- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
iyilik yavrum sen nasılsınn.. neler yapıyon varya senin şu resimlerine bayılıyorum o dövmeli olanda çok marjinaldii..Naber tatlimmm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik yavrum sen nasılsınn.. neler yapıyon varya senin şu resimlerine bayılıyorum o dövmeli olanda çok marjinaldii..Naber tatlimmm:)
Tesekkir ederim canimmm ha bu resimleri bulana kadar canim cikiyooo..iyilik yavrum sen nasılsınn.. neler yapıyon varya senin şu resimlerine bayılıyorum o dövmeli olanda çok marjinaldii..
istanbul çok güzeldi bugün amanınn yaz geliyorr yaşasınn..Tesekkir ederim canimmm ha bu resimleri bulana kadar canim cikiyooo..
Napayim kuzum islerim vardi hallettim oyle hava aliyorum balkondaaa yine bulutlandi hava.. : )
sen her zaman varsin ki haha : )kakus ıyı ama bende varım![]()
istanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )istanbul çok güzeldi bugün amanınn yaz geliyorr yaşasınn..
açken o soğan kokusunu severim kavuruyorlar yaa. ama ben kuru fasulyeci değilim nohut seviyorum ben fasulye yiyince sabaha kadar zort zort yaniiistanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )
burasıda guneslıydı sımdı kapadı hava ... hep varım marga gorebıleneistanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )
açken o soğan kokusunu severim kavuruyorlar yaa. ama ben kuru fasulyeci değilim nohut seviyorum ben fasulye yiyince sabaha kadar zort zort yanii![]()
aa çok severim mantarı soteyi eee mercimeğin yanında ne varrrBenim canim fasulye degilda mantar sote cekti beeee offff agzim sulandiiii...
Aksama yesil mercimek yemegi var
Henuz belli degil daha mercimek bile yapilmadi daha islattim azicik suyu ceksin..aa çok severim mantarı soteyi eee mercimeğin yanında ne varrr![]()
hayret marga dedinnbanaburasıda guneslıydı sımdı kapadı hava ... hep varım marga gorebılene![]()
Yeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii.Henuz belli degil daha mercimek bile yapilmadi daha islattim azicik suyu ceksin..
Hem diyetteyim ben ne mercimego yicemm beee hih![]()
ekmenen guzel olur oYeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii.![]()
margusum mantarı cok severBenim canim fasulye degilda mantar sote cekti beeee offff agzim sulandiiii...
Aksama yesil mercimek yemegi var
yok kızz diyetteyiz bizzz. ekmek deme şimdii dolu dolu bir kase yeter ve salata of anam of aklıma geldide ne lezzetlidir şimdi oo..ekmenen guzel olur o![]()
Annem corba olarak yapiyor. Ama suan ben kayinvalidedeyim. O koyi sekilde yapiyo.Yeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii.![]()
Ivet cok severim sende manti cok seversinnnn biliyimmm dimiiii : )margusum mantarı cok sever![]()
bunu diyen kayın validenmi helal valla ne kaynanalar varmışş .. dışarıdan demekk eee diyet ne olcekk.. marga sen kantarun topuzunu kaçırıyon yeminlennAnnem corba olarak yapiyor. Ama suan ben kayinvalidedeyim. O koyi sekilde yapiyo.
aradi beni aman kizim sonra yapariz dedi. Disardan soyleyecekmisiz yemegi..
oh sisecektim yolsa mercimekten hahaha :)
BulusAlim benim kizim daha kucuk yeni yeni disari cikiyoruz havalae iyce isinsin buluşalımselam kızlar,merhaba herkese,bol yemekli,pastalı börekli ama tartıda eksili günler diliyorum
lara tarafındayım canım,aaa ne güzel burada Antalyadan tanıdığım 2.kişisin,neden biz Antalyalılar birgün buluşmuyoruz ki
selam ekmekçi kız![]()