- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #15.721
banaaaaaaaaaaa
5 koli bez 2 koli ıslak mendil
alarmısın :1rolleyes:
:roflol::roflol:
ayak izleri vadrı ne biçim. tiksindim nası yaa.hiç sevmem bende kedi.
saol guş :içelim:
Şeniz
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
HİÇ SORMA YAAay doğursanızda artık şöle resim baksak hikaye okusak yaa topicte ekşın kalmadı evlenecek bi çiçek var ondada hareket yok
hoşbulduk canım sitede 2 seneyi aşkın kayıtlıyım ama geyik topiğini yeni görüyorum daha:roflol:
çiçekkkkkkkkkkkkkkk delümüsün ulennnnnnnn
ne ağlatırsın çoçuğu :)
GNAYDIN kızlarrrr
murnusum akabiliyo hapşurabiliyorumm
çiçek senin bu hallerine ben alıştım oda alışmış olması lasım :)))
deli gaybana
evlende gör bak ağlıcakmı ağlatıcak senii hemde böğüre böğüreee :)))
dün bende karmakarışık bi gün geçirebildim ama güseldii
gecede çok aşırı rüsgar vardı bizim oralar mahfoldu yine havada çok souk kar yağıcak gibi
güüüüüüünaayyyyyyyddııııııııınnnnnnnn canceğizleriiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
yine bir pazartesi ve yine iş iş iş :hulya:
dün heryerde hava kötüymüş ya, pislik yapcam burda süperdi hava güneşlendik bile diyebilirim hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 oturduk balkonda
bebişin odasını toparladım, şuanda bebek odası gelecek gibi tam hazır sositososito
dokturdan da randevu aldım, şu saate kadar olan işlerimi bitirdim tamam rahatım kaydirigubbakcemile3
delüüü :roflol: bişi dicem bi arkadaşım dediki ben prima almıştım dedi. ama erkek çocuklarında sızdırıyo dedi. molfix güzel oluyo dedi. bende bi paket prima almıştım. nolur olmaz diye almıcam beklicem kaydirigubbakcemile3
ıslak mendili de alkolsüz olanları al, öle dalin malin alma, pişik yapıyo. unibaby ninkine çok güzel diyolar, bi de nivea soft a. kaydirigubbakcemile2 doğurana kadar böyle artık :roflol::roflol:
ahh kıyamammmmmmmmmmm :1hug: ben seviom çok pisileriiii :1hug:
onu de dimde aklıma ne geldi
güllü hatırlıyonmuu ebrunun kızı olca zaman meleğemi birine demiştm kızı olcak diede hotoslamıştı beni kızmıştı küsmüştüüki nie diyosun ben dicektim die nekadar üzülmüştüm ozamann
asortik haaa
duydunuzmu ey kısçelerr hangi marrkaları alacağınıızı :roflol::roflol::roflol::roflol:
canım geldiya bana numuneler onlardan kullanırım duruma göre değişiris
ay bi doğsunad bunlara daha var akannehir
kıslar isteği olanlar -böyle bir hediye gelse çok makbule geçer diyenler- bana bildirsin
bende ilgili şahıslara bildireyim
:roflol:
o kızzz zaten hotosss :roflol:
şekerr beni alacagıma sorsana özel istedigi birşey vrmıııııııı ??? kutusan ne çıksa en çok mutlu olarrrrrr :asigim: :roflol::roflol:
ekiizzz sus göksenin kızıyooo
lmaz:
sipariş vermeee:ecrin_bebek:
ay doğursanızda artık şöle resim baksak hikaye okusak yaa topicte ekşın kalmadı evlenecek bi çiçek var ondada hareket yok
ekiizzz sus göksenin kızıyooo
lmaz:
sipariş vermeee:ecrin_bebek:
geldi haşimdi gene akannehir
ayarlada görüşelim diyoo
dedim ben çalışyom sen ayarla:hulya:
kızlar ben oğlumda prima kullanıyorum sızdırma falan yok bütün bezleri denedim molfix huggies ama en iyisi prima başka almayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?