- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
3 ay önce tanıştım. Sanal ortamda ilk defa yaptığım bişey aslında o kadar kişi ekledi nedense bunu kabul edesim geldi. Çok güzel bir sohbeti vardı görüştükten sonra da devam etti bana teklif etti bende birbirimizi tanıyalım ilk başta hemen sevgili moduna görmek istemiyorum dedim. Ikinci kez teklif etti hazır değilim dedim. Sonunda kabul ettim teklifini ertesi gün bence biraz daha zamana bırakalım dedi. Neyse sonunda bir türlü o zaman gelmedi eskisi gibi ilgili davranmamaya başladı. Hergün tartışır olduk ama kopamadikta hazır olmadığını söyledi korktuğunu söyledi, adım atmakta zorlandığıni falan filan ... en sonunda dayanamadım seni daha fazla bekleyemem dedim ve resti çektim. Şimdi onu çok özlüyorum. 2 senedir hayatında biri yokmuş . Öyle görüştüğü kişiler olmuş ama kısa süreli. Iyi biriydi aslında ama ben başında çok ya lis yaptım sanırım onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Sizce arar mı dersiniz beni. Sen istesende istemesende benim hayatımda olacaksın diyen insan arar mi dersiniz iki gündür ses yok kendisinde ama. Şemsiye mi onda unuttum acaba onu bahane etsem mi:)