Geri gelir mi?

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?

Süre olarak çok yeni zaten arkadaşlığınızın bu kadar üzerine düşmeden biraz oluruna bırakmanız sizin yararınıza olacaktır.

Eğer çok üstüne düşerseniz daha çabuk kendinizden itersiniz, bırakın düşünsün kafasını toplasın işsizlik zor bir durum büyük dert ediyor olabilir bence.

Yaşlarınız kaç bu arada

Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?
gitti giderrr bişey bekleme ondan bahaneleri sıralamış

İki aydır tanıyan sizsiniz sonuçta hiç tanımayan bir başkası nasıl anlasın :110:
Beklemekten başka çareniz yok ama sizi şu an için yanında istemediği kesin, zorlamayın. Bir süre belirleyin kendinize o sürenin sonunda da bitmiş kabul edin. İki aylık ilişki için bir-iki hafta uygun, sonrasında kapatabilirsiniz konuyu.

birileri aklını karıştırmış anlaşılan.
üstüne gitme.
gittikçe geri teper.

Daha 2 ay olmuş,neden hemen bu kadar ciddi düşünmeye başladınız? Sonunda üzülen siz olursunuz,bu ilişkinizde olduğu gibi

Sakın sakın yazma aman deyim sakın eğer ki yazarsan tüm kaçar gider..
Bellki duygularından emin değil kafasına takılan birşey var..
Eğer dönmek isterse kafasını toplar döner istemesse birdaha hiç birşey yazmaz
Sende yazma lütfen aynısı arkadaşımın başınada geldi.. bekle sessizce.

Teşekkür ederim gerçekten beklemek en doğrusu galiba... Ben 20 o 26 yaşında
ben böyle insanları anlamıyorum madem emin değilsin.. madem kafan karışacak
niye cıkıyorsun bu yola cıkma.. bizim duygularımız oyuncak mı yani..
Sende azda olsa umut bağlamışşn alışmaya başlamısn inanmıssn güvenmişsin yani.
hiçde üzülmee sakıın boşver

ben böyle insanları anlamıyorum madem emin değilsin.. madem kafan karışacak
niye cıkıyorsun bu yola cıkma.. bizim duygularımız oyuncak mı yani..
Sende azda olsa umut bağlamışşn alışmaya başlamısn inanmıssn güvenmişsin yani.
hiçde üzülmee sakıın boşver

Aynen öyle komik olan çok iyiydik gerçekten bianda ne oldu onu anlamıyorum benden çok o açıyordu evlilik eş konusunu madem düşünmüyorsun söyleme o zamn. :KK43:

Kafasını toplayıp gelir merak etme. Zamana bırak ve üsteleme. İşe girmediği için ve bir ilişkinin -her ne kadar kendi de bahsetse- birden ciddiyete itmesi erkekleri maalesef ürkütüyor. Hele bir de askerliğini yapmadıysa.

Banada bahaneleri sıralamış gibi geldi...Özelllikle cıkmaza sokuyorsun cümlesi bana hani ilişkiyi bitireceğim ama zorlaştırıyorsun gibi algıladım onu...Daha cok ayrılmak ister gibi geldi anlıcağın..Bu nedenle bencede yazma o yazana kadar derim..Kaçan Kovalanır...NET.

Bence kapınızı bacanızı sıkı sıkı kapatım. Dönerse de duvarla karşılaşsın. Ne yapacaksın dengesizi

anladım ki erkeklerin üzerine düşmeye gelmiyor. Bende üzerine çok düştüm ve kayıplara karıştı. Kesinlikle biraz oluruna bırak. Sen üzülüyorsun, yıpranıyorsun. O ise hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.

X