Geyiğin Gülleri

güüüüüüünaayyyyyyyddııııııııınnnnnnnn canceğizleriiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

yine bir pazartesi ve yine iş iş iş :hulya:

dün heryerde hava kötüymüş ya, pislik yapcam burda süperdi hava güneşlendik bile diyebilirim hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 oturduk balkonda

bebişin odasını toparladım, şuanda bebek odası gelecek gibi tam hazır sositososito

dokturdan da randevu aldım, şu saate kadar olan işlerimi bitirdim tamam rahatım kaydirigubbakcemile3

banaaaaaaaaaaa
5 koli bez 2 koli ıslak mendil
alarmısın :1rolleyes:

:roflol::roflol:

delüüü :roflol: bişi dicem bi arkadaşım dediki ben prima almıştım dedi. ama erkek çocuklarında sızdırıyo dedi. molfix güzel oluyo dedi. bende bi paket prima almıştım. nolur olmaz diye almıcam beklicem kaydirigubbakcemile3

ıslak mendili de alkolsüz olanları al, öle dalin malin alma, pişik yapıyo. unibaby ninkine çok güzel diyolar, bi de nivea soft a. kaydirigubbakcemile2 doğurana kadar böyle artık :roflol::roflol:

ayak izleri vadrı ne biçim. tiksindim nası yaa.hiç sevmem bende kedi.

ahh kıyamammmmmmmmmmm :1hug: ben seviom çok pisileriiii :1hug:

ay doğursanızda artık şöle resim baksak hikaye okusak yaa topicte ekşın kalmadı evlenecek bi çiçek var ondada hareket yok
HİÇ SORMA YAA
yada hamile olsa birilerii
hofffffff
hoşbulduk canım sitede 2 seneyi aşkın kayıtlıyım ama geyik topiğini yeni görüyorum daha:roflol:

ooo ozaman çok şey kaçırmışsınn naniknanik

çiçekkkkkkkkkkkkkkk delümüsün ulennnnnnnn

ne ağlatırsın çoçuğu :)

amaa sonu güseldi be gülşennnn :icecream:

:))))
banada öyle geliyo lülüüüü :roflol:
gece rüzgarda bende korktum ama güseldi ben seviyom öyle havalarııı ürkütücü oluyo

duydunuzmu ey kısçelerr hangi marrkaları alacağınıızı :roflol::roflol::roflol::roflol:

canım geldiya bana numuneler onlardan kullanırım duruma göre değişiris

ay bi doğsunad bunlara daha var akannehir

kızlar ben oğlumda prima kullanıyorum sızdırma falan yok bütün bezleri denedim molfix huggies ama en iyisi prima başka almayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…