• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
istanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )
açken o soğan kokusunu severim kavuruyorlar yaa. ama ben kuru fasulyeci değilim nohut seviyorum ben fasulye yiyince sabaha kadar zort zort yanii :KK70::KK70:

istanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )
burasıda guneslıydı sımdı kapadı hava ... hep varım marga gorebılene :KK48::KK48:

Henuz belli degil daha mercimek bile yapilmadi daha islattim azicik suyu ceksin..

Hem diyetteyim ben ne mercimego yicemm beee hih:63:
Yeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii. :kk77::kk77::kk77:

Yeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii. :kk77::kk77::kk77:
Annem corba olarak yapiyor. Ama suan ben kayinvalidedeyim. O koyi sekilde yapiyo.
aradi beni aman kizim sonra yapariz dedi. Disardan soyleyecekmisiz yemegi..

oh sisecektim yolsa mercimekten hahaha :)

Annem corba olarak yapiyor. Ama suan ben kayinvalidedeyim. O koyi sekilde yapiyo.
aradi beni aman kizim sonra yapariz dedi. Disardan soyleyecekmisiz yemegi..

oh sisecektim yolsa mercimekten hahaha :)
bunu diyen kayın validenmi helal valla ne kaynanalar varmışş .. dışarıdan demekk eee diyet ne olcekk.. marga sen kantarun topuzunu kaçırıyon yeminlenn:KK20: ... pinkooooo..:mad::mad:

selam kızlar,merhaba herkese,bol yemekli,pastalı börekli ama tartıda eksili günler diliyorum:KK49:

lara tarafındayım canım,aaa ne güzel burada Antalyadan tanıdığım 2.kişisin,neden biz Antalyalılar birgün buluşmuyoruz kiEn Büyük KK

selam ekmekçi kız:-)
BulusAlim benim kizim daha kucuk yeni yeni disari cikiyoruz havalae iyce isinsin buluşalım

Back
X