gerçekçi ve samimi arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum

happycrazy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
33
1
30
Arkadaşlar geçmişteki korkularımdan gelecegime konsantre olamiyorum basaramiyorum bunu çok zorlamama rağmen kendimi hayata baslayamiyorum 21 yaşındayım geçmişle barışıp veya başka biseymi yapmalıyım bulunduğum ortamdan ayrılıp yeni ortamami girmeliyim nerden baslicagimi bilmiyorum korkularını nasıl yenerim :KK43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçmişteki korkularımdan gelecegime konsantre olamiyorum basaramiyorum bunu çok zorlamama rağmen kendimi hayata baslayamiyorum 21 yaşındayım geçmişle barışıp veya başka biseymi yapmalıyım bulunduğum ortamdan ayrılıp yeni ortamami girmeliyim nerden baslicagimi bilmiyorum korkularını nasıl yenerim :KK43:

geçmişte ne yaşadın bilmiyorum ama geçmişi orda bırakmalısın, her şey aynı olacak diye bir şey yok, geçmişi sürekli düşünmeyi bırakarak başlayabilirsiniz, ve olanlar gelecekte olacak diye bir şey yok

Gecmiste ne yasadinizi belirtmemissiniz.. ama belliki aklinizdan cikmiyorki kötü birsey yasamissiniz.. ama unutmayin dünyaya 1 kere geliyorsunuz artik gecmiste kalan gecmiste kalmistir bosuna gecmis demiyoruz sonucta.. illaki kötü birsey olcakki güzel birsey oldunda sevinesin ! Herzaman allaha sükret ve yolunun devamina bak.. saglikliyim hersey gecicek güzel olcak diyin kendinize.. mutlu olmamak icin sebebiniz yokki.. ilk önce kendinize inandirin gecmisin gecdigini :KK56:

Ne yaşadığına bağlı sıradan ayrılıklar kavgalarmı yoksa acı travmalar mı 2.si için psikolojik destek almanı öneririm 1.si ise çivi çiviyi söker üstüne git ..

gecmıstekı korkular tabı baskıcı aılede buyudum sureklı basıma kakıyolardı herseyı ve hala degısmedı bu ama onlara ragmen hala mucadele edıyorm azda olsa mucadele ettıgım bısey var ama az daha yol gıtmem gerek ama destegım yok yınede kendımle barısıgım

Öz ailen mi eğer öyleyse belki sen başka bir bakış açısından bakıyorsun olamazmı? Yani insanın kendi ailesi onu böyle yıpratmaz.

Arkadasim 5 gunde bir girip az az yazacagina birden derdini tam anlatsaydin da yorum alsaydin..

X