Gerçekten hazır değilmi bir ilişkiye?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
3 ay önce tanıştım. Sanal ortamda ilk defa yaptığım bişey aslında o kadar kişi ekledi nedense bunu kabul edesim geldi. Çok güzel bir sohbeti vardı görüştükten sonra da devam etti bana teklif etti bende birbirimizi tanıyalım ilk başta hemen sevgili moduna görmek istemiyorum dedim. Ikinci kez teklif etti hazır değilim dedim. Sonunda kabul ettim teklifini ertesi gün bence biraz daha zamana bırakalım dedi. Neyse sonunda bir türlü o zaman gelmedi eskisi gibi ilgili davranmamaya başladı. Hergün tartışır olduk ama kopamadikta hazır olmadığını söyledi korktuğunu söyledi, adım atmakta zorlandığıni falan filan ... en sonunda dayanamadım seni daha fazla bekleyemem dedim ve resti çektim. Şimdi onu çok özlüyorum. 2 senedir hayatında biri yokmuş . Öyle görüştüğü kişiler olmuş ama kısa süreli. Iyi biriydi aslında ama ben başında çok ya lis yaptım sanırım onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Sizce arar mı dersiniz beni. Sen istesende istemesende benim hayatımda olacaksın diyen insan arar mi dersiniz iki gündür ses yok kendisinde ama. Şemsiye mi onda unuttum acaba onu bahane etsem mi:)

Senin evet demeni beklerken arada başka biri evet demiştir.
Başka biri olsa bir şekilde belli ederdi kendini bence öyle bir şüpheye düşmedim açıkçası

Elin altinda baska birisi varmis .

Bence arama :KK70: iki liralik semsiye icin degil beni özledi die dusunur bi taraflari tavan yapar arkadasin :KK14:
Zaten şemsiye umrumda diil maksat bahane ama çok belli olur sanırım haklısın:)

Netteki adam ne kadar guvenilir olur ne kadar gercekci olur ( bulusmus olsan dahi ) bana gore kocaman bir soru isareti.netteki yalanlarini bulusumcada devam ettirebilir.sahsen ben nette tanistigim biriyle bulusmaya korkardim onca sey oluyor duyup goruyoruz sonucta allah korusun sapigi var delisi var.fazla gitme uzerine bence beklemede kal

bence kesinlikle başkalarıyla görüşüyormuş senle konuşurken ve hala da öyle olabilir çok bağlanma böylelerine canım:KK12:

bence kesinlikle başkalarıyla görüşüyormuş senle konuşurken ve hala da öyle olabilir çok bağlanma böylelerine canım:KK12:
Bence konuşurken whatsapp ta sürekli çevrimiçiyken artık doğru düzgün nete girmiyor. Ne bilim kendime sürekli yoruyorum yaptığı her hareketi:KK43:

Bence konuşurken whatsapp ta sürekli çevrimiçiyken artık doğru düzgün nete girmiyor. Ne bilim kendime sürekli yoruyorum yaptığı her hareketi:KK43:
canım sonuçta sen ona istediği şansı vermişsin kendisi geri çekilmeye başlamış.. bu kadar isterken bi anda değişmesi sadece başka biri(ler)iyle konuştuğuna işarettir bence..

Offff yaaaa 3 gün oldu hala yazmıyor . Ya ben mi yazsam özledim ama onu. Sabah kalkar kalkmaz Günaydın mesajıyla uyanmayi özledim. Sohbet etmeyi , biriniz yardimci olun ya ne yapabilirim:KK43:(((

3 ay önce tanıştım. Sanal ortamda ilk defa yaptığım bişey aslında o kadar kişi ekledi nedense bunu kabul edesim geldi. Çok güzel bir sohbeti vardı görüştükten sonra da devam etti bana teklif etti bende birbirimizi tanıyalım ilk başta hemen sevgili moduna görmek istemiyorum dedim. Ikinci kez teklif etti hazır değilim dedim. Sonunda kabul ettim teklifini ertesi gün bence biraz daha zamana bırakalım dedi. Neyse sonunda bir türlü o zaman gelmedi eskisi gibi ilgili davranmamaya başladı. Hergün tartışır olduk ama kopamadikta hazır olmadığını söyledi korktuğunu söyledi, adım atmakta zorlandığıni falan filan ... en sonunda dayanamadım seni daha fazla bekleyemem dedim ve resti çektim. Şimdi onu çok özlüyorum. 2 senedir hayatında biri yokmuş . Öyle görüştüğü kişiler olmuş ama kısa süreli. Iyi biriydi aslında ama ben başında çok ya lis yaptım sanırım onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Sizce arar mı dersiniz beni. Sen istesende istemesende benim hayatımda olacaksın diyen insan arar mi dersiniz iki gündür ses yok kendisinde ama. Şemsiye mi onda unuttum acaba onu bahane etsem mi:)

şuraya takıldım
Iyi biriydi aslında ama ben başında çok ya lis yaptım sanırım onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım.
onu düzeltmeye çalışmak ne demek?
yani kişiliğini mi değiştirmeye çalıştınız?
bence sorun burada olabilir...

X