Gercekten yumurtluyoruzmu

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Slm kizlar kisa bi özet geciyim bi kurtaj bi kimyasal gebelik gecirdm 6 7 aydir hala hamile kalamiyorum.artik kurlere basliycm ve ilk kurum incir ve havuc suyu olck yumurta catlamasina iyi gelio kolay hamile kaliniomus sorum su bnm yumurtlama gunu belim az agrio akintim oluo ama beyaz degil su gibi ve az yani acaba yumurtam olusuo ama catlamiomu diorm ondn siz nasil anliosnz yumurtlamayi illa beyaz yoğun bi akinti mi olmasi lazim boyle olupta hastane testlerde yumurlamadigi anlasilan varmi

Ben bu ay ovulasyon tetsi aldım. Ona göre yumurtladım ama hala şüphem var. İp gibi uzayan bi akıntı değildi mesela.

Bu sorunun cevabını bende bekliyorum. Yumurtlama olmadan 2 gün önce şeffaf uzayan bir akıntı geliyor.
Ama ben 2 gün sonra beyaz akıntı varken ilişkiye girdim. Kafam feci karışık.

Cok supheniz varsa dr da yumurta takibi yaptirin kizlar horminlariniza baktirin tahmini catlama gununden 3-5 gun sonra progesteron baktirin en kesini o progesteron yani catlayip catlamadigini kesin gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…