Gercekten boyle bir sey var mi?

Cok iyi arastirin son durumu.. Basortunuz sizin icin onemliyse, taviz vermeyin.. Gerekirse esiniz baska bi meslege yonelsin ama siz inancinizin gereginden vazgecmeyin.. Madem bu yolu secmissiniz, kimse icin sekillenmesin..
Emekli subay kiziyim, cok iyi bilirim o zorbaliklari; kaldi ki ben de annem de ortulu degildik babam meslekteyken..
Ben okul falan derken aciktim 1 yil oldu kapanali esimde istiyordu ama karari bana birakti bende kapandim esim bu konuda hic bi zaman zorlamadi zorlamazda ama bi kapanip bi acilmak cok kotu bi durum suan esimlede konusamiyorum bu durumu napcam bilmiyorum

Sadece kimlikte başın açık olması gerekiyor,onun dışında eşlerin kapalı olması sorun değil.
Davet olayına gelince çaylar ve yemekler olur,gidip gitmemek size kalmış,ama sürekli bahane öne sürüp gitmezseniz biraz sıkıntı olabilir dikkat çeker yoksa.
Neden katılmıyor diye düşünülür,yoksa eşlerin ordudan atılması gibi bir durum yoktur..
Çok önceden baş kapalı olunca bu tarz etkinliklere katılım pek olmuyordu,şimdi nasıl onu bilemiyorum..

Sadece kimlikte başın açık olması gerekiyor,onun dışında eşlerin kapalı olması sorun değil.
Davet olayına gelince çaylar ve yemekler olur,gidip gitmemek size kalmış,ama sürekli bahane öne sürüp gitmezseniz biraz sıkıntı olabilir dikkat çeker yoksa.
Neden katılmıyor diye düşünülür,yoksa eşlerin ordudan atılması gibi bir durum yoktur..
Çok önceden baş kapalı olunca bu tarz etkinliklere katılım pek olmuyordu,şimdi nasıl onu bilemiyorum..
Hala katılamıyolar malesef arkadaşım gidememişti.

Eşim de askerde. Orduevinde kalıyor. Yanına gittiğimde başım kapalı diye oranın orduevine bile giremedim. Askeriye çok sıkıntılı.

Biz emekli olalı 11 sene oldu o yıllarda da yoktu..
Şu anda sadece düğün salonlarınasivillere türban serbest oldu..
Ordu evlerine de girebiliyolar falan ama. Sanırım sadece komutanların da katıldığı yemeklere ve toplantılara katılım olmuyo.

benim bildiğim kadarıyla artık bu tarz şeyler yok.
ama askeriye kapanma şekline göre kişileri değerlendiriyor diye biliyorum.
mesela bazı cemaatlere mensup kişiler örtüleri farklı şekilde bağlıyorlar. bu gibi durumlarda da eşinizin elenmesi söz konusu olabilir.

Eşim de askerde. Orduevinde kalıyor. Yanına gittiğimde başım kapalı diye oranın orduevine bile giremedim. Askeriye çok sıkıntılı.
İlden ile de farkediyo olabilir mi acaba, bizim burda sıkıntı yok giriyolar.

Ordu evlerine de girebiliyolar falan ama. Sanırım sadece komutanların da katıldığı yemeklere ve toplantılara katılım olmuyo.

Çene altı olunca sorun olmuyordu önceden,yemek ve çaylar konusunda önceden yoktu şimdide öyleyse bilgim yok bu konuda..

Çene altı olunca sorun olmuyordu önceden,yemek ve çaylar konusunda önceden yoktu şimdide öyleyse bilgim yok bu konuda..
Ben hiç şahit olmadım sadece arkadaşım kapalı olduğu için gidemediğini söyledi. Bemim henüz katılabilme şansım olmadı :)

Back
X