Gerçekçi ve samimi arkadaşlardan cevap beklıyorum

happycrazy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
33
1
30
Arkadaşlar geçmişteki korkularımdan gelecegime konsantre olamiyorum basaramiyorum bunu çok zorlamama rağmen kendimi hayata baslayamiyorum 21 yaşındayım geçmişle barışıp veya başka biseymi yapmalıyım bulunduğum ortamdan ayrılıp yeni ortamami girmeliyim nerden baslicagimi bilmiyorum korkularını nasıl yenerim

Canım yanlış anlama ama benim böyle bir arkadaşım 1 sene boyunca kendiyle savaştı durdu benim çenemin sayesinde bir pisikoloğa gittik şuan 1,5 ay tedavi oldu ve çok şükür geçti onunda geçmişle saplantısı vardı. Yani demek istediğim sen geçmişe bağlılığın elinde olan bişey değil sürekli geçmiş olaylara gidip duruyorsun elinde olmadan kafanda bitiremiyorsun arkadaşımda böyleydi tavsiyem biran önce kurtul bundan inşallah huzur dolu yaşamın olur

Canım yanlış anlama ama benim böyle bir arkadaşım 1 sene boyunca kendiyle savaştı durdu benim çenemin sayesinde bir pisikoloğa gittik şuan 1,5 ay tedavi oldu ve çok şükür geçti onunda geçmişle saplantısı vardı. Yani demek istediğim sen geçmişe bağlılığın elinde olan bişey değil sürekli geçmiş olaylara gidip duruyorsun elinde olmadan kafanda bitiremiyorsun arkadaşımda böyleydi tavsiyem biran önce kurtul bundan inşallah huzur dolu yaşamın olur
gerçekten ıstemeden oluyor bırde yanlızım arkadasım cok yok buda bır etken olsa gerek nerden baslacagımı bılmıyorum

Canım benim seni gerçekten anlayabiliyorum reset atman lazım hayatına ki kurtulasın haystına bir uğraş kat düşünme diyecem elinde değil biliyorum gececek bunlar sabret kitapvoku resim yap spora başla etkisini görürsün biraz kendini soyutlama geriye çekilme daha kötü olmadan bencecdestek al

bi plan yap ve uygula ...bi hayat çizelgen olsun başarmak istediklerin yapmak istediklerin ve ona giden yollar neler ..devam et durmadan o yolda ilerle psikoloğada gidip tedavi ol ama tavsiyem sakın durma

psikologu dusunuyorum ama sıcılıme ıslemez dımı basarmak ıstedıklerım tabı var mucadele edıyorumda etrafımdakı baskılara ragmen yılmıyorum ama ınsan ıster ıstemez etkılenıyo ılerledım hatta azda olsa

psikologu dusunuyorum ama sıcılıme ıslemez dımı basarmak ıstedıklerım tabı var mucadele edıyorumda etrafımdakı baskılara ragmen yılmıyorum ama ınsan ıster ıstemez etkılenıyo ılerledım hatta azda olsa
tabikide hayır...artık bu çağda psikolojik sorunu olmayan insan neredeyse yok...psikolog ruh doktorudur ruhunu tedavi eder.Hiç bacağı kırıldı diye sicili kötüleneni gördün mü sen :)

X