- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Omrumu yedi bu kizzz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Omrumu yedi bu kizzz..
Cok begendık sagol cnm gercekten on yargılıydım bıraz yeme konusundaEllerine sağlık canımHarika görünüyor
Nasıl begendiniz mi damak tadınıza uygun mu?![]()
çok güzel olmuş elinize sağlık
Afiyet olsun canımCok begendık sagol cnm gercekten on yargılıydım bıraz yeme konusundacatal bıcaklada cok rahat yenıyo ama en guzelı elle
Esım cok begendı senede bır yapmazsın ınsallah dıyo![]()
Tesekkur ederımçok güzel olmuş elinize sağlık![]()
biliyorum cnm tadını biz çok sık yaparız ben maydanoz ve limonlu daha çok seviyorum sarımsaklı yoğurtlu biraz ağır oluyorTesekkur ederım
Tereddutsuz deneyebılırsınız harıka bır lezzet![]()
Es sevmısse yapılır tabıAfiyet olsun canım
Yok canım çatal bıçak ile çok rahat yeniyor.
Tabi elle başka
Yaparsın ara arayazın daha güzel olur.Domates,biber mevsiminde
![]()
Ben de dondurucudan kullandım yazın daha güzel olur.Eşinde sevdiyse ayda yada iki ayda bir yaparsınEs sevmısse yapılır tabı
Domatesı falan dondurucudan kullandım zaten ama yazın daha guzel olur mevsımınde![]()
Oo bılıyomussun zaten anlatmama gerek yok:)biliyorum cnm tadını biz çok sık yaparız ben maydanoz ve limonlu daha çok seviyorum sarımsaklı yoğurtlu biraz ağır oluyor![]()
Evet yaparım artık:) yogurdumda ev yapımı tam tarıfe uygun oldu:)Ben de dondurucudan kullandım yazın daha güzel olur.Eşinde sevdiyse ayda yada iki ayda bir yaparsın![]()
Ohhh ellerine sağlıkEvet yaparım artık:) yogurdumda ev yapımı tam tarıfe uygun oldu:)
Görüşürüz canımBen kızları yatırmaya gorusurz![]()
Sen varsan ben her daim varımKimse yok muuu huuu huuuu![]()
Ben varımKimse yok muuu huuu huuuu![]()
Oy Nevoşum da burdaymışBen varım![]()
Bugün ne yemek yaptın pinkoOy Nevoşum da burdaymış![]()
BezelyeBugün ne yemek yaptın pinko![]()