iş her ne olursa olsun öncelikle sen bir kadın nihayetinde insansın.
Ve ben derim ki;
evvelâ ailenle görüşmek için bir adım at durumu bilmiyorum ancak ne olursan ol sen bir evlatsın ve gerçek bir aile hiç bir vakit evlâdına sırt çevirmez.Sonrasında önceki yaptığın iş seni bir hayli boğmuş bu çok belli ve bu yüzden farklı iş deneyimlerine yönelmelisin en azından denemek zorundasın.
Bu siteye kaydolmakla da hayatını değiştirmenin bence ilk ve en güzel en doğru adımını atmışsın bile :)
Aramıza hoşgeldin burada mutlak diğer arkadaşlarımda sana yoluna ışık olmak adına yorumlarını yazacaklardır buna inanıyorum çünkü biz kocaman bir aileyiz.
Tekrar aramıza hoşgeldin sevgi ile kal olurmu :)

Bu işe devam mı edeceksin? Zorunlu olarak? Yani bir sözleşme falan imzalandı da ondan mı sürdürüyorsun yoksa başka bir seçenek göremediğin için mi?
Seçimlerden bahsetmişsin.
Bir şeyler için uğraşıp didinmek yerine, kafayı çalıştırıp kendini geliştirmek yerine kolay para kazanmayı tercih edince bu sonuç normal.
Böyle işlerde akla, emeğe ihtiyaç yok çünkü. Basit işte.
Giyin, süslen otur.
Hatalarının sorumluluğunu üstlenmişsin neyse ki.senin sahte gerçek diye arkadaşlıkları ayırt etme lüksün yok bence.
Kendini düşün önce. Psikolojin çökerse fena olur. Sahte gibi de gelse konuş dertleş de için açılsın.
Tabii en güzeli bu ortamdan ayrılmak olur ama öyle bir şey düşünmüyorsun galiba.

Bu işe devam mı edeceksin? Zorunlu olarak? Yani bir sözleşme falan imzalandı da ondan mı sürdürüyorsun yoksa başka bir seçenek göremediğin için mi?
Seçimlerden bahsetmişsin.
Bir şeyler için uğraşıp didinmek yerine, kafayı çalıştırıp kendini geliştirmek yerine kolay para kazanmayı tercih edince bu sonuç normal.
Böyle işlerde akla, emeğe ihtiyaç yok çünkü. Basit işte.
Giyin, süslen otur.
Hatalarının sorumluluğunu üstlenmişsin neyse ki.senin sahte gerçek diye arkadaşlıkları ayırt etme lüksün yok bence.
Kendini düşün önce. Psikolojin çökerse fena olur. Sahte gibi de gelse konuş dertleş de için açılsın.
Tabii en güzeli bu ortamdan ayrılmak olur ama öyle bir şey düşünmüyorsun galiba.
dediğim gibi ön yargıya çok musaitt yaptıgım iş yaklşım o yonde , tabiki olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım bu eleştırılerde eleştrilen konu hakkında bilinmezliğinde etkileri cok fazla öncelılkle zorunluluk dıe bısı yok belırttımde 2.5 aydır calısmıorum ayrılmayı dusunuorum ıstıorum en azından gercekten istiorum 21 yasındayım bu ortamda cok yenıyım eskımeden kurtulmak ıstıorum her ne kadar kolay kazanılan para gıbı gorunsede oyle degıl yanı en azından bu kımsenın otururken bırden aaaaa bak boyle gıyın suslen otur ye ıc gez tarzında bı ıs var dur ben en ıyısı bunu yapayım kafasında baslamıo bu ıse sonucta ve bılıosunuzdur hayat ıstenıldıgı gıbı gıtmıo kendımı aklamak ıcınde solemıorum bunları kı zaten aklamamı gerektırıcek bı durumda yok napacagımı bılmıorum o ortamdan ne sekılde cıkabılecegımıde lıse mezunuyum bana ne ıs verırler napabılırım seceneklerım neler yada en azından bu psıkolojıden nasıl kurtulurum belkı bırısı bu konuda yardımcı olur fıkır verır umıdıyle buradayım zaten bu arada tesekkur ederım son pargraf cesaretlendırıcı

dediğim gibi ön yargıya çok musaitt yaptıgım iş yaklşım o yonde , tabiki olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım bu eleştırılerde eleştrilen konu hakkında bilinmezliğinde etkileri cok fazla öncelılkle zorunluluk dıe bısı yok belırttımde 2.5 aydır calısmıorum ayrılmayı dusunuorum ıstıorum en azından gercekten istiorum 21 yasındayım bu ortamda cok yenıyım eskımeden kurtulmak ıstıorum her ne kadar kolay kazanılan para gıbı gorunsede oyle degıl yanı en azından bu kımsenın otururken bırden aaaaa bak boyle gıyın suslen otur ye ıc gez tarzında bı ıs var dur ben en ıyısı bunu yapayım kafasında baslamıo bu ıse sonucta ve bılıosunuzdur hayat ıstenıldıgı gıbı gıtmıo kendımı aklamak ıcınde solemıorum bunları kı zaten aklamamı gerektırıcek bı durumda yok napacagımı bılmıorum o ortamdan ne sekılde cıkabılecegımıde lıse mezunuyum bana ne ıs verırler napabılırım seceneklerım neler yada en azından bu psıkolojıden nasıl kurtulurum belkı bırısı bu konuda yardımcı olur fıkır verır umıdıyle buradayım zaten bu arada tesekkur ederım son pargraf cesaretlendırıcı
İşte bahsettiğim nokta o zaten. Aklını kullanmak yerine kolaya kaçma olayı burada başlıyor. Lise mezunu ve kendine bir şeyler katmayıp bu yola giren bir insansın. Zora gelememişsin demek ki.
Gece gündüz ders çalışmak yerine buraya gitmek o yüzden basit. Lise mezunu akrabalarım var. Güvenlik kursuna gidip o işi yapmaya başladılar. 2 tane kız bunlar. Sen istesen çok şey bulursun ve yaparsın yani. Biraz araştır. Kendime neler katabilirim ve nasıl yükselebilirim diye düşün. Mesela bir yerde sekreterlikle, yönetici asistanlığıyla falan işe gir. Seçenecek çok sen istedikten sonra. Zamanla uğraş verirsen yükselme şansın da olabilir üstelik. Ama çok para beklemeyeceksin tabii. Bunları göze alacaksın. Gencecik enerji dolu bir insanın ne işi var öyle ucuz yerlerde. Kafanı kullan ve tembellik etme. Koşul falan da deme lütfen. Kendin seçmişsin sonuçta. Her zorda kalan öyle yerlerde çalışmayı seçmez. O yüzden olayı dramatikleştirme ve güçlü ol kendini zorda görmek yerine ve adım at en önemlisi.

işini değiştir. başka işler de yapabilirsin. çevren değişir. ilk aşama bu olmalı.
sonra kurslara yazıl, spora yazıl.yeni arkadaşlar edin
iyi şanslar

X