- 17 Mart 2015
- 136
- 56
- 28
Cok uzun bir hikaye olacak ama en baştan anlatmak istiyorum. 19 yaşındayım 1 yillik bi sevgilim var, ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı, sevgilim eski sevgilisi ile ayni apartmanda oturuyo, ayni zamanda kizin annesi ile sevgilimin ablasi cok yakinlar. Ve ailesi yazlikta kaldigi icin sevgilim ablasi ile kaliyo (ablasi evlenmis bosanmis evde ogluyla kaliyo yani) . Bir gun bu kiz sevgilime mesaj atti, ki bizim ciktigimizi bile bile (kizla eskiden ayni okuldaydik, isminbiliyoruz birbirimizi) cok sinirlendim, sebin amacin ne diye actim aradim, bunun uzerien bu kiz bu olayi abart abarta sevgilimin ablalarina anlatıyor, sevgilim de bende coksinirlendik ben hic bisi demedim , erkek arkadasimda , sadece sevgilim eski sevgilisi ve annesi eve geldiginde eve girmedi. sonra bir gun sevgilim agzindan ablasinin benim kıyafetleri me laf attigini kacirdi. Şehrazat cok acik giyiniyo bence demis, sevgilim de hayir demis, ki acik felan giyinmiyorum. Bunu duyunca cok sinirlendim, dedim ki ben senin nisanlin degilim karin değilim daha sadece sevgilinim. O da hak verdi ama ben yinede saygi duydum. Kandilde bayramda yine mesaj attim, hep selam soyledim vs . Hic ters bi lafta etmedim arkasindan. bu arada buraya yazmaya usendigim bir kac olay daha oldu. Bana yaptigi ama cok büyük seyler dwgil. Fakat dun oyle bir sey yaptiki beynimden vurulmusa dondum.Sevgili me diyor ki malum kizin ailesine saygili davran (sevgilim onlara selam vermiyor, onlar evdeyken eve girmiyor vs ) sevgilim de ben onlara ters bisi demiyorum ama onlarla muhattap olmak zorunda degilim diyor, olay böyle başlayıp baya büyüyor, ablasi sevgilim kiza ve ailesine kufrettiginde ablasi bi anda senin kiz arkadasinin millete fotografi var, ve bi kiz onun hakkinda bana bir sürü sey soyledi diyo, sevgilim ne fotoğrafi felan diyince gostermem anlatmam cart curt diyo ayriliginiza sebep olmam diyo, cocugumun uzerine yemij ettim diyo ama ayrilinca soylicem diyo , bunun uzerine ben sevgilimin telefonundan sevgilime attigim bir ayrılık mesajini cekip attim , ayrıldık artik soyle ne diceksen deidm 1 gun gecti uzerinden cevap vermemis. bu arada küçük bi ayrinti eski sevgilisi nin babasida sevgilim e cok eskiden, senin sevgilin yilbasinda kemerde imis erkeklerle felan diyo, ve ben yilbasinda kemerde felan degildim. Sevgilim sinirim bozulmasin diye bunu anlatmamis bana, allah var erkek arkadasim benden hic suphelenmedi ama yinede cok canim yaniyo bana acik bir iftira var, uzerine dolayli da olsa sevgilim ve ablasinin arasi fena bozuldu. Cok cnaim yaniyo nolur akil verin ( bu arada ablasi sevgilimi evden koyuyo, sevgilim de burasi senin değil babamin evi felan diyo, sen ozkardeisni iki kadin icin satiyosun cart curt agir konusuyo)