Oncelike bebek isteyen, bebek bekleyen, cocugu olan, okuyan, evde olan, tontis olan, zayif olan tum kadinlara merhabalar:) Kadinlar klubunun iyi bir takipcisiyim ancak cok fazla mesaj yazmaya zamanim olmuyor.
Neyse konumuza donecek olursak.. 3 senelik evliyim ve artik bebek istiyorum. Son 1 senedir denemelere devam ediyorum ama olmuyor. Etrafimda herkesin soyledigi ben kafama takmadigim ay hamile kaldim. Ayrica burada forumlarda yazan hamile veya cocuklu bayanlar da ayni seyi yazmis. Bir seyi cok isterken nasil akliniza gelmemesini basardiniz? Bu arada cok yogun calisiyorum, aslinda zaman benim icin cabuk geciyor. Ama bebek fikrini aklimdan cikaramiyorum. Esim de ben de doktor kontrollerine gittik. Bir sikinti yok diye soylediler.. Tek sorun kafaya takmaksa sanirim hergun meditasyon falan yapmam lazim, baska turlu olmayacak:)
Aranizda deliler gibi hamilelik belirtileri okurken, hamile kalmak icin her turlu kuru denedigi ay sabirsizlikla bekleyen hamile oldugunu ogrenen hic kimse mi yok ya?