• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyiğin Gülleri

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nnilüfern*, edda1985+, güllüşen+, Huysuz+
hepinizee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

:dilcikar:

biiz çıkar ordan geri kalanlar döff :dilcikar:

apo küçükken çocukluk arkdaşları varmış gümüşhanelii apo dyoki biz kibar çocuklardık ozaman onların konuşması yüzünden onlar gibi konuşmaya başlamıştık

küfür ederlermiş haböle ağzığa boğazığa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dilini uzattınya sana dillleriği eşşek arısı soksun diyesim geldi :roflol::roflol::roflol::roflol:

hava açıyo 2 3 gibi giderimde fön çektirirm saten düğün 8de 7de çıkar eve geçeris üstümüzü değişir hemen gideriss saten hayatımda ilkkez kuranlı düğüne gidicem nasıl olcak bimiyom :S gitmesende olmass

yanına güzel bi şifon al yada güzel bi başörtüüü

çıktımzaman yemekte yemek istiyimm kızlar gelinde beraber yiyekda çiçek güllü

lülüüüüm güzel olurda çıkar çıkmaz eve geçmem lazım fırın gelecek dedimyaa eger fırın gelir hemenve işim olmaz çıkabilirsem msj atarım geliyom diye çok istiyommm aslında

apo küçükken çocukluk arkdaşları varmış gümüşhanelii apo dyoki biz kibar çocuklardık ozaman onların konuşması yüzünden onlar gibi konuşmaya başlamıştık

küfür ederlermiş haböle ağzığa boğazığa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dilini uzattınya sana dillleriği eşşek arısı soksun diyesim geldi :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

yanına güzel bi şifon al yada güzel bi başörtüüü

lülüüüüm güzel olurda çıkar çıkmaz eve geçmem lazım fırın gelecek dedimyaa eger fırın gelir hemenve işim olmaz çıkabilirsem msj atarım geliyom diye çok istiyommm aslında

alıcammm :hulya:

esasında bende tam 3 4 gibi yiyom yemeğimii eğer ozaamana kadar işin biterse vede güllüde gelerse çıkarıs yeris hemde fön çektirirm

gümşhaneli kim acaba kızz :))) bende gmşhenliyim biliyon
isimlerini sorsana kesin tanırım mahalleden bide:)

merhaba kızlar ben kızımı arıyorum.
gördüğüme göre burdaymış.
kuşum burdan ayrıldığın yok,
az bana dönermisin hayatım
hepinize iyi muhabbetleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X